Bu durumda ne tepki göstermeliyim ?

ya ben istemeden bana para verirsin yoksa ihtiyacım oldugu kadarını alrım
haberin bile olmaz de , senın ihtiyaçlarını eş,,, gibi karşılamak zorunda

Bunun krizle falan alakası yok bence eşinizin tarzı bu parada olsa yani şeyi yapacak yani .karisi çalışmayan bir insanın düşünüp soyletmeden harçlık bırakması lazım az yada çok. Benim eski eşimde böyleydi illa istemem gerekiyordu bende isteyebilen yapida birisi degilim cok mağdur oldugum zamanlar oldu istesem bile çok fazla vermezdi ama alışverişte falan makul ölçüde ihtiyaçlarımı karşılardı o kadar..sonra ben bi işe girdim çok fazla kazanmıyordum gelip geçici birşeydi ama inanın kendime geldim rahatladım. Bence bi işe girmeye çalış sebebini de Ona söyle içinde bulunduğun cendereden çık bu işin tek kurtuluşu bu.işe girip cebine az da olsa para girince ne kadar kıt kanaat yaşadığını anlıyorsun. Bunun yoklukla değil tarzla alakası var değişmez muhtemelen babasından böyle gordu

Şu konulara bakılırsa siz bir yabancıyla evcilik oynuyorsunuz.

Adamın kazancından, içkisinden, arkadaşlarından, nereye gelip gittiğinden haberiniz yok.

Neden bu evliliği sürdürdüğünüzü merak ettim. Çünkü o adam sizi karısı olarak görmüyor

calismaya izin vermiyor, para vermiyor.
sence nasil davranmalisin?
bi sure ailenin yanina donmelisin.
esinin parayi kendiliginden veya senin istemenle dahi vermemesi siddettir.

Klasik muhtaçlık fetişi, ona muhtaç olmanız için elinden geleni yapıyor, ailene haber ver, çalışmazsam seni boşarım de !!! Yine bir köprüyü geçene kadar meselesi !!!

O kim ki sizi çalıştırmıyor? Siz yetişkin bir birey değil misiniz kendi kararlarınızı veremiyor musunuz? "Eşim beni çalıştırmıyor" cümlesi gerçekten midemi bulandırıyor artık bu devirde benim! Ben olsam böyle bi cümleyi kurmaya bile utanırdım.

Calismaniza izin vermemek ne demek kimseden izin almamaniz gerekir hayatinizin sonuna kadar boyle yasayamazsiniz yarin bir gun nolacagi belli olmaz bi an once ise baslayip yastik altina para atin ve onlarin orda oldugunu siz bile unutun güvenceniz olmali

İşe başlayın

valla madem çalışmayacaksın diyor o zaman harçlığınızı eksiksiz verecek...
sizi mağdur edemez...

Bastan konuşun maaşını alınca her ay sabit bir tutar versin her seferinde harçlık gibi istemeyin. Ben babamdan bile isteyemedigim için hayatım boyunca hep çalıştım. Ama madem izin vermiyor her maaştasabit bir para versin.

Bazı şeyler söylendiği kadar kolay olmuyor boşanmak heleki bu ülkede.. çünkü benim hiç bir desteğim yok
Ha bu şu demek olmuyor arkamda kimse bana destek olmuyor diye ömür boyuda mutsuz olmaya niyetim yok sadece en uygun zamanı kolluyorum

Evliliğimin ilk aylarında benimde bi nevi sorunum buydu. Bir gün canıma tak etti, insanlık hali başıma bir iş gelse elimde para yok dediğimde e istemedin ki deyince nevrim döndü. Ondan sonra bende yemek yapmamaya başladım. Bir gün oda bana neden yemek yapmayı bıraktın diye sorduğunda e istemedin ki madem ihtiyaçların istenmesi lazım sende iste bende o zaman yaparım demiştim. O gün bugündür hesabıma para yatırır ya da nakit verir. Bilmiyorum sizde işe yarar mı ama bazen oturup konuşmak fayda etmiyor o zaman anlayacakları dilden konuşmak lazım

Eğer çocuk yoksa acele etmenizi tavsiye ederim.

Ne demek çalışmama izin vermiyor? Böyle konular görünce kaçıncı yüzyıldayız diye camı açıp bağırasım geliyor. Kocanızın kazancı belli aslında belli değil de hadi belli diyelim sizi çalıştırmıyor siz de kabul ediyorsunuz madem aynen bu şekilde devam edecekseniz yapabileceğiniz bir şey yok. İleride kocanızın kazancı daha iyi olursa bir ihtimal o zaman durumunuz düzelebilir

Evliliğiniz problemliyse ve eşiniz hem çalışmanıza müsaade etmiyor, hem de sizin parasal ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa; Bu adam, sizin fırsatını bulunca onu bırakacağınızı biliyor ve sizin elinizi güçlendirmenizi istemiyor olabilir.Onun için restinizi çekmelisiniz.Bir iş bulsanız, huzurla çalışmanıza bile engel olur. Bu davranışları tamamen sizi manipüle etmek için yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…