bu elti samimi midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi altop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .

Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
söylemek istememesi normal, üzüldü demekki ve söylemek istemedi, zaten söylemek zorunda değilki

Kimi insan bu tarz şeyleri paylaşmayı sevmez belli ki bir sağlık problemi var yakın görmediği hiç kimseye anlatmayı seçmemiş olabilir . Bu tarz problemler hassas noktasıdır gelebilecek herhangi bir soruya da açık değil demek ki paylaşmıyor .

Uzuldugu için duyulmamasini istemiş olabilir. Acısı büyük anlamak lazım. Bi de aranızdaki samimiyete bağlı. Sizi cok yakin gormuyorsa paylaşmak istememistir

Cok uzuldum . Cocuklari da cok sever. Allahim yardimcisi olsun. Tez zamanda dilegini kabul etsin.

paylasmayabilir zor bir durum sonucta .... hazir degildir yada daha sonra paylasmak isteyebilir ...

Böyle bir şey neden söylenir ki?
Çok büyük bir acı. Lafa nasıl girmesini beklerdin mesela? Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. İçinde yaşamış acısını.

çok normal bende karnımda öldü bebeğim kimseye söylemeyi uygun bulmuyorum..bak söylemiyorum değil uygun bulmuyorum..ne yani eltinle kaybettikleri bebekleri üzerine röportaj mı yapacaksın söylesen ne olacak söylemesen ne olacak..boşver önemli bir şey değil gereksiz yere kurcalama.

Bunun samimiyetsizlikle bir alakası yok. Nasıl üzülmüştür emin ol, eee öyle bir kaç kişiye söylese, herkes birbirine anlatacak, önüne gelen, neden niçin, yine mi diye sorup ah vah edecek. Bu psikolojisini iyice bozar kadının. Anlatmaması akıllıca bir hareket.

Samimiyet demek herkesin herseyi bilmesini mi gerektirir.. bi tuhafsiniz..

Canım ben de hamileliğimde çok zor günler geçirdim bebeğim ha düştü ha düşecek ilk 4 ay yataktan kalkmadım ve kimseye söylemedim hamileliğimi zaten zor hamile kaldım bir de millete yaymak istemedim.
Aileme de tembihledim aman dedim kimse duymasın millet soracak her anlattığımda tekrar yıkılırım, bu sefer millet baskı yapacak hadi başka bebek yap bak bu düştü diye.
Zaten 3 sene üstüne hamile kaldım milletin tantanasını çekemezdim vallahi.
Bence yargılama her insan kaldıramaz bu durumu

kendi tercihi
malesef bizim kültürümüzde
3 kez hamile kalmak ve doğum yapamamak
HASTALIKLI
yaftası için yeterli
muhtemen bu nedenle
söylememiştir

Evet cok haklusiniz .kendimu dusundum biran . Allahim sabir versin. Tez zamanda kucagi bebekle dolsun.

Kesinlikle yadirgamiyorum. Ogrendigimden beridir dua ediyorum. Allahim kimseyi yavrulariyla sinamasin.

Ben kimseye soylemem. Beni ilgilendirmez. Sadece burada paylasmak istedim.

Ben sadece kv gorumcelerimin duyup sadece benim bilmemem bu tuhafima gitti. Yoksa beni ilgilendirmez.

Dillendirmek den hoşlanmıyordur ki zaten böyle acıları konuşmak istemez bazı kişiler.... Bunu size söylememesi samimi olmadığı anlamına gelmez.....

Ben kimseye soylemem. Beni ilgilendirmez. Sadece burada paylasmak istedim.

Ben siz söylersiniz demedim ki?
Kayınvalidenizin size söylemesine kızıyorum...
Siz birine söylersiniz diye değil..
Ona emanet edilen sırrı anlatıp bir de belli etme demesine..
Bu özel durumu anlatmamasıyla ilgili eltinin samimiyetini sorgulamanız da hata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…