Bu durumda ne yapmalı?

Ne istiyorsun ya? Yemin ederim insana cinnet geçirtirsin menekşe. Ne tavsiyesi istiyorsun? Ya da tavsiye mi istiyorsun, hiç alıyor gibi bir halin yok çünkü. Gerçekten büyücü bulacağım, şu çocuğu sana bağlayacağım artık, forum kurtulsun.
Çocuk seni sevmiyor, çabalamıyor. Ömrün geçti her hafta aynı konuyu açarak. Bir ara benimle konuşmuyor, telefonda cinsel sohbetler edip kendini rahatlatıp kapatıyor diyordun. Adam doğum gününü 3 ay sonra kutlamış, çok güzel sürpriz oldu beni şaşırttı diyorsun, adamın yaptığı şey de yemeğe götürmek. Ben aylar önceden başlarım yakın bir arkadaşımın hediyesini düşünmeye, adam artık sus diye aylar sonra yemeğe götürmüş, çok iyi oldu diyorsun. Karşı taraftan gelen en ufak ilgi sayılabilecek şeye tutunuyorsun. Başımızın etini yedin bana çok maddi destek oluyor diye, arada sadaka verir gibi 200tl 500tl veriyormuş. Adam seninle vakit geçirmek istemiyor, sana zaman ayırmak istemiyor. Hayır beni seviyor diyeceksin, o zaman neden konu açıyorsun? Bu kafayla gidersen hayatındaki adam bu da olsa başkası da olsa sonuç değişmez, mutlu olamazsın.

Sen hala iş bulmadın mı Allah aşkına?

Yok sıradan yemek sandım kutlama olduğunu bilmiyodum da açtığım konu o değil ya

Çünkü sen evde koca bekleyip çocuk yapıp bekleyeceksin o istediği gibi takılacak senle şimdi ilgilenmeyen evlenince ilgileniri saniyorsun gerçekten hiç bu ilişkilerle ilgili hiç birşey görmedim bilmiyorsun
Tamamen ilgisiz olsa bende istemem ilgisi var haberdar eder habersiz birakmaz molalarda arar 5 10 dk da olsa ama fazla konuşamıyoruz işte hep bekliyorum zaten yukarıda da yazdım öyle biri olsa ben zaten istemezdim ama bekletiyor hep yoğun oluyor

boş zamanında herkes herkesle konusur, bak biz de sana yazıyoruz sana asik miyiz?

2 hafta da 1 kere ya da hafta da 1 kere bu değişir bazen 1 hafta da bi kere bazen 2 hafta da bi kere buluşuyoruz ama o da benden kaynaklı ben pek çıkamadığım için gel desem hafta içi de gelir akşamları yani ben gidelim edelim desem gelir götürür ama ben çıkamıyorum fazla tabi uykusundan feragat etmesi bu çok doğru evet hep yoğun o bu şu ama biraz da feragat etmesi lazım bir gün de olsa yapması lazım evet birbirimizin sesini duyuyoruz konuşuyoruz ama dediğim gibi az konuşuyoruz bekliyorum devamlı yani öyle uzun uzadıya bi sohbet muhabbet edemiyoruz malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…