bu durumda ne yapmalı?

Misafir değil ayrıca orası onun babasinin evi. Yorumlar da ne kadar da çirkinlesmissiniz. Çocuğun sizden çekeceği var belliki yazık

Yaniliyosunuz hanfendi.. insan kendi cocugunada sinirleniyo yemediginde.. ama onun lafini kimse yapamaz.. elinize yapismaz filan diyosunda.. valla herif bu kadini dislarken eline yapisir valla..

Ayrica bi cocuga arada yemediklerinide vereceksinki yemeye alissin

hiç karışma hemde hiç
bırak aç kalsın enınde sonunda senın yaptıgını yemek zorunda yoksa babası hazırlasın onu yesin
alla hyardımcın olsun

Gercekten cok abarttiginizi dusunuyorum iyi niyetli olsaniz cocuk zaten saglikli bi bu yumurtayi yiyor derim yaparim evinizde bir tanemi tava var anlamadim hadi zor bisey istese borekti kizartmaydi neyse alt tarafi tavaya yumurta kiracaksiniz bence siz cocugu yuk olarak goruyorsunuz ve yaklasiminiz hic hos degil kendi cocugunuzda varmis anne olan biri boyle davranmamali cocuk zaten iki arada kalmis biraz hosgorulu olun.o cocuk sizin onu istemediginizi dusundukce nasil bir psikolojiye girer bir dusunun

He ayrica Allah kimseyi annesiz birakmasin tabii..baba kalkip kendi pisirseydi bu kdr olay olmazdi..cocugun yiyemedigi lokmalari bogazina dizildi hic yoktan..

Konu sahibi arkadasim sungerin yoksa insan bi bezi islatip deterjanlayip yikardi o tavayi.. bunu bahane olarak kabul edemem, ama aklina gelmedi belkide..

O işler öyle olmuyor malesef haa olsa bile onu alıştırmak konu sahibine düşmez sonuçta annesi ve babası var.Bişeylere kızgın olduğu belli konu sahibinin ama haftada bir gelen günahsız sabiden çıkartmasın sinirini hıncını. Evet yine tekrarlıyorum yapıversin noolacak eline mi yapışır sanki !... İyi olmaya çalışmıyor ki (benim anladığım) karşı taraftan da iyilik beklesin.

Sorun kocasinda bence.. bu kadina hem biseysi degilsin demek hemde birseyler beklemek ne kadar tezat :)

ben bu saydıkalrımı yapmak zorunda değilim o yastakı bır cocuk yatagını toplamalı , esyasını kaldırıp bır koseye koymalı bence ...
eşim her ıkısınınde babası işte o nedenle ben degıl onun ılgılenmesı gerekır bızde oldugu zamanlarda ıhtıyacları vs ıle..

Sorun kocasinda bence.. bu kadina hem biseysi degilsin demek hemde birseyler beklemek ne kadar tezat :)
Ya Allah aşkına birşey beklemek dediğin haftada bir gün tavaya yumurta kırmak. Ne kadar kötüleşmisiz böyle insanlar hiç bir bağı olamayan çocuklara evlerini acıyor yardım ediyor . Yanı anlayamıyorum gerçekten böyle düşünenleri.

Çocuğunuz var mı sizin ? Bu başın vicdansızca bir yorum .

var 9 yaşında bir kızım var canım ve bir çocuk olarak aklına gelen tüm yemekleri severek yer , ve biz çeşidi bol , yemek kültürüne sahip bir bölgede yaşıyoruz , nasıl alıştırırsan öyle devam eder ve çocukların herşeyden yemesi gerekiyor ,
ben disiplinli bir anneyim ve dr lardan bile takdir alıyorum , bilmem anlatabildim mi

Bunu güzellikle yapıyorsundur ama çocuğuna al kendin yap , yersen ye yemeden yeme , nr halin varsa gör tavrında değildir eminim. Sırf o doğurmadi diye bir çocuğa böyle davranmak ve böyle davranmayı önermek.... bilemiyorum...

Bu kadinin ne yasadigini bilemezsinki..bi cocugun sorunlulugu gercekten buyuk, anneyim sukurler olsun biliyorum.. inan bzn kendi cocuguna sabrin kalmiyor..olay burda yumurta degil bencede.. olayin geldigi nokta..

ben olsam tava kirli sünger bitti vs vs bahanesiyle zorla cocuğa yemediği bir şeyi yedirmeye uğraşmam.
ayrıca banane yerse yer yemezse aç kalır mantığına giremem de muhtemelen :)
çocuğu sevmiyorsunuz belli ki. muhtemelen o da sizi sevmiyordur.

Son düzenleme:

biraz kendi çocuğunuzmuş gibi görmeye çalışsanız. tabi anne olamazsınız annesi var zaten ama abla olun.

o yaşta ki çocuğa siz eğitim veremezsiniz ayrıca.

açıkçası istemiyorsunuz bu yüzden her şeyi gözünüze batıyor.

O öz babası ise ve size de "anne" dedirtiyorsa o çocuk neden babanne ellerinde büyüyor? Bir yerlerde yanlışlık yok mu yani?
Çok üzülüyorum yetişkinlerin yaptığı saçmalıklar çocuklara patlıyor. Ufacık bir şımarıklık hakları yok. Küçücük yaşlarda olgunluk bekleniyor yapmayınca yüzlerine patlıyor..

Allah yardımcıları olsun nerede varsa bu annesi babası hayattayken öksüz ve yetim kalan çocukların..

Çok aklı başında bir üyesiniz ne oldu size böyle?
Sinirleriniz fena yıpranmış bence!
Konu da ki anne eftelya2015 olamaz...

Bu kadinin ne yasadigini bilemezsinki..bi cocugun sorunlulugu gercekten buyuk, anneyim sukurler olsun biliyorum.. inan bzn kendi cocuguna sabrin kalmiyor..olay burda yumurta degil bencede.. olayin geldigi nokta..
Tamamda çocuğun sorumluluğu konu sahibinde değil ki hatta tamamiyle alakasız . Tek yapacağı çocuk geldiği zaman sevdiği yemekleri yapmak bu kadar. Bir tava yıkamak inan zor değil.

Neden hemen yargiliyosun ki ?
Annesi babaanesine terk edip gitmis kucukkune. O cocuk babaaneyi anne bilmis. Defalarca gelemesini istedik ve gelmedi. Tatilde bile gelince 10 gun zor duruyor, babaanemi ozledim diye. Benimde evladim var neyin ne oldugunu ben daha iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…