• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumu nasıl çözeceğim ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.114
30.484
798
35
merhaba arkadaşlar,

çözümü olmayan bir durumun içindeyim. fikirlerinize ihtiyacım var.
çalıştığım işyerinin muhasebecisinden bir evrak almam gerekiyor. (bana lazım kendim için) patronda durumu biliyor. muhasebeden iste dedi. defalarca kez istememe rağmen muhasebeci her seferinde yok mail göndereceğim , yok ben sizin şirkete gelince bakarım, yok gün içinde göndereceğim vs gibi şeyler söylüyor ama her seferinde atlatıyor sanki göndermiyor. o evrakı alamazsam burada çalışmamın bir anlamı kalmayacak. başka bir iş bulmadan istifada edemem o evrakta bana kesin gerek. ne yapmam gerekir?

patronunuza söyleyin sizi atlattığını.
ne evrağıymış bu böyle merak ettim. niye geciktiriyor olabilir ki?

Yöneticinizin ismini vererek "x bey/hanım bugün kesinlikle o evrakın elimizde olması gerektiğini söyledi.son günmüş,daha sonra telafi edemezsiniz haberiniz olsun" diyebilirsiniz.

soruyorum genelde gün sonunda ya telefonunu açmıyor ya da tekrar unutmusum atarım falan dıyor.
Sizin için çok önemliyse aramaya devam. Hemen gönderirsiniz değil mi çok acil bekliyorum deyin. Hatta telefonu kapatmayın mail atsın o sırada. Göndermemesinin bir sebebi olabilir mi?

Back
X