- 24 Nisan 2015
- 6.943
- 7.139
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
misafir umdugunu degıl buldugunu yer demısler ben asla mısafıre özel yemek yapmam menumu kendım belırlerım yıyen yer yemeye yemez, çocuk için özen gösteriyordum ama bir gün yapamadık diye başımıza kakıldı şu saatten sonra umurumda değil yer yada yemez babası düşünsün....Evdeki yemek ne ise yemiyorlar yani sadece eşinizin çocuğu değil genelde hepsi öyle
Ben olsam o tavayı yıkardım bir şekilde kırardım yumurtayı peçeteye sabun dökseniz bile yeter
Eşinizle çocuğun yanında tartışmanızda hoş olmamış çocuk da muhtemelen istenmediğini düşünmüştür böyle olunca çocuk için evlilik yürütenlere de hak veriyorum
Ne yediği belli çocuğa ondan yapın siz ne yiyecekseniz yiyin sonuçta Evinize gelen bir misafir... misafirin yemediğini bildiğiniz yemeği nasıl pişirip önüne koymuyorsanız ona da bunu yapmayın derim
ne yiyip ne yemediğini biliyorum ben bu çocugu 8 yıldır tanıyorum sormama gerek yok .. yedıgı bellı ıste.Ünlemler neyin nesi:)
Sevdiği bir şey mutlaka vardır.Ne yemek istediğini sorup öğrenirsiniz.Ona göre hazırlarsınız.
ne yapayım pardon yaglı tavayı kuru kuru mu sudan gecıreyım. sabah kahvaltıda makarna mı yesın. bu nasıl bır mantık??? herhangı bır cocuk evıme gelse çocuga ozel menu yapmam evde ne varsa verırım yer yada yemez gerısı benı ılgılendırmez..Nekadar bencilsiniz. El kadar cocugun tavada yumurtasini yapmak cokmu zor geldi, evde singer yokmusta yikayamamis. Sen o cocugun babasiyla bile isteye evlenmedin mi. Siz herhangi bir cocuga boyle mi davraniyosunuz. Arasira geliyormus, ne olur elinizemi yapisir istedigi makarnayi yada ne istiyosa pisirmeyi. Utanmayip bide konu acmissiniz. Kiskanin yaa, cocuklarida kiskanin artik!
Gerçekten böyle düşündüğünüzü sanmıyorum çok kızgınsınız,sakinleşince daha mantıklı olacağınızı ümit ediyorum.ne yiyip ne yemediğini biliyorum ben bu çocugu 8 yıldır tanıyorum sormama gerek yok .. yedıgı bellı ıste.
Madem kendinizin cocukla kiyaslanmayacagini biliyosunuz, ne diye inatlasip koskoca OLGUN! bir insan olarak ufacik cocugun tavada yumurtasini pisirmiyosunuz. Tavayi singersiz nasil yikamaniz gerektigini ben mi anlatayim simdi size. Kaynar su dokun mesela? Bir kagit parcasina biraz deterjan dokun mesela, oyle yikayin mesela, isi oluruna goturun mesela!ne yapayım pardon yaglı tavayı kuru kuru mu sudan gecıreyım. sabah kahvaltıda makarna mı yesın. bu nasıl bır mantık??? herhangı bır cocuk evıme gelse çocuga ozel menu yapmam evde ne varsa verırım yer yada yemez gerısı benı ılgılendırmez..
çocugu kıskandıgım falanda yok neyını kıskanacagım kı benımle eş deger bır paydada bıle degıl kı ben eşim o evlat kıyaslanmaz ikisi birbiri ile...
Ozaman buraya niye konu açtınız ki ne yapacaksanız yapsaydınızmisafir umdugunu degıl buldugunu yer demısler ben asla mısafıre özel yemek yapmam menumu kendım belırlerım yıyen yer yemeye yemez, çocuk için özen gösteriyordum ama bir gün yapamadık diye başımıza kakıldı şu saatten sonra umurumda değil yer yada yemez babası düşünsün....
bugune kadar ben goturdum herseyı oluruna bu saatten sonra hayatta ugraşmam..Madem kendinizin cocukla kiyaslanmayacagini biliyosunuz, ne diye inatlasip koskoca OLGUN! bir insan olarak ufacik cocugun tavada yumurtasini pisirmiyosunuz. Tavayi singersiz nasil yikamaniz gerektigini ben mi anlatayim simdi size. Kaynar su dokun mesela? Bir kagit parcasina biraz deterjan dokun mesela, oyle yikayin mesela, isi oluruna goturun mesela!
