- 18 Şubat 2018
- 13.672
- En iyi cevaplar
- 2
- 63.296
- 598
- 45
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Menekşe sizin geleceğiniz falan yok, anla artık şunu. Sen ayrılmazsan ben gidip konuşacağım artık şu herifle, o kıvama geldim artık yaniÇevresi çok geniş devamlı birileri çağırıyor o da gidiiyor ama artık bu durumdan bunaldım çünkü zaten çalışıyor ve akşam 8 de tamamen müsait olabiliyor öteki çağırıyor beriki çağırıyor bu yüzden az konuşuyoruz sohbet edemiyoruz konuşuyoruz ama az yani. Kendinin işleri oluyor çalışıyor evde tek erkek olunca sorumluluk onun üzerinde mecburen yapmak zorunda onlara katlanıyorum geleceğimiz içinde uğraşıyor maddi kazanç sağladığı işler. İş dışında yaptığı işler. Ama başkalarının da işine koşturunca yine ben beklemek zorunda kalıyorum daha birkaç gün öncesinde birkaç aydır uğraştığı iş bitti çok yorgundu oturup dinlen yani ne işin var ki o işi bitti biter bitmez kendi işine başladı dinlenemedi bile kendine de yazık ediyor beni de devamlı bekletiyor. Hayır diyemiyor insanlara muhtemelen geç gelir bende beklemem artık uyurum napıyım evet sağ olsun haberdar eder gün içinde arar 1 2 kere onlar da kısa sohbetler oluyor 5 10 dk lik gittiği yerleri söyler konuşuruz ama az az yani yoksa konuşmuyoruz degul az konuşuyoruz sohbet muhabbet edemiyoruz bir şeyler paylaşalım istiyorum dertleşelim ilgiyi de geçtim siyaset konuşalım spor geçmiş gelecek vs vs ama zaman yok tabi o kadar sohbet edemiyoruz malesef zaman yetmiyorBende bu zamana kadar yeterince kızmadım tepkimi çok büyük gösterseydim belki de bu şekilde davranmaya cesaret edemezdi ama hep tamam modunda olunca..
Ne oluyor ? Bu ne sinir yaMenekşe sizin geleceğiniz falan yok, anla artık şunu. Sen ayrılmazsan ben gidip konuşacağım artık şu herifle, o kıvama geldim artık yani
yemege goturdu pasta kesti yani.Yemege götürdü yemege gidicez dedi supriz yapmış bilmiyodum kutlayacagini birden oldu
Ya kaçıncı konu bu, hayır gelmez diyoruz, sevmiyor diyoruz anlamıyorsun. Yani bana ne senin ilişkinden de zamanını çalıyor işte, başka bir şey değil.Ne oluyor ? Bu ne sinir ya
Bu paragraf için yorumun var mı?yemege goturdu pasta kesti yani.
bu mu supriz?
sakin olur musunuzYa kaçıncı konu bu, hayır gelmez diyoruz, sevmiyor diyoruz anlamıyorsun. Yani bana ne senin ilişkinden de zamanını çalıyor işte, başka bir şey değil.
İşte bu be, ne demişti aklimda basit bir kutlama olmiyacakyemege goturdu pasta kesti yani.
bu mu supriz?
Menekşe sakinim ben de, ben bile tiksindim bu heriften ama sen hala bırakamadınBu paragraf için yorumun var mı?
sakin olur musunuz
Kutlama içime sindi ben o konuyu kapattım siz daha hala neden kapatmiyorsunuz bu actigim konuya kızın laf söyleyin önemli değil ama devamlı geçmiş konulardan yorum geliyor ve şuan açtığım konu hakkında tek bir yorum alamıyorumİşte bu be ne demişti aklimda basit bir kutlama olmiyacak
hangi paragraf icin?Bu paragraf için yorumun var mı?
Kırk yıllık kocama oyun konsolu aldım doğum gününde seninki taklalar atlamalıýdı sen daha ezik ezik içime sindi diye gezKutlama içime sindi ben o konuyu kapattım siz daha hala neden kapatmiyorsunuz bu actigim konuya kızın laf söyleyin önemli değil ama devamlı geçmiş konulardan yorum geliyor ve şuan açtığım konu hakkında tek bir yorum alamıyorum
Kız olmaz dedik ya, adam seni boş vaktini doldurmak için kullanıyor, sana vakit ayirmiyor, seni düşünmüyor, diyoruz da sen anlamamkta israrcsın, bu konuna yorum yapıyoruz işte olmaz bundan, sende de bu kafa varken olmazsinıızzzzKutlama içime sindi ben o konuyu kapattım siz daha hala neden kapatmiyorsunuz bu actigim konuya kızın laf söyleyin önemli değil ama devamlı geçmiş konulardan yorum geliyor ve şuan açtığım konu hakkında tek bir yorum alamıyorum
Evet beklentim düşük ve şu yaşıma kadae ailemden bir kişi hariç o da birkaç kere kutladı Allah razı olsun daha kimse kutlamadı çünkü akrabalarım da dahil küçükken bile kutlanmadı yani ben bu yaşıma kadar görmedim yalan yok ama ben bu konuyu kapattım zaten sizinde kapatmanizi istiyorum içime sindi kutlaması hee gerçekten zorla oldu ben bilseydim doğum günü sürprizi yapacak zaten bahane bulur gitmezdim çünkü çok kırılmıştım ama kapattım şuan başka bir konu da yorum açtımhangi paragraf icin?
bacim senin beklentilerin neden bunca dusuk ya
adam iki bucuk ay sonra seni yemege götürmüş pasta kesmis buna bile "wooaaaww" olmussun, beklentimin ustunde kutladi diyorsun.
beklentin sıfırın altinda.
ya sirf erkek olsun da tastan olsun yeter ki errrkek olsun kafasindasin
ya da ailen seni hic sevmemis, senin icin zahmet edip bir pastaya mum bile dikmemis. kendine verdigin deger o kadar dusuk ki bu bile sana harika geliyor.
bu kadar düşük ozsaygiyla asla mutlu bir evlilik kuramazsin
Onu da yapmıyor ki bütün konulari benle ilgilenmiyor ama nedense evlenmek istiyor bu kızımız istemiyorboş vaktini doldurmak
Bende bunu anlamıyorum evlenmek istiyor ama gerçekten yeterli zamanı ayırmıyorOnu da yapmıyor ki bütün konulari benle ilgilenmiyor ama nedense evlenmek istiyor bu kızımız istemiyor
su an açtığın konuyla ilgili konusayim ama once seyi sorayimKutlama içime sindi ben o konuyu kapattım siz daha hala neden kapatmiyorsunuz bu actigim konuya kızın laf söyleyin önemli değil ama devamlı geçmiş konulardan yorum geliyor ve şuan açtığım konu hakkında tek bir yorum alamıyorum
Ne güzel böyle mutlu evlilik görünce çok seviniyorum sende gel bana ezik deKırk yıllık kocama oyun konsolu aldım doğum gününde seninki taklalar atlamalıýdı sen daha ezik ezik içime sindi diye gez
Çünkü sen evde koca bekleyip çocuk yapıp bekleyeceksin o istediği gibi takılacak senle şimdi ilgilenmeyen evlenince ilgileniri saniyorsun gerçekten hiç bu ilişkilerle ilgili hiç birşey görmedim bilmiyorsunBende bunu anlamıyorum evlenmek istiyor ama gerçekten yeterli zamanı ayırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?