Bu durumda ne yapmalı?

Menekşe sizin geleceğiniz falan yok, anla artık şunu. Sen ayrılmazsan ben gidip konuşacağım artık şu herifle, o kıvama geldim artık yani

İşte bu be ne demişti aklimda basit bir kutlama olmiyacak
Kutlama içime sindi ben o konuyu kapattım siz daha hala neden kapatmiyorsunuz bu actigim konuya kızın laf söyleyin önemli değil ama devamlı geçmiş konulardan yorum geliyor ve şuan açtığım konu hakkında tek bir yorum alamıyorum

Bu paragraf için yorumun var mı?
hangi paragraf icin?
bacim senin beklentilerin neden bunca dusuk ya
adam iki bucuk ay sonra seni yemege götürmüş pasta kesmis buna bile "wooaaaww" olmussun, beklentimin ustunde kutladi diyorsun.
beklentin sıfırın altinda.
ya sirf erkek olsun da tastan olsun yeter ki errrkek olsun kafasindasin
ya da ailen seni hic sevmemis, senin icin zahmet edip bir pastaya mum bile dikmemis. kendine verdigin deger o kadar dusuk ki bu bile sana harika geliyor.
bu kadar düşük ozsaygiyla asla mutlu bir evlilik kuramazsin

Kırk yıllık kocama oyun konsolu aldım doğum gününde seninki taklalar atlamalıýdı sen daha ezik ezik içime sindi diye gez

Kız olmaz dedik ya, adam seni boş vaktini doldurmak için kullanıyor, sana vakit ayirmiyor, seni düşünmüyor, diyoruz da sen anlamamkta israrcsın, bu konuna yorum yapıyoruz işte olmaz bundan, sende de bu kafa varken olmazsinıızzzz

Evet beklentim düşük ve şu yaşıma kadae ailemden bir kişi hariç o da birkaç kere kutladı Allah razı olsun daha kimse kutlamadı çünkü akrabalarım da dahil küçükken bile kutlanmadı yani ben bu yaşıma kadar görmedim yalan yok ama ben bu konuyu kapattım zaten sizinde kapatmanizi istiyorum içime sindi kutlaması hee gerçekten zorla oldu ben bilseydim doğum günü sürprizi yapacak zaten bahane bulur gitmezdim çünkü çok kırılmıştım ama kapattım şuan başka bir konu da yorum açtım

su an açtığın konuyla ilgili konusayim ama once seyi sorayim
ayda kac kere yüzyuze bulusuyorsunuz?
ona göre yorumum degisecek. eger zaten haftada 4 gun bulusuyorsaniz kalan gunlerde esiyle dostuyla kendiyle zaman gecirmesi normal.
amaa 2 haftada bir, 4 haftada bir falan bulusuyorsaniz adamin hayatinda yoksun demektir. Sana vakit ayirsa her cagirana gitmez. ki biz de uzak mesafeyken benim cok sosyal bir hayatim olurdu. isten cikip tiyatroya gezmeye giderdim vs gun icinde konusamazsak eve dönüş yolunda arardim, en azindan sesini duyardim. ya da o sabah 6de ise başlamasına ragmen gece uykusundan feragat ederdi kamerayla konusurduk birimiz uyuyana kadar.
boyle yapar yani sevgililer.
o adam size vakit ayirmak istesin bir sekilde ayirir. istemiyor ki ayirmiyor

Bende bunu anlamıyorum evlenmek istiyor ama gerçekten yeterli zamanı ayırmıyor
Çünkü sen evde koca bekleyip çocuk yapıp bekleyeceksin o istediği gibi takılacak senle şimdi ilgilenmeyen evlenince ilgileniri saniyorsun gerçekten hiç bu ilişkilerle ilgili hiç birşey görmedim bilmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…