Bu durumun önüne gecmem gerek

Yani kim oldugu tabi ki önemli ...komsu olur, emeklisi gelmiş is arkadaşı olur, sokakta kağıt toplayan bir teyzeye yardım etmissindir sohbet gelişmiştir aranızda sana sarmistir (benim aklıma bu geldi nedense )örneklerden olsa boşver sallama denilebilir babaaneymis pek sevimli... Çalışıyorsan is uzadı de ...Spora git o da gelsin her yeri tutulunca gelmez belki senle bi yerlere .... sevimli bir dert ama :)

Niye en basta kim oldugunu yazmiyorsunuz?

Bizim.sizin gibi cok vaktimiz olmayabilir yardimci olmak adina.

Millet siraya girmis kim kim diye?
Neyse sonradan yazmissiniz.

Babaanneymis.

Derdinize gelince ; kendiniz cozunuz derdinizi..biz birsey yapamayiz babaanneye burdan;)

Konuya odaklanipta iki akil verseydiniz daha iyydi kim oldugunu bilmedende yorum yapabilirsiniz ? Akil verebilirsiniz.

Evet. Nasil basa cikacagimi bilmiyorum acikcasi.

Oylede neden kim oldugu bu kadar herkesi meraklandirdi sadece derdime odaklanip iki yorum yazmak zor mu?

Aynı evin icinde olmuyor o.

Hanimefendi laf sokma amacinizi anlayamadim neden insanlarin dertlerine boyle yorum yapiyorsunuz?
Insanlari azarlayip durmussunuz
Kim oldugunu bilmeden yorum yapin demissiniz
Boyle bir konuda komsu olsa farjli yorum yapilit , kv ye farkli , anneye vs vs farkli
Madem yazmayi unuttunuz bari azarlamayin insanlari

Hanımlar lütfen herkes sakin olsun, konu sahibeleri de biraz açıklayıcı yazmalı ki ona göre yorum yazılsın, yakınlık derecesine göre yorumlar değişkenlik gösterir çünkü.

Back
X