bu durumda ne yapmalı?

misafir umdugunu degıl buldugunu yer demısler ben asla mısafıre özel yemek yapmam menumu kendım belırlerım yıyen yer yemeye yemez, çocuk için özen gösteriyordum ama bir gün yapamadık diye başımıza kakıldı şu saatten sonra umurumda değil yer yada yemez babası düşünsün....

ne yapayım pardon yaglı tavayı kuru kuru mu sudan gecıreyım. sabah kahvaltıda makarna mı yesın. bu nasıl bır mantık??? herhangı bır cocuk evıme gelse çocuga ozel menu yapmam evde ne varsa verırım yer yada yemez gerısı benı ılgılendırmez..
çocugu kıskandıgım falanda yok neyını kıskanacagım kı benımle eş deger bır paydada bıle degıl kı ben eşim o evlat kıyaslanmaz ikisi birbiri ile...

Madem kendinizin cocukla kiyaslanmayacagini biliyosunuz, ne diye inatlasip koskoca OLGUN! bir insan olarak ufacik cocugun tavada yumurtasini pisirmiyosunuz. Tavayi singersiz nasil yikamaniz gerektigini ben mi anlatayim simdi size. Kaynar su dokun mesela? Bir kagit parcasina biraz deterjan dokun mesela, oyle yikayin mesela, isi oluruna goturun mesela!

Ozaman buraya niye konu açtınız ki ne yapacaksanız yapsaydınız
Sizin yanıt sertliğinize göre bayağı kinlenmişsiniz kusura bakmayın ama gayet haksızsınız ve öfkelisiniz

Sizin çocuğunuz sabah kahvaltıda sadece yumurta yese .bunu yapmicakmısınız ? İstediğini yesin mi diyeceksiniz . Her sabah kahvaltı da 5 dakikanı ayırıp yumurta yapmak bu kadar sizi öfkelendirmemeli.ki tava kirliymiş diyormuşsunuz .ama içinizdeki tüm sitemi dökmüşsünüz . .
Bu ara da eşinizin yaptığı tamamiyle yanlış .siz onun hiç birşeyi değilsiniz demesi sizi bu şekilde davranmaya itmiş olabilir . Oturup konuşun eşinizle bu durumu. Hiç birşeyi olduğunu düşünüyorsa her sabah kendisi yapsın .ama yapmasa bile siz yine de yapın .11 yaşında bir çocuk hala size ihtiyacı var ..

bugune kadar ben goturdum herseyı oluruna bu saatten sonra hayatta ugraşmam..

Kirli tavayı bir el bezi ile de kolayca temizleyebilirdiniz. Ne yazık ki bazı çocukların beslenme alışkanlığını değiştirmek kolay değil. Ek gıdaya geçerken bile kendini belli eder yemek seçenler.

Niyetiniz iyi bile olsa davranışınız gerçekten hatalı. Eşinizin dahi olsa kimsenin çocuğu kendi çocuğunuz gibi olmaz. Ama bu ona kötü davranmanızı ya da istemediği şeyleri dayatmanızı haklı göstermez. Kendinizi onun yerine koyun lütfen. Anne ve babanız ayrı. Babamızın başka bir eşi var ve sizi istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorluyor. Olmadığında da evde tartışma çıkıyor. Babasını haftanın belli günü görebilen bir çocuk olarak, aile ortamından yoksun ayrı ayrı evlerde yaşam sürmeye çalıştığınızı düşünün. Ve bu durumu tekrar gözden geçirin lutfen.

Farklı tatları denemesini gerçekten istiyorsanız bunu lutfen güzellikle yapmaya çalışın.

benim kızdığım nokta şu eşim aramızdaki mesafeden ötürü hep yakın olmamı isterdi, ne bileyim konuşayım hediye alayım vs. ben zamanla sınırlarımı aştım ama o ettiği laf bana çok koydu, eğerki ben hiçbirşeyi isem o çocuğun ki benim üzerinde söz iddia etmişliğim yok ama ben hiçsem o da benim için hiç demektir.
ben eşimin canından bir parça diye kabul etmişim,kapımı açmışım, bütün özel anlarıma istesemde istemesemde onu dahil etmişim eşimin yaptığı hareket beni çok kırdı..

Herşeyin dozunu bilmek lazım.Tahammül yok malesef.
Umarim konu sahibi bi yerde farkeder tavrini, 11 yasinda arasira evine gelen ufacik bir cocugun hayati sanki yeterince zor degilmis gibi (ayri anne baba, bir orda bir burda, savuruk bi hayat, uvey anne hatta belki birde uvey baba...).

yaparsa kendi bilir benım ıcın sorun değil o da bıter bır sekılde 4-5 gelır gerısı ....
The Calender buyrun.. :))

Evet eşinizin bu şekilde yaklaşımı hoş olmamış ama sizin tavrınızda hiç hoş değil. Ayrıca kabul etmişim, kapımı açmışım gibi cümleler kurup lütfetmişsiniz gibi konuşmanız da ayrıca saçma. Eşinizle evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz değil mi? Sonuçta o eşinizin oğlu ve siz evlendiğinizde babasının yanında kalmak da siz isteseniz de istemesenizde o çocuğun en doğal hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…