patrona söyledim ama muhasebeye borcu olduğu için kendisi devreye girmek istemiyor.patronuna söyle defalarca söyledim beni kaale almıyolar rica etsem siz ilgilenirmisiniz de olay çözülür
soruyorum genelde gün sonunda ya telefonunu açmıyor ya da tekrar unutmusum atarım falan dıyor.Gün içinde göndereceğim dediğinde gün sonunda arayıp soruyor musunuz gelmedi diye?
ters tepmesin sonraBezdirene kadar arayın.
işyeri sözleşmesi bana lazım da neden atlatıyor bılmıyorum.patronunuza söyleyin sizi atlattığını.
ne evrağıymış bu böyle merak ettim. niye geciktiriyor olabilir ki?
yöneticimizi de takmıyorYöneticinizin ismini vererek "x bey/hanım bugün kesinlikle o evrakın elimizde olması gerektiğini söyledi.son günmüş,daha sonra telafi edemezsiniz haberiniz olsun" diyebilirsiniz.
Tepse ne olacakters tepmesin sonra
artık ben aramaya utanıyorum o göndereceğim demeye utanmmıyor :)Tepse ne olacak
Adam zaten sizi oyalıyor.
Verecem de demiş.
Şansınızı deneyin
O zaman yöneticiye "sizi takmıyormuşyöneticimizi de takmıyor
kaç kere yöneticiyi bılgıye koyarak maıl attım adam oralı bıle olmadıO zaman yöneticiye "sizi takmıyormuş" deyip ortalık karıştırın
adamı görmüyorum kı sadece telefonla iletişim kurabılıyorumGönderene kadar başından ayrılma. Gönderince de teşekkürünü et, çık.
O zaman ofisine gidip hemen alıp çıkmam lazım belgeyi diye oturup diretmekten başka çare yok.sorumsuz manyak herifkaç kere yöneticiyi bılgıye koyarak maıl attım adam oralı bıle olmadı
Sizin için çok önemliyse aramaya devam. Hemen gönderirsiniz değil mi çok acil bekliyorum deyin. Hatta telefonu kapatmayın mail atsın o sırada. Göndermemesinin bir sebebi olabilir mi?soruyorum genelde gün sonunda ya telefonunu açmıyor ya da tekrar unutmusum atarım falan dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?