Siz olgun olun çok acı bir durum yaşanmış.suc eltinizde değil kayinvalidenizde.kiz etrafa yaymayin demiş sus işte ne ayıp.benim de eşim ve oğlum yazın tatilde arabayla takla attı çok şükür bir şey olmadı ama aklıma geldikçe öyle canım yanıyor ki en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatmadim.ne gerek var herkese anlat tekrar aynı acıyı yasa.bu samimiyetsizlik değil ki canını acıtan şeyleri unutmak istiyor insan.hem belki kayinvalideniz de oglundan öğrenmiştir eltinizin durumunu ne malum kendinin anlattığı...
Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
Ağzına sağlık, yazan parmaklarına sağlık
Valla ben yazıyodum, sonra ''genelleme yapma, benimde eltim var, biz çok iyiyiz vs vs '' gelir diye geri sildim
Ağzına sağlık, yazan parmaklarına sağlık
Valla ben yazıyodum, sonra ''genelleme yapma, benimde eltim var, biz çok iyiyiz vs vs '' gelir diye geri sildim
Arkadaslar eltim 3 kez karninda cocugu olmus. Ve ben yeni duydum. Kv soyledi ve sakin bildigini belli etme dedi. Ayni sehirde yasiyoruz. Seyrek gorusuruz. Ben zaten ozeli hakkinda hic konusmam kendisiyle. Ama boyle birsey neden saklanir ki .
belki tekrar tekrar hatırlayıp üzülmek istemediği için söylemek istememiştir.
bende olsam söylemem çünkü ileride de konu olabilir hatırlatacak bişeyler olabilir kimsenin bilmemesi işine gelir.
Ben olsam ben de söylemezdim, bana söylemeyen bi yakınım olursa da kırılmazdım, samimiyetini sorgulamak için yanlış bi konu bence. Acılı bi kadın sonuçta...