Çocuğa bu sertlikle yaklaşmayın olur mu.Başka bişey diyemiyorum size.ne yiyip ne yemediğini biliyorum ben bu çocugu 8 yıldır tanıyorum sormama gerek yok .. yedıgı bellı ıste.
esinizde ucuncu evliligini yapar sonuc olarak.bugune kadar ben goturdum herseyı oluruna bu saatten sonra hayatta ugraşmam..
Ayni seyi dusundum, inanin cok sinirlendim konu sahibine.Çocuğa bu sertlikle yaklaşmayın olur mu.Başka bişey diyemiyorum size.
Buna nasıl emin oldunuz?Ayrıca yaklaşımınız hiç hoş değil...esinizde ucuncu evliligini yapar sonuc olarak.
Herşeyin dozunu bilmek lazım.Tahammül yok malesef.Ayni seyi dusundum, inanin cok sinirlendim konu sahibine.
benim kızdığım nokta şu eşim aramızdaki mesafeden ötürü hep yakın olmamı isterdi, ne bileyim konuşayım hediye alayım vs. ben zamanla sınırlarımı aştım ama o ettiği laf bana çok koydu, eğerki ben hiçbirşeyi isem o çocuğun ki benim üzerinde söz iddia etmişliğim yok ama ben hiçsem o da benim için hiç demektir.Sizin çocuğunuz sabah kahvaltıda sadece yumurta yese .bunu yapmicakmısınız ? İstediğini yesin mi diyeceksiniz . Her sabah kahvaltı da 5 dakikanı ayırıp yumurta yapmak bu kadar sizi öfkelendirmemeli.ki tava kirliymiş diyormuşsunuz .ama içinizdeki tüm sitemi dökmüşsünüz . .
Bu ara da eşinizin yaptığı tamamiyle yanlış .siz onun hiç birşeyi değilsiniz demesi sizi bu şekilde davranmaya itmiş olabilir . Oturup konuşun eşinizle bu durumu. Hiç birşeyi olduğunu düşünüyorsa her sabah kendisi yapsın .ama yapmasa bile siz yine de yapın .11 yaşında bir çocuk hala size ihtiyacı var ..
Konu sahibinin burda kendisini elestirenlere tavri nasilsa, benimde ona yaklasimim biraz oyle oldu galiba.Buna nasıl emin oldunuz?Ayrıca yaklaşımınız hiç hoş değil...
yaparsa kendi bilir benım ıcın sorun değil o da bıter bır sekılde 4-5 gelır gerısı ....esinizde ucuncu evliligini yapar sonuc olarak.
Umarim konu sahibi bi yerde farkeder tavrini, 11 yasinda arasira evine gelen ufacik bir cocugun hayati sanki yeterince zor degilmis gibi (ayri anne baba, bir orda bir burda, savuruk bi hayat, uvey anne hatta belki birde uvey baba...).Herşeyin dozunu bilmek lazım.Tahammül yok malesef.
yaparsa kendi bilir benım ıcın sorun değil o da bıter bır sekılde 4-5 gelır gerısı ....
benim kızdığım nokta şu eşim aramızdaki mesafeden ötürü hep yakın olmamı isterdi, ne bileyim konuşayım hediye alayım vs. ben zamanla sınırlarımı aştım ama o ettiği laf bana çok koydu, eğerki ben hiçbirşeyi isem o çocuğun ki benim üzerinde söz iddia etmişliğim yok ama ben hiçsem o da benim için hiç demektir.
ben eşimin canından bir parça diye kabul etmişim,kapımı açmışım, bütün özel anlarıma istesemde istemesemde onu dahil etmişim eşimin yaptığı hareket beni çok kırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?