- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.485
- 798
- 35
sanane bundan falan sen benle nasıl konusursun böyle deyıp suçlama moduna gırebılır amaOdaya borcunuz olduğundan mı yapmıyorsunuz de?Ödeyebilirim de ama evrakı verirseniz bir de tutar ne kadardı de?söyler bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanane bundan falan sen benle nasıl konusursun böyle deyıp suçlama moduna gırebılır amaOdaya borcunuz olduğundan mı yapmıyorsunuz de?Ödeyebilirim de ama evrakı verirseniz bir de tutar ne kadardı de?söyler bence.
Başına yanlış anlamayın ama eklersen birşeycik olmaz.Baktın tersledi nasıl sorarsın felan diye o zaman ya makul cevabı verin yada evrağı gönderin dersiniz sertçe.sanane bundan falan sen benle nasıl konusursun böyle deyıp suçlama moduna gırebılır ama
diğer arkadasa da aynı seyı yapmış defalarca aramasına rağmen göndermemiş gönderemem de dmeıyor süreklı oyalıyor.Başına yanlış anlamayın ama eklersen birşeycik olmaz.Baktın tersledi nasıl sorarsın felan diye o zaman ya makul cevabı verin yada evrağı gönderin dersiniz sertçe.
ah kardesım kapısına gıtmediğimi nereden bılıyorsun.Kardeşim gidip alsana adamın yanına.
Dayansana kapısına.
Azarlasana adamı.
Bunun neresi sorun?
Azıcık dişli olun ya kibar olmaya gerek yok bunlara.
ah kardesım kapısına gıtmediğimi nereden bılıyorsun.
kaç kere gıttım hep ıl dışında hıç acan olmadı o kapıyı
patrona ne demeliyim ? makul bir şekildeHımmmm... Patron devreye girecek o zaman. Sizi aşmış artık o.
Siz yine de ağzınıza geleni sayın telefonda.
İçiniz soğusun.
peki nasıl ağzını arayacağım ? ne desem ?
falanca bey ben defalarca aradım odaya borcunuz filan mı var o yüzden mı göndermıyorsunuz ? böyle mi desemdirek sor bu yüzden mi vermiyorsunuz diye.
patrona ne demeliyim ? makul bir şekilde
bir kere söyledim benim evrakım eksik vermem gerekıyor falan diye ama mail at dedı sadece maıl attım patronu da bılgıye koyarak sonra hiç oralı olmadı.'Sizden bir abi, baba gibi rica ediyorum. Benim bir evrağım eksik ve bu kişi sürekli beni aksatıyor. Artık başka çarem kalmadı. Bu yüzden işimi kaybedebilirim. Siz bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Çünkü beni aştı artık. Sinirlerim çok bozuldu. Yardıma ihtiyacım var.' diyin. O da insan yardım eder herhalde.
falanca bey ben defalarca aradım odaya borcunuz filan mı var o yüzden mı göndermıyorsunuz ? böyle mi desem
tamam o zaman öyle deyınce belkı sökülüraynen söyle vakit kaybediyorum eğer öyleyse başka çözüm yolu bulacağım de.
bir kere söyledim benim evrakım eksik vermem gerekıyor falan diye ama mail at dedı sadece maıl attım patronu da bılgıye koyarak sonra hiç oralı olmadı.
çalışanların gönderebıleceği evrak değil olsa isteyeceğim dePatronunuz arasin muhasebeciyi.Aciliyeti oldugunu soylesin.Veya muhasebecinin ofisinde baska calisan vardir illa ki ondan isteyin.
okundu iletisi geldi ama dediğinizi yapmak daha mantıklıCC ye koyma. Gir odasına konuş.
İnsan bu canavar değil. CC den hiçbir şey görmezler.
Muhasebecinin yanina gider evrak elimde olmadan cikmazdim odadan