• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumu nasıl çözeceğim ?

Kardeşim gidip alsana adamın yanına.
Dayansana kapısına.
Azarlasana adamı.
Bunun neresi sorun?
Azıcık dişli olun ya kibar olmaya gerek yok bunlara.

Başına yanlış anlamayın ama eklersen birşeycik olmaz.Baktın tersledi nasıl sorarsın felan diye o zaman ya makul cevabı verin yada evrağı gönderin dersiniz sertçe.
diğer arkadasa da aynı seyı yapmış defalarca aramasına rağmen göndermemiş gönderemem de dmeıyor süreklı oyalıyor.

Kardeşim gidip alsana adamın yanına.
Dayansana kapısına.
Azarlasana adamı.
Bunun neresi sorun?
Azıcık dişli olun ya kibar olmaya gerek yok bunlara.
ah kardesım kapısına gıtmediğimi nereden bılıyorsun.
kaç kere gıttım hep ıl dışında hıç acan olmadı o kapıyı

patrona ne demeliyim ? makul bir şekilde

'Sizden bir abi, baba gibi rica ediyorum. Benim bir evrağım eksik ve bu kişi sürekli beni aksatıyor. Artık başka çarem kalmadı. Bu yüzden işimi kaybedebilirim. Siz bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Çünkü beni aştı artık. Sinirlerim çok bozuldu. Yardıma ihtiyacım var.' diyin. O da insan yardım eder herhalde.

'Sizden bir abi, baba gibi rica ediyorum. Benim bir evrağım eksik ve bu kişi sürekli beni aksatıyor. Artık başka çarem kalmadı. Bu yüzden işimi kaybedebilirim. Siz bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. Çünkü beni aştı artık. Sinirlerim çok bozuldu. Yardıma ihtiyacım var.' diyin. O da insan yardım eder herhalde.
bir kere söyledim benim evrakım eksik vermem gerekıyor falan diye ama mail at dedı sadece maıl attım patronu da bılgıye koyarak sonra hiç oralı olmadı.

Patronunuz arasin muhasebeciyi.Aciliyeti oldugunu soylesin.Veya muhasebecinin ofisinde baska calisan vardir illa ki ondan isteyin.

Soyledigin zaman deki muhasebiciye her seferinde soyluyorum isimi halletmiyorsunuz dersin.Benim icn onemli de.Bu sekilde dersen verir evraklarini

Back
X