- 20 Ocak 2010
- 49.785
- 196.020
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Çünkü öyle davranıyorsun senin böyle bir evliliğin olmayacak gör bunuNe güzel böyle mutlu evlilik görünce çok seviniyorum sende gel bana ezik de
AnlamadımNe farkeder ki, herhangi biri işte...
Biraz fazla gizli ama, ben hala arıyorum.Gizli özneyi bu kadar başarılı kullanmak da ayrı marifet. Tebrikler.
Konu sahibi de arıyor. Adam o kadar yok ki paragraf içinde bile bulamıyor insan.Biraz fazla gizli ama, ben hala arıyorum.
Doğum günün için aylar sonra sürpriz olarak seni yemeğe çıkarmak isteyen ama sen ona hala kızgın olduğun için gitmek istemezken madem sürpriz o zaman gideyim dediğin kişi. Ama o zaman sürpriz olmaz ki. Baştan biliyor olman lazım. Kurguda hata var.Anlamadım
doğum gününü 3 ay sonra kutladı diye mutlu olan insanla cok bile konusmus. daha ne lazım sana sevmediğini anlaman icin tam olarak
Peki ne yapmam lazım bende de sorun var tepkimi baştan ortaya koymm lazımdıÇünkü öyle davranıyorsun senin böyle bir evliliğin olmayacak gör bunu
Yok sıradan yemek sandım kutlama olduğunu bilmiyodum da açtığım konu o değil yaDoğum günün için aylar sonra sürpriz olarak seni yemeğe çıkarmak isteyen ama sen ona hala kızgın olduğun için gitmek istemezken madem sürpriz o zaman gideyim dediğin kişi. Ama o zaman sürpriz olmaz ki. Baştan biliyor olman lazım. Kurguda hata var.
Konu dogum günümüDogum gününü az daha beklese seneye kutlayacak olan sevgilisi
ayrıl knkPeki ne yapmam lazım bende de sorun var tepkimi baştan ortaya koymm lazımdı
Kuşum sen tam olarak hangi konuda tavsiye istiyorsun. Şöyle tane tane anlatır mısın?Yok sıradan yemek sandım kutlama olduğunu bilmiyodum da açtığım konu o değil ya
Yazdığım bu konuda işteKuşum sen tam olarak hangi konuda tavsiye istiyorsun. Şöyle tane tane anlatır mısın?
Tamamen ilgisiz olsa bende istemem ilgisi var haberdar eder habersiz birakmaz molalarda arar 5 10 dk da olsa ama fazla konuşamıyoruz işte hep bekliyorum zaten yukarıda da yazdım öyle biri olsa ben zaten istemezdim ama bekletiyor hep yoğun oluyorÇünkü sen evde koca bekleyip çocuk yapıp bekleyeceksin o istediği gibi takılacak senle şimdi ilgilenmeyen evlenince ilgileniri saniyorsun gerçekten hiç bu ilişkilerle ilgili hiç birşey görmedim bilmiyorsun
boş zamanında herkes herkesle konusur, bak biz de sana yazıyoruz sana asik miyiz?Tamamen ilgisiz olsa bende istemem ilgisi var haberdar eder habersiz birakmaz molalarda arar 5 10 dk da olsa ama fazla konuşamıyoruz işte hep bekliyorum zaten yukarıda da yazdım öyle biri olsa ben zaten istemezdim ama bekletiyor hep yoğun oluyor
2 hafta da 1 kere ya da hafta da 1 kere bu değişir bazen 1 hafta da bi kere bazen 2 hafta da bi kere buluşuyoruz ama o da benden kaynaklı ben pek çıkamadığım için gel desem hafta içi de gelir akşamları yani ben gidelim edelim desem gelir götürür ama ben çıkamıyorum fazla tabi uykusundan feragat etmesi bu çok doğru evet hep yoğun o bu şu ama biraz da feragat etmesi lazım bir gün de olsa yapması lazım evet birbirimizin sesini duyuyoruz konuşuyoruz ama dediğim gibi az konuşuyoruz bekliyorum devamlı yani öyle uzun uzadıya bi sohbet muhabbet edemiyoruz malesef kisu an açtığın konuyla ilgili konusayim ama once seyi sorayim
ayda kac kere yüzyuze bulusuyorsunuz?
ona göre yorumum degisecek. eger zaten haftada 4 gun bulusuyorsaniz kalan gunlerde esiyle dostuyla kendiyle zaman gecirmesi normal.
amaa 2 haftada bir, 4 haftada bir falan bulusuyorsaniz adamin hayatinda yoksun demektir. Sana vakit ayirsa her cagirana gitmez. ki biz de uzak mesafeyken benim cok sosyal bir hayatim olurdu. isten cikip tiyatroya gezmeye giderdim vs gun icinde konusamazsak eve dönüş yolunda arardim, en azindan sesini duyardim. ya da o sabah 6de ise başlamasına ragmen gece uykusundan feragat ederdi kamerayla konusurduk birimiz uyuyana kadar.
boyle yapar yani sevgililer.
o adam size vakit ayirmak istesin bir sekilde ayirir. istemiyor ki ayirmiyor
Orası öyle:) önemli olan da zaman yaratmak zaten boş zamanını değerlendirmek değilboş zamanında herkes herkesle konusur, bak biz de sana yazıyoruz sana asik miyiz?
Bence forumca menekseye karsi Stockholm sendromu yaşıyoruz.boş zamanında herkes herkesle konusur, bak biz de sana yazıyoruz sana asik miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?