söylemek istememesi normal, üzüldü demekki ve söylemek istemedi, zaten söylemek zorunda değilkiArkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
Bunun samimiyetsizlikle bir alakası yok. Nasıl üzülmüştür emin ol, eee öyle bir kaç kişiye söylese, herkes birbirine anlatacak, önüne gelen, neden niçin, yine mi diye sorup ah vah edecek. Bu psikolojisini iyice bozar kadının. Anlatmaması akıllıca bir hareket.Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
Evet cok haklusiniz .kendimu dusundum biran . Allahim sabir versin. Tez zamanda kucagi bebekle dolsun.Bunun samimiyetsizlikle bir alakası yok. Nasıl üzülmüştür emin ol, eee öyle bir kaç kişiye söylese, herkes birbirine anlatacak, önüne gelen, neden niçin, yine mi diye sorup ah vah edecek. Bu psikolojisini iyice bozar kadının. Anlatmaması akıllıca bir hareket.
Kesinlikle yadirgamiyorum. Ogrendigimden beridir dua ediyorum. Allahim kimseyi yavrulariyla sinamasin.Canım ben de hamileliğimde çok zor günler geçirdim bebeğim ha düştü ha düşecek ilk 4 ay yataktan kalkmadım ve kimseye söylemedim hamileliğimi zaten zor hamile kaldım bir de millete yaymak istemedim.
Aileme de tembihledim aman dedim kimse duymasın millet soracak her anlattığımda tekrar yıkılırım, bu sefer millet baskı yapacak hadi başka bebek yap bak bu düştü diye.
Zaten 3 sene üstüne hamile kaldım milletin tantanasını çekemezdim vallahi.
Bence yargılama her insan kaldıramaz bu durumu
Ben kimseye soylemem. Beni ilgilendirmez. Sadece burada paylasmak istedim.Vardır bir nedeni..
Anlamıyorum ben bugün bu iki oldu.
İnsanlar neden kendilerine söylenenleri diğerine anlatma ihtiyacı duyarlar?
Laf emanettir.
Emanete hıyanet edilir mi alınır mı böyle bir vebal.
Bir de söyleme demiş.
Hey Allahımm...
Ben kimseye soylemem. Beni ilgilendirmez. Sadece burada paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?