- Konu Sahibi Menekse2000
-
eeee bacım ilgi bunun neresindeee? arkadaslarına ayıracak zamanı var, ailesine ayıracak zamanı var, doğum gününü kutlayacak zamanı yok, seninle cok konusacak zamanı yok? otur bi düsün bakalım kendin çözebilecek misin. eğer hala seni sevdiğini düsünüyosan evlenin bence senin gibi safını bi daha bulamaz cocuk yazıkOrası öyle:) önemli olan da zaman yaratmak zaten boş zamanını değerlendirmek değil
Niye gittiniz yemeğe, niye kabul ettiniz, niye parmak şıklatınca hazır ol kıvamındasınız, niye kırıntılarla yetiniyorsunuz? Adamın cinselliği gelmiş, dur şuna bir pasta alayım sevinsin de işimi göreyim demiş. Elli kere yüz kere doğum günümü kutlamadın diyip darlamak sevgililik mi? Bir erkek böyle kadınla asla gelecek düşünmez, düşünse bu noktaya getirmez. Devamlı sevgilisiyle görüşmek ister imkan yaratır. Bizim iş garanti diyip ömrünüzü hayatınızı bu adama harcamaya devam. Erkek saygı duyduyu bir kadınla karşılaşınca ötesini berisini gözü görmez. Bahar temizliği gibi ne var ne yok doldurur çöp torbasına koyar kapıya. Siz o saygı duyulan kişi değilsiniz. İnsan 3 ay sonra doğum günü kutlamaya utanır. Amazon nehrinde kabile ziyaretinde bile olsa arar sevgilisini. Sevgi yok, değer görme yok, insan yerine konma yok... Durumunuz içler acısı.Yok sıradan yemek sandım kutlama olduğunu bilmiyodum da açtığım konu o değil ya
Doğum günüm için de galiba yemek suprizi vardı yani yemeye götürmek istiyordu ama yemeye götüreceği yer uzaktı cikamiyordum sonra onun işleri oldu falan gidememistik bi süre erkenden de kutlardieeee bacım ilgi bunun neresindeee? arkadaslarına ayıracak zamanı var, ailesine ayıracak zamanı var, doğum gününü kutlayacak zamanı yok, seninle cok konusacak zamanı yok? otur bi düsün bakalım kendin çözebilecek misin. eğer hala seni sevdiğini düsünüyosan evlenin bence senin gibi safını bi daha bulamaz cocuk yazık
Ben kutlayacagini supriz yapacağını bilmiyordum devamlı da kutlamadın doğum günümü demedim onu nerden çıkarttınız nerden uydurdunuz bir kere şakasına dedim o kadar asla surat da asmadım çünkü benim söylememle zorumla olsun istemedm yargısız infaz yapmayın bilip bilmedenNiye gittiniz yemeğe, niye kabul ettiniz, niye parmak şıklatınca hazır ol kıvamındasınız, niye kırıntılarla yetiniyorsunuz? Adamın cinselliği gelmiş, dur şuna bir pasta alayım sevinsin de işimi göreyim demiş. Elli kere yüz kere doğum günümü kutlamadın diyip darlamak sevgililik mi? Bir erkek böyle kadınla asla gelecek düşünmez, düşünse bu noktaya getirmez. Devamlı sevgilisiyle görüşmek ister imkan yaratır. Bizim iş garanti diyip ömrünüzü hayatınızı bu adama harcamaya devam. Erkek saygı duyduyu bir kadınla karşılaşınca ötesini berisini gözü görmez. Bahar temizliği gibi ne var ne yok doldurur çöp torbasına koyar kapıya. Siz o saygı duyulan kişi değilsiniz. İnsan 3 ay sonra doğum günü kutlamaya utanır. Amazon nehrinde kabile ziyaretinde bile olsa arar sevgilisini. Sevgi yok, değer görme yok, insan yerine konma yok... Durumunuz içler acısı.
e madem oyle gel de de gelsin yani2 hafta da 1 kere ya da hafta da 1 kere bu değişir bazen 1 hafta da bi kere bazen 2 hafta da bi kere buluşuyoruz ama o da benden kaynaklı ben pek çıkamadığım için gel desem hafta içi de gelir akşamları yani ben gidelim edelim desem gelir götürür ama ben çıkamıyorum fazla tabi uykusundan feragat etmesi bu çok doğru evet hep yoğun o bu şu ama biraz da feragat etmesi lazım bir gün de olsa yapması lazım evet birbirimizin sesini duyuyoruz konuşuyoruz ama dediğim gibi az konuşuyoruz bekliyorum devamlı yani öyle uzun uzadıya bi sohbet muhabbet edemiyoruz malesef ki
Tamam canım.Yazdığım bu konuda işte
3ay önceki doğum gününü kutlamayan esrarengiz sevgilisi.
Hafta sonu buluşuyoruz zaten aile evinde zırt pırt çıkamıyoruz bulusamadigimiz günler de konuşalım istiyorum zaten buluşma sürecine kadar konuşamıyoruz fazla buluşmalar güzel geçiyor ama o sürece kadar az konuşuyoruz ben elimden geldiği kadar çıkıyorum zor da olsa çıkıyorum yani laf yiyorum söz yiyorum ama gidiyorum elimden de ancak bu kadarı geliyor ne yapayıme madem oyle gel de de gelsin yani
sen gel demiyorsun, o gelmiyor
sen ona gitmiyorsun hep ayagina cagiriyorsun
bulusmaya sen musait degilsin, aramaya o aramiyor vs vs
iliski mi bu?
