• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumu nasıl çözeceğim ?

PAtrondan izin isteyin
Niye derse evraki gondermiyor adam basina gidip bekleyecegim deyin
Sonra da dediginizi aynen yapin,ofisine gidin bekleyin basinda
Muhasebe deyince bu tur seyler bana yabanci degil hep yasadim benzer sorunlar ve aksakliklar. Gidip tepesinde beklemedikce yapmazlardi

ben sana dönmediydim dimi pardon:olamaz:

alamazsın boşuna bekliyorsun. yeni bir iş bak kendine.
sizin muhasebecinin muhtemel odaya birikmiş borcu var. sözleşmesiz çalışıyor sizin şirketle açıktan. senin patronda sözleşmesiz olduğundan az ücret ödüyor işine geliyor. senin patron muhasebeciye gebe dolayısıyla üstünde yaptırımı olmaz.
paran varsa muhasebeciye odaya olan borcunu ödemeyi teklif et. yoksa yeni iş bak acil.

merhaba arkadaşlar,

çözümü olmayan bir durumun içindeyim. fikirlerinize ihtiyacım var.
çalıştığım işyerinin muhasebecisinden bir evrak almam gerekiyor. (bana lazım kendim için) patronda durumu biliyor. muhasebeden iste dedi. defalarca kez istememe rağmen muhasebeci her seferinde yok mail göndereceğim , yok ben sizin şirkete gelince bakarım, yok gün içinde göndereceğim vs gibi şeyler söylüyor ama her seferinde atlatıyor sanki göndermiyor. o evrakı alamazsam burada çalışmamın bir anlamı kalmayacak. başka bir iş bulmadan istifada edemem o evrakta bana kesin gerek. ne yapmam gerekir?
Dilekçe yazın. Resmî olarak istediğiniz için cevap vermek zorunda.

muhasebe bürosu orası resmi kurum değil ki..
Üstleri vardır herhalde. Belki onlara gideceği söylenebilir. Ben çalıştığım kurumda bazen işlerimi başhekimliğe gidiyorum diyerek çözüyorum maalesef. Tembel pasif agresif kişilerle başka türlü başedilemeyebiliyor.

Sizin için çok önemliyse aramaya devam. Hemen gönderirsiniz değil mi çok acil bekliyorum deyin. Hatta telefonu kapatmayın mail atsın o sırada. Göndermemesinin bir sebebi olabilir mi?
göndermemesinin bir sebebi olabilir ama işte o sebebin ne olduğunu bilmiyorum.

PAtrondan izin isteyin
Niye derse evraki gondermiyor adam basina gidip bekleyecegim deyin
Sonra da dediginizi aynen yapin,ofisine gidin bekleyin basinda
Muhasebe deyince bu tur seyler bana yabanci degil hep yasadim benzer sorunlar ve aksakliklar. Gidip tepesinde beklemedikce yapmazlardi
ben ofisine de gittim defalarca ofiste olmuyor hiç

ben sana dönmediydim dimi pardon:olamaz:

alamazsın boşuna bekliyorsun. yeni bir iş bak kendine.
sizin muhasebecinin muhtemel odaya birikmiş borcu var. sözleşmesiz çalışıyor sizin şirketle açıktan. senin patronda sözleşmesiz olduğundan az ücret ödüyor işine geliyor. senin patron muhasebeciye gebe dolayısıyla üstünde yaptırımı olmaz.
paran varsa muhasebeciye odaya olan borcunu ödemeyi teklif et. yoksa yeni iş bak acil.
bana bir sözleşme gönderdi ama o da kağıt halınde yapılmış 2015 yılında falan gecerlı olan sözleşme e birlik sistemındekı yenı sözleşmeyı ıstedım göndermıyor odaya borcu yüzünden mı acaba yoksa sözleşmede yazacağı tutarı damga vergısınde göstermek ıstemediğinden mı?

bana bir sözleşme gönderdi ama o da kağıt halınde yapılmış 2015 yılında falan gecerlı olan sözleşme e birlik sistemındekı yenı sözleşmeyı ıstedım göndermıyor odaya borcu yüzünden mı acaba yoksa sözleşmede yazacağı tutarı damga vergısınde göstermek ıstemediğinden mı?

borcu vardır adım gibi eminim..

bak teklif et adama borcunuz ne kadar ben ödeyebilirim diye üstüne atlamazsa neyim..
ağzını ara göreceksin.

bak teklif et adama borcunuz ne kadar ben ödeyebilirim diye üstüne atlamazsa neyim..
ağzını ara göreceksin.
çok borcu varsa hayatta ödeyemem :(( çok defterı var ama hepsıyle sözleşmesiz mi çalışıyor acaba baskalarından gelırı var ama

Odaya borcunuz olduğundan mı yapmıyorsunuz de?Ödeyebilirim de ama evrakı verirseniz bir de tutar ne kadardı de?söyler bence.

Back
X