Konu sahibi naptın ?
Dün eve geldim eşimle bir müddet konusmadim. Kapıdan kayinvalidemlerle ayak ustu sohbet ettik gelin yemeğinizi yiyin dedi tokum dedim tesekkr ettim. Kayinvalidemle aramızda bir soğukluk yok, iyi davranıyor. Bana defil eşime diyor daha çok anahtar konusunu. Belki biraz zaman geçince bana yine acar bilemiyorum.
Eşime gelince bir müddet konuşmadık, dayanamadım gittim yanına nasil olur da bu kadar rahat olur beni üzüp diye çıkıstım. Ben sinirlendim, o da sinirlendi biraz tartıştık daha sonra ben artık öfkelenip kendimi kaybedip ağlamaya başlayınca yanıma gelip sakinlestirdi.pisman oldun dedim benimle evlendiğin için. Ofkeyle söyledim , pişman olmadım hiçbir zaman da olmam sen benim her şeyimsin. Beni cok sinirlendiriyorsun ben de seni cok sinirlendiriyorum biliyorum dedi ama sen benim için her şeyden onemlisin dedi.
Anahtar konusunda beni yanlış anladığını çözüm bulmak istedigimi ama yollarımızın farkli olduğunu söyledim. Cevap vermedi. Ben de konuşmadı daha belli ki anahtar için bir şey demek istemiyordu. Kısacası eşimle baristk ama bu konu havada kaldı. Muhtemelen o tamam tamam diye annesini geçiştirecek. Ben biraz düşünüp hareket edeceğim
biz lojman çocukları olarak birlikte oynar, okula birlikte gider gelir, susayınca acıkınca kimin evi yakında onun evine girerdik....Aaa ben de lojmanda büyüdüm. Ondan mı rahatız acaba? Bizim lojmanlarda anahtar da yoktu, oda kapısı gibi iki taraftan da kolluydu kapılar, arkadan kilitlemezsen dışardan açılabiliyordu ve hiç kilitlenmezdi
Yaa çok fena geçmişe gittim şu an. Nasıl özledim o günleri. Bahçede yaz akşamlarında biri çay demler biri kurabiye indirir, anneler babalar oturur sohbet eder biz gece yarısına kadar oynarız. Birinin çocuğu acıktım dese hepimize salçalı ya da sarelleli ekmekler yapılır. Arkadaşımı çağırmak istesem pat diye kapılarını açar içeri bağırırdımbiz lojman çocukları olarak birlikte oynar, okula birlikte gider gelir, susayınca acıkınca kimin evi yakında onun evine girerdik....
zaten yazları herkes bahçelerde olurdu.
lojmanda değilsek de köyde olurduk köyde zaten kilit diye bir şey yok. her ev bizim.
şimdi öyle bir komşum olsa keşke de anahtarı da versem. hoş ben yine lojmandayım ama komşuluk 0.
allah daim etsin, benimki de anca kuyu kazmak haset etmek arkamdan dedikodumu yapmak yüzüme yalandan gülmek vs vs ,demek sizin gibilerde varmışEltim çok çok iyidir, kız kardeşimde ablamda yok ama eltim ablam gibidir. 2 yıldır evliyim hiç bi zaman eltilik hayatımız olmadı. Aynı semtte de oturmuyoruz ama birbirimizde anahtarlarımız durur bişey olur diye. Evlendiğimde yemek yapmayı bile çok bilmezdim çoğu şeyi ondan öğrendim diyebilirim. Hasta olsam gelir bakar, üzgün olsam arar konuşur Allaha şükür hiç bi sorunumuz olmadı bu zamana kadar inşaAllah da olmaz böyle devam ederCanımmm eltim çok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?