bu elti samimi midir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi altop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
insanlar uzattıkça uzatır.
"Neden? Ahh ahh, vahh vah…Hem de 3. Kez.. yazık”

Acitasyona bağlar millet. Onun da zaten bozuk olan moralini daha çok bozarlar.

Özelini de anlatmak zorunda değil.

Eltinizin kendisi icin oldukca buyuk olan bir gonul yarasini saklamasini nasil samimiyet cizgisine getirdiniz, inanin kafam karisti. Size anlatmadigi icin mi?
Hani eltimin basina boyle bir talihsizlik gelmis, kayinvalidem "kimse duymasin" diye tembihlenmesine ragmen bana anlatti. Sizce kv samimi mi? deseniz bir nebze..
Neyse belli ki kotu niyetli degilsiniz. Kv'deniz yapmis bir yanlis, bildiginizi belli etmeyin eltinize.

Haklisiniz kv paylasiyor gorumcelerimle paylasiyor. Ailede herkes biliyor benim bilmemem mi sorun. Ya da bana hic soylemiyceklerdi. Ben bu sekilde herkesin bildigi sey benden saklaniyorsa ben bunlari samimi bulmam.

Cok uzuldum . Cocuklari da cok sever. Allahim yardimcisi olsun. Tez zamanda dilegini kabul etsin.

Evet cok haklusiniz .kendimu dusundum biran . Allahim sabir versin. Tez zamanda kucagi bebekle dolsun.

Siz boyle iyi niyetli ve guzel yurekli oldukca asla kaybetmezsiniz.. Ne guzel dilek ve dualarda bulunuyorsunuz Eltinize..
Sizi takdir ettim.. Eltinize gelince, duyulmasini istememistir, cok aci cekmistir.. Bunu size soylemesi icin illede cok samimi olmaniz gerekmiyor ki.. Bazen cok samimi oldugun birinden bile sakladigin seyleri olabilir insanin..

Allahim yardimcisi olsun diyorum. Herseyi gonlune gore versin diyorum. Cok aci bir durum.

Bunun saminiyetle alakasi yok ..

Boyle seyi soylemek zorunda degil kimse.
Belki konusmak istemiyordur , bu konu hakkinda.

Kv sinirlendim. O zaman bana soylemiyceksin. Inanin ogluma sarildim ve dua ettim. Kimsenin kucagini bos birakmasin diye..

Haklisiniz kv paylasiyor gorumcelerimle paylasiyor. Ailede herkes biliyor benim bilmemem mi sorun. Ya da bana hic soylemiyceklerdi. Ben bu sekilde herkesin bildigi sey benden saklaniyorsa ben bunlari samimi bulmam.

Görümcelerinize de mi söylemiş kendisi?
Yoksa kayınvalideniz mi anlatmış?
Belki de kayınvalidenizin kızlarına söyleyeceği endişesiyle paylaşmış olabilir.
Bu konu çok farklı bir konu.
Genelleme yapamazsınız samimiyetiyle ilgili..
Çok geniş gözlemlemeniz gerekiyor.
Siz yine de çok samim olmayın.
Hele kayınvalidenize hiçbir sırrınızı vermeyin..
Kötü de olmayın.

Eltim le sorunum yok. Severim de. Gorumceler gecmis olsuna gitmisler . Simdi ben arada kaldim. Arasammi aramasam mi diye. Herkes yanina gitmis.Ben gitmedim. Sonra beni yanlis anlarsa gorumceler geldi. Bi altop gelmedi diye.offf eniyisi bu konuyu unutmak. Kendisi soylerse konusurum . Bi de zor gununde kafasini ben mesgul etmeyim.

Sizi bilgilendirmediğine göre geçmiş olsuna gitmek olmaz.
Nerden duyduğunuz sorulabilir.
Belki bir zaman sonra kendi söyler..
Siz de mecburen bilmemiş gibi yaparsınız..

Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .

bazı insanlar varki tırnağı kopsa aman kimse duymasın derdindeler. ama bu durum ciddi bir durum ele güne yaymak istememişlerdir ki sen el değilsin o ayrı ama yinede duyulsun istememiştir. 3. kez evlat kaybetmek düşün yani dağlara taşlara...
bazen insanlar acılarıyla kendileri başa çıkmak isterler ondan söylememiştir.

Benimde kayıplarım var kimse bilsin istemedim ama duymayan kalmadı.. inan herkese hesap vermiş gibi hissediyorum soru sorduklarında. O yüzden duysunlar istemem. Zaten bir daha hamile kalırsam kimseye söylemeyi düşünmüyorum .
Kaynana niye anlatıyor ki gelinin sırrını be ayıp.. gelinler arası laf taşımak iyi değil artarsa kötü olur

Allahim yar ve yardimciniz olsun.

Söylememiş olabilir sizi ilgilendiren bir durum yok yeteri kadar yakın görmüyor demekki sizi hemde söylenecek bir şey değil bence büyük bir acı Allah yardımcısı olsun

Gorumceleriniz gecmis olsun gitmis, kv de haberi var..
O zaman size neden soylememis diye dusundum suan.. ?
Bu seferde yanlis dusunmesin mi acaba, hepsi gecmis olsuna geldi,konustu Eltim birsey demedi diye? Gerci boyle birsey bekleyecegini sanmiyorum cunku haberiniz yok diye dusunmusde olabilir. sonucta kendisi birebir size soylememis durumunu...
Arayip gecmis olsun deseniz, sordugunda ise gorumceler ve ky de den duydum deseniz nasil olur ki acaba..
Bilemedim inanin.

böyle birşey neden söylenir ki ?

Kaybettiğiniz canınızdan kanınızdan en sevdiğiniz biri olunca "geçmiş olsun başın sağolsun üzülme" gibi laflar insanın o kadar zoruna gidiyorki . . Belki karşıdakinin amacı tesellidir ama insanın canı o kadar acıyorki konuşacak değil belkide sadece susup birlikte ağlayacak birini istiyor yanına. . .

evet en güzeli susmak teselli etmeye çalışmamak üzülme gene olur dememek.. sırf bu yüzden saklanır bu mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…