Bu durumda ne yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne biliyorsunuz hepsine yeterli ilgi veremediğini bakmadığını asıl siz şu düşünceden çıkın bu çok cahilce gerçi size laf anlatamam çünkü Allah'ın nasip ettiği kadar çocuk olacağını değil iki kişinin istediği kadar olacağını düşünenlerdensiniz bu sebepten uzatmaya değmez.

Acaba sen kimsin kavun kokusu hani benim ne olduğum ortadaya sen nesin acaba hiç aynada baktın mı kendine bakmış olsan kendi kusurlarını görür susardın.
Hiçbir şey olmasaydım bile ya da bütün kusurlarla bezenmiş olsaydım bile "çalışmıyorum çünkü kadınlar çalıştığı için erkekler işsiz kalıyor" diyen bir Tereliye olamam ya da bu zihniyetteki birinin arkadaşı.

Evet doktorun yaptığı baştan sona hadsizlikmiş malesef konumun içeriğinde ve yorumlarda yazdım herşeyi.İşini güzel yapan her meslekte insana saygım var ama böylelerine yok.İyi geceler

Bu karar eşiyle kendine ait ben o doktorun yaptığı hadsizliği yapmam bu bir hadsizlik bana göre.

Doktor musunuz siz? Değilsiniz. Yakın veya uzak gelecekte de olamayacaksınız. Hadsizlik diye tanımlamaya çalıştıgınız olay doktorun hastasının iyiliği için önerisidir. Bu da doktorun GÖREVİDİR. Ay inanılmaz söylenen hiçbir şeyi katiyen anlamıyorsunuz

Aynen bende bu zihniyetle hiçbirşey olamam Elhamdülillah

Öneri değil baskı hadsizlik.Ameliyat hanede onunla dalga geçmesi hadsizlik.

Hayır belki nasipte olan da sezaryen yapmaktir, ne malum? 5 tane doğurunca kader kısmet, sezaryen olunca voov. Kaderi bu şekildeydi belki. Haşa kaderimizde yazılı olanı mı beğenmiyoruz yoksa?

Kaderi değiştirmek elimizde değilse, her şey yazıldığı gibi oluyorsa sezaryen hanımefendi için yazılı olan doğummuş demek ki.

Hiçbir şey olmadığını zaten biliyoruz.
Sen çok şeysin o sebepten o kadar düşündün ne yazacağını büyük zeka örneği ne sözdü ve bula bula onu buldun hahahahhaahahahah seni gözardı ediyorum çünkü bunu hakediyorsun güle güle

Sorma ya işlerine gelmediği gibi giden her şey kulun suçu. İşine gelince ALLAH NASİP ETTİ. Kardeş inşallah 16 tane cocugun olur. Nasip etme yeter diye ağlarsın da nasip ettikçe eder rabbim.

Sorma ya işlerine gelmediği gibi giden her şey kulun suçu. İşine gelince ALLAH NASİP ETTİ. Kardeş inşallah 16 tane cocugun olur. Nasip etme yeter diye ağlarsın da nasip ettikçe eder rabbim.
Her şey Allah'ın dediği gibi oluyor, o zaman sezaryeni niye kuldan biliyoruz, haksız mıyım? Demek ki Rabbim böyle olmasını uygun gördü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…