Yav he desene, bı hikayeler birşeyler, hep anlatiyor anlatıyor daa dinlemiyor, beklemeye devam etsin bakalım, belki bir gün olurOnu da yapmıyor ki bütün konulari benle ilgilenmiyor ama nedense evlenmek istiyor bu kızımız istemiyor
niye çıkamayasin aile evinde kac yasinda kadinsin bahane mi yok?Hafta sonu buluşuyoruz zaten aile evinde zırt pırt çıkamıyoruz bulusamadigimiz günler de konuşalım istiyorum zaten buluşma sürecine kadar konuşamıyoruz fazla buluşmalar güzel geçiyor ama o sürece kadar az konuşuyoruz ben elimden geldiği kadar çıkıyorum zor da olsa çıkıyorum yani laf yiyorum söz yiyorum ama gidiyorum elimden de ancak bu kadarı geliyor ne yapayım
Ne diyosun bee ben kimsenin bişeyine gitmiyorum ki ne anlatıyosun sen sadece sevgilime ait bişey değil hiçbir yere kolay çıkamıyorum o da ekli tabi koca kadınım ya da değilim çıkamıyorum çok büyük kavgalar çıkıyor o yüzden her zaman gidemiyorum napabilirimniye çıkamayasin aile evinde kac yasinda kadinsin bahane mi yok?
git hayali arkadasin elifnura gelinlik provasina, git hayali arkadaşin aleynanin ölen dedesinin mevludune, git hayali arkadasin Gülnurun kına gecesine, akabinde düğününe.
bahane mi yok koca kadınsın
istesen sen de çıkarsın sevgiljni gormek icin binbir bahaneyle ama sevgilinden cok da farkli degilsin
E tamam o zaman sorun ne? İşte her şey yolundaymış. Buluşmalar güzel geçiyor, sen zor da olsa çıkıyorsun. Adam çok meşgul, yoğun bi adam. Zaman ayiramiyor, çok uluslu şirket CEO'su sonuçta. Sen de tamam de geç. Neden problem çıkarıyorsun. Doğum gününü bile kutlamış. Mesele ne şimdi?Hafta sonu buluşuyoruz zaten aile evinde zırt pırt çıkamıyoruz bulusamadigimiz günler de konuşalım istiyorum zaten buluşma sürecine kadar konuşamıyoruz fazla buluşmalar güzel geçiyor ama o sürece kadar az konuşuyoruz ben elimden geldiği kadar çıkıyorum zor da olsa çıkıyorum yani laf yiyorum söz yiyorum ama gidiyorum elimden de ancak bu kadarı geliyor ne yapayım
he sen hala ben anlamak istemiyorum diyorsun, daha çok konu açarsın böyleDoğum günüm için de galiba yemek suprizi vardı yani yemeye götürmek istiyordu ama yemeye götüreceği yer uzaktı cikamiyordum sonra onun işleri oldu falan gidememistik bi süre erkenden de kutlardi
iste diyorum ki iki haftada bir cumartesi görüşerek iliski mi yaşanır?Ne diyosun bee ben kimsenin bişeyine gitmiyorum ki ne anlatıyosun sen sadece sevgilime ait bişey değil hiçbir yere kolay çıkamıyorum o da ekli tabi koca kadınım ya da değilim çıkamıyorum çok büyük kavgalar çıkıyor o yüzden her zaman gidemiyorum napabilirim
Ama yemeğe gidecekleri yer uzakmış. Malum kervan da üç ayda bir yola çıkıyor... Napsin adamcağız.he sen hala ben anlamak istemiyorum diyorsun, daha çok konu açarsın böyle
ya adam o kadar işinin gücünün arasında 3 ay boyunca kutlama hazırlığı yapmak için uğraşmış, boş yere günahını alıp duruyoruzAma yemeğe gidecekleri yer uzakmış. Malum kervan da üç ayda bir yola çıkıyor... Napsin adamcağız.
Cok guzel kutlamak istiyorum o yuzden aylardir bekliyorum diyen adam alti ustu yemege goturmus.Ama yemeğe gidecekleri yer uzakmış. Malum kervan da üç ayda bir yola çıkıyor... Napsin adamcağız.
Ama adam da çok masumane niyetlerle gitmiyor sanırım buluşmaya. Olay kızda bitiyor. Hem farkında her şeyin hem devam etmek istiyor. Ama bir yandan da şikayetçi. Yol gosterilince de adamı korumaya allayıp pullamaya başlıyor. Bir garip ilişki...iste diyorum ki iki haftada bir cumartesi görüşerek iliski mi yaşanır?
bir bahane bul cik evden.
ailen gezmene tozmana laf ediyorsa mevlude diye cik , mukaveleye diye cik, bir sekilde cik yani.
adam sana telefonda bile vakit ayirmiyor, sen ona bombos olmana ragmen hic vakit ayiramiyorsun.
bir yerde esitsiniz.
ayrica ailen calismana karsi degildi diye hatirliyorum. bu kadar baskici insanlarsa madem ise basla. en azindan evden az uzaklaşirsin. hem mesaiye kaldim falan der adamla da bulusursun.
ben adama da kizmadim . Benim hayatimdaki insan evde hicbir isi olmamasına ragmen, ayagina kadar gidevek olmama ragmen benle zaman geçirmiyorsa "ailem kizar" diye ben de ona vakit ayirmak istemezdim. bu kadar baskici ailen varsa, senin de onlarin sınırını asmaya cesaretin yoksa iliski neyine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?