- 28 Eylül 2022
- 1.346
- 4.971
- 63
- 37
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ama bence siz o eşiği geçtiniz. Çocuğunuz büyümüş. Okula gitmiyor mu? Lise sınavları, üniversite sınavları derken zaten ders çalışacak ve arkadaşlarıyla takılacak bundan sonraki süreçte.İnanın uzun zamandır beni bu şekilde etkileyen bir yazı okumadım,teşekkür ederim
okurken yutkundum çünkü şu sıralar bende kızıma kaliteli vakit ayıramadığımı düşünüyorum.işten gelince erkenden uyuyan annesi olduğunu hatırlayacak ve bu beni üzüyor
kızımın toplantılarına ya eşim gitti ya annem.o zamanlar işe yeni girdiğim için çok izinde alamıyordum
bütün verimli olduğum saatleri işyerinde geçiriyorum zaten işten çıktığım zaman akşam oluyor mayışıp gidiyorum.bu günlerimize bir daha gelemicez ancak kızımın isteklerine de tek maaşla zor yetişiriz her türlüsü zor
Siz ev işlerini azaltın. Destek alin işler için. Öyle iki haftada bir kadın çağırmak değil destekten kastım. Haftasonlarını iyi değerlendirin. Kızınızın sevdiği aktivitelerle geçirin. Arkadaş gibi takılacak yaşa gelmiş ne güzel.
Çok yorgunsaniz 6 ay ücretsiz izin yapıştırın. Süper bi olanak bence. Üstelik 3-5 sene sonra bi 6 ay daha alabilirsiniz.
Bu kadar karalar bağlayacak bir durumda değilsiniz inanın.