Dogru dıosunBu durmla karsilasmadim ama kziimdan kan alirlarken (18 aylikken) damari zor buldular igneyi icinde oynattilar yarim saat sonra sisti morardi tas gibi oldu. Cok korktum hemn hemsireyi aradim bisey olmaz dedi. Hemn gecmedi 1 haftayi buldu bi gunde gecer diyen yalan soyler o kadar sislik ve morluk hemn gecermi bi yerimiz morarinca bile 1 haftada anca geciyor. Ins biseyy cikmicaktir.
18 aylık bebegımın 40 lar cıvarı olan atesı dolayısı ıle dun gece antıbıyotık serum takıldı
Damat yolu acarken ıgneyı sok cıkar sok cıkar oynaya oynaya buldular
Tahlıl ıcın elını sıkarak damla damla kan aldılar
Serum takıp ıyıce bantladolar
Oglum sakınleamıodu emZırdım salladım tam skınlestı
Bı bakarım kı elı moraroyor
Hemsıreyı xagırdım hemen damar yolunu cıkardı
Kızdım bu ne boyle naptınız nolcak deıdm
Cocuk oynadıgı ıcın damar yolunu cıkartmıs annesi dedi hep oluo bebeklerde dedı
Cok moralım bozuldu
Dırsek altından elıne kadar heryerı şiş ve taş gıbı
Ikı gune gecermıs
Bu durumla karsılasan var mı?
Banada bı hafta surer gıbı gelıoBu durmla karsilasmadim ama kziimdan kan alirlarken (18 aylikken) damari zor buldular igneyi icinde oynattilar yarim saat sonra sisti morardi tas gibi oldu. Cok korktum hemn hemsireyi aradim bisey olmaz dedi. Hemn gecmedi 1 haftayi buldu bi gunde gecer diyen yalan soyler o kadar sislik ve morluk hemn gecermi bi yerimiz morarinca bile 1 haftada anca geciyor. Ins biseyy cikmicaktir.
Cok tesekkur ederımOy ya kuzum inanın gözüm doldu benki evladı iğne olurken bakamayan biri ama çok dikkat edin ve fazla güvenmeyin. ALLAH TEZ ZAMANDA SIFA VERSIN KUZUNUZAçok opuyorum yavruyu
Ne kadar surede toparlar dersınjzAslında normal bir şey. Oynadığı için damarı zedeliyor iğne. Korkmayın
Bazısı valla buldu mu buluokonu bebekler ama anneminde zor bulunuyor damar yolu epey ugrastiriyor haliyle siskinlik ve morluk oluyor uzun surede gecmiyor
Amın cnmGeçmiş olsun çok üzüldüm
Allah bir daha hastalık yüzü göstermesin paşaya :)
Alkol dokuluyor pamuk sardılar pamuk alkolle ıslatılıyorBebeklerde gercekten damar yolu bulmak zor. Hareket ettikleri icin sabitlemek de zor. Deri alti dokulara sivi ve kan sizmis damardan ciktigi icin. Bi problem olusturmaz buz koyun sislikler fazlaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?