- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
ahaha evet başak burcu nasıl anladınız? :)Çok ikilemde kaldım, hem olumlu hem olumsuz düşündüm.
ama sanırım şu taraf ağır basıyor.
Siz misilleme yapınca "aa oldu o zaman günün güzel geçsin" diyen ve sevgi pıtırcığı şeklinde muhabbeti sürdüren birine sinir olurdum,
sonra içimde büyütür büyütür kesin başka yerden çıkartırdım acısını.
Başak burcu mu acaba kendisi?
Ben biraz - afedersiniz- cıvık bir his aldım kendisinden.
Yaşlar kaç bu arada sizde ve onda? O da etkili yorumlamak için.
yyy kulaklarım tırmalanıyor ama:)Haklısınız. Şarjı bittiyse başkasından arayabilirdi sizi. Hadi numaranızı ezbere bilmiyor.. fb veya insta dan yazabilirdi. Bence boşverin. Takmayın. Gününüz güzel geçsin :)
ya aslında ilişkimiz çok official bir boyutta olmadığı için kıskançlık aşamasına henüz gelmedik:) , beni ilgilendiren saygısızlık kısmı şuan, bir kızla da olsa gerçekten şirkettekilerle de olsa ( ki bunu asla bilemeyeceğim:) ), şu an için değişen birşey olmuyorAy ben gece ne bok yedi de hiç yazmadı diye kurardım
Zaten arkadaşlarınızın yanından, ya ararsa şimdi diye düşünüp, erkenden ayrılmanız hata bence. Arasaydı bile, cevap vermeyince başka planlar yaptım diyebilmelisiniz. Günlerinizi onu bekleyerek boşa harcamayın. O sizin planlarınıza uysun.a
yyy kulaklarım tırmalanıyor ama:)
zaten o güne randevulaştığımız için, son anda ekmeler benim tarzım değil. Çevremdekilerden de aynısını bekliyorum dolayısıyla. Bu şekilde ekeceğini tahmin etmemiştim:) buluşuruz sanıyordumZaten arkadaşlarınızın yanından, ya ararsa şimdi diye düşünüp, erkenden ayrılmanız hata bence. Arasaydı bile, cevap vermeyince başka planlar yaptım diyebilmelisiniz. Günlerinizi onu bekleyerek boşa harcamayın. O sizin planlarınıza uysun.
ahaha evet başak burcu nasıl anladınız? :)
ben 28 o 31 yaşında. Bebe değiliz ( biraz olay basit olunca, liseli gibi geldi dimi?). Ama evet o pek sevgi pıtırcığı, balım canım tatlım diye konuşuyo sürekli, ayıp ettiği birşeyin üzerinede öyle konuşunca bende daha fazla sinir oldum
ben aslan burcuyum :) yükselenim başak.Bir başakla 3,5 sene çıktım da ondan
Ciğerlerini bilirim ayıptır söylemesi.
Yaşı da -estağfurullah- bebe sandığım için değil de, eğer Başak burcu ise çok geç olgunlaşacağı için size daha çok gıcıklıklar yaşatır. 40 gibi kafası dank eder. O yüzden sordum.
Siz ne burcusunuz? Ona göre yoruma devam edeyim?
Arayışınız neye yönelik ise bu aralar, Başak burcu erkeği olumlu da olabilir olumsuz da.
Çok nev-i şahsına münhasırlardır ayıptır söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?