Belki çok daha iyileri çıkacak karşınıza. Belki uçurumun kenarından döndünüz. Bugün üzüldüğümüz çoğu şeyler ileride iyiki dememize sebep oluyor. Bu açıdan bakın olayaNişan Atalı 3 ay oldu. Sebepsiz yere terk edildim. Çok zor zamanlar geçirdim. Kafam çok karışıkti. Bir süre psikologa gittim.
Düşünmemeye başladım onu. Çok iyidim.
Ama birkaç gündür aklıma geliyor. Düşünüyorum. Kötü oluyorum başım ağrıyor. Dün gece ağladım düşünüp.
Ama ders bile çalışamıyorum şuan. Ne yapabilirim bunu aşmak için
Neresi ilginç ? Canı cehenneme diyorum bende zaten. Ama bunca sene üstüne hiç uğruna terk edilmek bana zor geldi. Zaten hâlâ seviyorum dönsün demiyorum. Hayatımı yönlendirmekte zorlanıyorumSebepsiz yere terk edilmişsiniz ve hala onu düşünüyorsunuz çok ilginç. ben olsam canı cehenneme derdim bu durumda. bana uzak allaha yakın.
Bende öyle bakıyorum olaya. Hiç aklıma gelmezken bir anda düşünmeye başladım.Belki çok daha iyileri çıkacak karşınıza. Belki uçurumun kenarından döndünüz. Bugün üzüldüğümüz çoğu şeyler ileride iyiki dememize sebep oluyor. Bu açıdan bakın olaya
Çok haklısın.O üzülüyor mu tabiki hayır
Sen neden bu kadar kendiniz üzüyorsun ki değer mi o pisliğe
Yazık degil mi gözyaşlarına
Anlıyacağın yere şükret ya evliyken olsaydı bu yaşadıkların
Dersine çalış geleceğini düşün
Odaklanma problemim var şuan meşguliyet bulsam da geçer umarım.Üzülmeniz cok normal. Aklınıza gelmesi de normal. Zamanla geçecektir. Kendinize meşguliyetler bulun ki kafanız dağılsın.
Bence düşündüğünüz şeyler cevabını alamadığınız şeylerdir. Herkes cevabını alamadığı şey konusunda takıntı yapar ve duruma alışması bu yüzden zorlaşır. Çoğu insan bunun farkında olmazBende öyle bakıyorum olaya. Hiç aklıma gelmezken bir anda düşünmeye başladım.
Haklısınız belki yine görüşmeye giderim doktorumla devam ederse bu durumBence düşündüğünüz şeyler cevabını alamadığınız şeylerdir. Herkes cevabını alamadığı şey konusunda takıntı yapar ve duruma alışması bu yüzden zorlaşır. Çoğu insan bunun farkında olmaz
canınızı yakan insanı düşünmeniz ilginç.Neresi ilginç ? Canı cehenneme diyorum bende zaten. Ama bunca sene üstüne hiç uğruna terk edilmek bana zor geldi. Zaten hâlâ seviyorum dönsün demiyorum. Hayatımı yönlendirmekte zorlanıyorum
Haklısınızcanınızı yakan insanı düşünmeniz ilginç.
size haksızlık yapan insanı düşünmeniz ilginç.
daha 1milyon tane sayarım size.
kendiniz söylemişsiniz.
bunca sene üstüne hiç uğruna terk edilmek bana zor geldi. diye.
haksızlığa uğradığınızın farkındasınız. sonucunda zor günler yaşatmış size. düşünmek yerine bana uzak cehenneme direk diyin lütfen. ben size kötü birşey demedim.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Haklısınızburaya yazmak iyi geldi. Birinin bana hatırlatması lazımdı bunları
Aynısını doktorum da söylemişti.ne yaptı yapıldı bilmem ama yokluğunda bu kadar üzen insan varlığında nasıl üzecek kim bilir.
Teşekkür ederim. Umarim layığını bulurhakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
ama hemen o düşüncelerden uzaklaşın herşeyi geçtim kapınızda köpek olsa uzak durun size zarar verir bu kişilik.
önemli olan değerli olan siz kendinizsiniz siniz
bak şimdi derde derman olurken egolandım.Aynısını doktorum da söylemişti.
Böyle şeyler demekle olmuyor maalesef.. İnsanın cevabını alamadığı, içinde kalan şeyler varsa olmuyor. Her ne kadar canı cehenneme derseniz deyin.canınızı yakan insanı düşünmeniz ilginç.
size haksızlık yapan insanı düşünmeniz ilginç.
daha 1milyon tane sayarım size.
kendiniz söylemişsiniz.
bunca sene üstüne hiç uğruna terk edilmek bana zor geldi. diye.
haksızlığa uğradığınızın farkındasınız. sonucunda zor günler yaşatmış size. düşünmek yerine bana uzak cehenneme direk diyin lütfen. ben size kötü birşey demedim.
peki diğer türlü alacakmı? sizce.Böyle şeyler demekle olmuyor maalesef.. İnsanın cevabını alamadığı, içinde kalan şeyler varsa olmuyor. Her ne kadar canı cehenneme derseniz deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?