- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Yararlı bi siteSize bir faydamız olmuş ise ne mutlu bize bu formun yararlarını sorguluyorum bazen
Kızlıkla alakalı konuyu kapattırdım bazı yorumlar rahatsız ettiği için stress yapıyordum ya kızlığım bozulduysa vs diye muayneyede gitmedim bozuldu veya bozulmadı umrumda değil artık beden benim başkasına hesap veremem evlenmem bu kadar basitÖnceki konunuzun devamı niteliğinde konu açmışsınız.
Biz profilinize girip önceki konuları aratmak durumunda mıyız?
Bilgi verseniz olmuyor mu, çok mu zor?
Evlenmemek neden ? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını bir zar parçasına endeksleyip de karartma boş yere. Aklı başında karakteri oturmuş kadın veya erkek böyle sığ düşünmez zarın peşine düşücek adamla da senin işin olmaz olmamalı.Kızlıkla alakalı konuyu kapattırdım bazı yorumlar rahatsız ettiği için stress yapıyordum ya kızlığım bozulduysa vs diye muayneyede gitmedim bozuldu veya bozulmadı umrumda değil artık beden benim başkasına hesap veremem evlenmem bu kadar basit
Bu kadar basit değil. Saçma, kusura bakma da, saçma yani.Kızlıkla alakalı konuyu kapattırdım bazı yorumlar rahatsız ettiği için stress yapıyordum ya kızlığım bozulduysa vs diye muayneyede gitmedim bozuldu veya bozulmadı umrumda değil artık beden benim başkasına hesap veremem evlenmem bu kadar basit
Bu sebep yuzunden mi evlilik dusunmuyosunuz?
Bakirim veya değil bilmiyorum ama düşünmüyorum evlilik karşımdakine yalan ataamam yalanım ortaya çıkar söyleyemem utanırımYa bakire değilsen diye mi evlenmeyeceksin anlamadım?
Bu yuzden evlilik dusunmemek olur mu arkadasim daha nelerBakirim veya değil bilmiyorum ama düşünmüyorum evlilik karşımdakine yalan ataamam yalanım ortaya çıkar söyleyemem utanırım
Daha yaşım 20 elbet çok erken evlilik ama endişeliyim evlilik içinBu yuzden evlilik dusunmemek olur mu arkadasim daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?