- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 46
- Konu Sahibi eftelya2015
-
bence bunu yapmayın sizin çocuğunuz daha çok küçükmüş o yüzden 11 yaşındaki sizin gözünüzde çok büyük 11 yaşında bir çocuk yemek yapamaz anlıyorum kırgınsınız ama idare ediverin bence kırğınlıgınızı çocuğa değil babasına gösterin yazık çocuğa hem bir yumurta yapmak bu kadar zor olmamalı çok zahmetli bir şey değil sonuçta istediği tava yoksa tencerede bile yapılıryani eğleneceğini sanmıyorum erkek çocuk malum bizim toplumda erkeklere ev işi konusunda pek sorumluluk vermiyor ebeveynler bize geldiğinde yatağını bile toplamaz, üstünden çıkardığını atar bir köşeye ben arkasından alır katlarım yada çantasına koyarım olduğu gibi , yatağını ben toplarım falan filan...
ama dediğimi yapacağım koyacağım önüne al kendin yap, yapamam dersen babanı kaldır o yapsın ne yemek istiyorsan diyeceğim..
Kabul etmişim derken bunu bir lütuf olarak söylüyorsunuz.benim kızdığım nokta şu eşim aramızdaki mesafeden ötürü hep yakın olmamı isterdi, ne bileyim konuşayım hediye alayım vs. ben zamanla sınırlarımı aştım ama o ettiği laf bana çok koydu, eğerki ben hiçbirşeyi isem o çocuğun ki benim üzerinde söz iddia etmişliğim yok ama ben hiçsem o da benim için hiç demektir.
ben eşimin canından bir parça diye kabul etmişim,kapımı açmışım, bütün özel anlarıma istesemde istemesemde onu dahil etmişim eşimin yaptığı hareket beni çok kırdı..
Evet iste ama bunu o çocuğa yapsanız üvey anne derler fena derlerkendi çocugumda yeri geliyor yemiyor , bende ceza odul yontemı yapıyorum ...
buyudugunde o yasa geldıgınde aynı hareketı yapsa emın olun kalk gıt sofradan der bır dahakı ogune kadar onune bır lokma yemek koymam...
Çok gerginsin cankm mesele aslında bu değil pek çok şey birikmiş sakin olbenim kızdığım nokta şu eşim aramızdaki mesafeden ötürü hep yakın olmamı isterdi, ne bileyim konuşayım hediye alayım vs. ben zamanla sınırlarımı aştım ama o ettiği laf bana çok koydu, eğerki ben hiçbirşeyi isem o çocuğun ki benim üzerinde söz iddia etmişliğim yok ama ben hiçsem o da benim için hiç demektir.
ben eşimin canından bir parça diye kabul etmişim,kapımı açmışım, bütün özel anlarıma istesemde istemesemde onu dahil etmişim eşimin yaptığı hareket beni çok kırdı..
Bakın siz de biliyorsunuz ki suç babasında.babası laftan anlayan bir adam olsa biz bu sorunları yaşamazdık zaten o nedenle konuşmak çözüm değil...
çocuğu mızmız yapanda babası , çocuk çocuk diyoruz ama ergenliğinin başında genç bir delikanlı artık herşeyden anlıyor herşeye aklı eriyorsa bir yumurtayı kıracak kadarda becerisi olmalı zaten...
Onun çocuğu şımartıp simartmamak ona kalmış. Siz kendi çocuğunuzun sadece ihtiyaçlarını mi alıyorsunuz hiç mi fazladan birşey almadınız hiç mi şımartmadiniz?? Lütfen ayrımcılık yapmayın. Konuyu okuyunca size hak verir gibi olmuştum ama yorumlarınıza bakınca anlaşılıyor ki siz çocuğa karşı dolmuşsunuz ve kininiz var.isteklerini yapması demek her istediğini yapması ve onu şımartıp tepesine çıkarması demek değildir.
Makul ölçüde imkanlar çerçevesinde gerçekten ihtiyacı olanın giderilmesidir.
ama yemek yememek , önüne konulana burun kıvırmak bunlar şımarıklıktır sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?