Bu ekonomide bilezik takacakmış

e herşey para mı?

Benimki anlamadı yeğenlerden biri benim düğünden yıllar sonra boşanıp yeniden evlendi, 2 tanesi de oğullarına sünnet yaptı... Bil bakalım babam yine ne taktı?
valla 3 er 4 er çocuk olanlara çeyrek taktık.ama 4 çocuklu evden bize tek çeyrek geldi ben evlenirken.böyle bir hesapta var yanii.

Haklısınız ama babanız da zorda kalacak, açıkçası hiç sevmem bu muhabbeti ama ben babamın gelecek laflar yüzünden zorda kalmasını istemezdim. Kırmadan tekrar konuşun bence "babacığım canımsın ama gücü yeten taksa daha içten bir hediye olmaz mı?" tarzında.

valla 3 er 4 er çocuk olanlara çeyrek taktık.ama 4 çocuklu evden bize tek çeyrek geldi ben evlenirken.böyle bir hesapta var yanii.
Kız çeyrek olsa basım gözüm üstüne...çeyreği ben 7 kat ellere bile takıyorum helali hoş olsun...Babam yegenlerine karşı bı acayip... gramı 1 milyon bile olsa yegenlere, yegenlerin çocuklarına 20 gramdan az bişey takarsa ölecek gibi davranıyor...Hastalık derecesinde mantıksız o konuda....Biz de saldık artık, ben kendi adıma varsa hicbirine hakkımı helal etmiyorum sadece...

iyi de bizde akraba çoktu çocuk da.o çeyrekler kaç bilezik ediyordu.sünnetleri de eklersen ovvvvvvv.

iyi de bizde akraba çoktu çocuk da.o çeyrekler kaç bilezik ediyordu.sünnetleri de eklersen ovvvvvvv.
Ceyrekleri unut artık ceyceyim...Ben sadece 20 gramın üstündeki enayiliklere üzülüyorum artık sadece , henüz onları unutmayı başaramadım ama çeyrekleri de hesaplasak hiç çıkamayız bu kafadan...gitti yok yapacak bişey napalm?

amann giderse gitsin napalım canımız sağolsunn.ben bugün okulun istediği kitap parasının şokundayım.acaba altın kaplama mıydı kitaplar?

Benimki anlamadı yeğenlerden biri benim düğünden yıllar sonra boşanıp yeniden evlendi, 2 tanesi de oğullarına sünnet yaptı... Bil bakalım babam yine hepsine ne taktı?
Ayyy ciddi mi??? Ben 1.5 senedir evliyim. Benden sonra kimsenin dügünü olmadı. Babam bitti artık diyo ama onda da tam böyle kerizlik seviyesi var maalesef. İnşallah yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…