Bu durumda ne yapmalı?

Madem tavsiye istiyorsun, ayrılacak cesaretin yok, aşkından ölüp bitiyorsun o zaman yat uyu, belki rüyanda görürsün sevdiceğini. Dalga geçmiyorum gayet ciddiyim bu arada. Adam bu, malzeme bu, kendini de parçalasan değişmez. Sen mutlu huzurlu mu olmak istiyorsun, tamam işte, kabul et durumu. Hayaller kur sevgilinle ilgili, ona şiirler yaz, gelecek planları kur, ama bunları tek başına yap. Yani ortada gerçekten 2 seçenek var, bu adamla ilgili 40 tane konu açtın, e çözümü yok. Ya ayrılacaksın kendine ilgili sevecen bi sevgili bulacaksın ya da elindekini olduğu gibi kabul edip kendi keyfine bakacaksın. Sen de otur örgü ör dizi izle konu komşu oturmasına git, adam değişmeyecek canım benim, kendi kendinle mutlu olmaya bak. Evlenseniz de değişmeyecek. Evden işe işten eve bi adam olmaz bu. Vitvit geziyor anca. Ne yapacaksın, senin de kaderin buymuş, üzme kendini, evlenmek istiyor ya ona bak , bunları düşün mutlu olmaya çalış.

Orası öyle:) önemli olan da zaman yaratmak zaten boş zamanını değerlendirmek değil
eeee bacım ilgi bunun neresindeee? arkadaslarına ayıracak zamanı var, ailesine ayıracak zamanı var, doğum gününü kutlayacak zamanı yok, seninle cok konusacak zamanı yok? otur bi düsün bakalım kendin çözebilecek misin. eğer hala seni sevdiğini düsünüyosan evlenin bence senin gibi safını bi daha bulamaz cocuk yazık

Yok sıradan yemek sandım kutlama olduğunu bilmiyodum da açtığım konu o değil ya
Niye gittiniz yemeğe, niye kabul ettiniz, niye parmak şıklatınca hazır ol kıvamındasınız, niye kırıntılarla yetiniyorsunuz? Adamın cinselliği gelmiş, dur şuna bir pasta alayım sevinsin de işimi göreyim demiş. Elli kere yüz kere doğum günümü kutlamadın diyip darlamak sevgililik mi? Bir erkek böyle kadınla asla gelecek düşünmez, düşünse bu noktaya getirmez. Devamlı sevgilisiyle görüşmek ister imkan yaratır. Bizim iş garanti diyip ömrünüzü hayatınızı bu adama harcamaya devam. Erkek saygı duyduyu bir kadınla karşılaşınca ötesini berisini gözü görmez. Bahar temizliği gibi ne var ne yok doldurur çöp torbasına koyar kapıya. Siz o saygı duyulan kişi değilsiniz. İnsan 3 ay sonra doğum günü kutlamaya utanır. Amazon nehrinde kabile ziyaretinde bile olsa arar sevgilisini. Sevgi yok, değer görme yok, insan yerine konma yok... Durumunuz içler acısı.

Doğum günüm için de galiba yemek suprizi vardı yani yemeye götürmek istiyordu ama yemeye götüreceği yer uzaktı cikamiyordum sonra onun işleri oldu falan gidememistik bi süre erkenden de kutlardi
Ben kutlayacagini supriz yapacağını bilmiyordum devamlı da kutlamadın doğum günümü demedim onu nerden çıkarttınız nerden uydurdunuz bir kere şakasına dedim o kadar asla surat da asmadım çünkü benim söylememle zorumla olsun istemedm yargısız infaz yapmayın bilip bilmeden

e madem oyle gel de de gelsin yani
sen gel demiyorsun, o gelmiyor
sen ona gitmiyorsun hep ayagina cagiriyorsun
bulusmaya sen musait degilsin, aramaya o aramiyor vs vs
iliski mi bu?

e madem oyle gel de de gelsin yani
sen gel demiyorsun, o gelmiyor
sen ona gitmiyorsun hep ayagina cagiriyorsun
bulusmaya sen musait degilsin, aramaya o aramiyor vs vs
iliski mi bu?
Hafta sonu buluşuyoruz zaten aile evinde zırt pırt çıkamıyoruz bulusamadigimiz günler de konuşalım istiyorum zaten buluşma sürecine kadar konuşamıyoruz fazla buluşmalar güzel geçiyor ama o sürece kadar az konuşuyoruz ben elimden geldiği kadar çıkıyorum zor da olsa çıkıyorum yani laf yiyorum söz yiyorum ama gidiyorum elimden de ancak bu kadarı geliyor ne yapayım

niye çıkamayasin aile evinde kac yasinda kadinsin bahane mi yok?
git hayali arkadasin elifnura gelinlik provasina, git hayali arkadaşin aleynanin ölen dedesinin mevludune, git hayali arkadasin Gülnurun kına gecesine, akabinde düğününe.
bahane mi yok koca kadınsın
istesen sen de çıkarsın sevgiljni gormek icin binbir bahaneyle ama sevgilinden cok da farkli degilsin

Ne diyosun bee ben kimsenin bişeyine gitmiyorum ki ne anlatıyosun sen sadece sevgilime ait bişey değil hiçbir yere kolay çıkamıyorum o da ekli tabi koca kadınım ya da değilim çıkamıyorum çok büyük kavgalar çıkıyor o yüzden her zaman gidemiyorum napabilirim

E tamam o zaman sorun ne? İşte her şey yolundaymış. Buluşmalar güzel geçiyor, sen zor da olsa çıkıyorsun. Adam çok meşgul, yoğun bi adam. Zaman ayiramiyor, çok uluslu şirket CEO'su sonuçta. Sen de tamam de geç. Neden problem çıkarıyorsun. Doğum gününü bile kutlamış. Mesele ne şimdi?

iste diyorum ki iki haftada bir cumartesi görüşerek iliski mi yaşanır?
bir bahane bul cik evden.
ailen gezmene tozmana laf ediyorsa mevlude diye cik , mukaveleye diye cik, bir sekilde cik yani.
adam sana telefonda bile vakit ayirmiyor, sen ona bombos olmana ragmen hic vakit ayiramiyorsun.
bir yerde esitsiniz.
ayrica ailen calismana karsi degildi diye hatirliyorum. bu kadar baskici insanlarsa madem ise basla. en azindan evden az uzaklaşirsin. hem mesaiye kaldim falan der adamla da bulusursun.
ben adama da kizmadim . Benim hayatimdaki insan evde hicbir isi olmamasına ragmen, ayagina kadar gidevek olmama ragmen benle zaman geçirmiyorsa "ailem kizar" diye ben de ona vakit ayirmak istemezdim. bu kadar baskici ailen varsa, senin de onlarin sınırını asmaya cesaretin yoksa iliski neyine?

Ama yemeğe gidecekleri yer uzakmış. Malum kervan da üç ayda bir yola çıkıyor... Napsin adamcağız.
Cok guzel kutlamak istiyorum o yuzden aylardir bekliyorum diyen adam alti ustu yemege goturmus.
La ben en yakin kiz arkadasimi dogumgununde yemege goturdum, acaba biz de sevgili miyiz?

Ama adam da çok masumane niyetlerle gitmiyor sanırım buluşmaya. Olay kızda bitiyor. Hem farkında her şeyin hem devam etmek istiyor. Ama bir yandan da şikayetçi. Yol gosterilince de adamı korumaya allayıp pullamaya başlıyor. Bir garip ilişki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…