• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler hep mi odun?

RickandMorty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
3.008
8.179
158
28
oof of arkadaşlar nasıl sıkılıyorum bilseniz. 2 yıla yaklaşan ciddi diyebileceğim bi ilişkim var. Mutluyum aslında mutlu ediyor diyebilirim genel manada istediğimi yapar, kırmaz etmez, alttan alır ne bileyim mutluyum seviyorum ama.. aması var işte.

Ben ilk zamanlarki heyecanı hissetmiyorum. Tamam belki her ilişki öyle ama heyecanımı kaybettim sanki.. Mesela ilk zamanlar ne çok süpriz yapar mutlu ederdi şuan ne zamandır süpriz filan yapmıyor. Çok sevmeme rağmen bi çiçek almıyor mesela ben de al gel diyemem. Anlaması lazım yada düşünmesi lazım diyorum. Yanlış anlamayın buket buket çiçekler istemiyorum "bir dal" yani o da kurutmayı sevdiğimden. Ya da herhangi bi hediye yani hediye alması bu kadar mı zor? Pahalı şeyler istemiyorum asla. Bir kağıda küçük bi not yazsa da hediyedir benim için.
Ama hiç aklına gelmiyor öyle şeyler nedense. ben mi alayım onu teşvik amacıyla? Aslında ben alınca bi şekilde karşılığında altta kalmamak için bir şeyler yapıyor, ama istediğim bu değil ki. Kısaca süpriz filan yapmıyor bana hatta bu düşünce aklına bile gelmiyor bence. Anca bi doğum günü, yıl dönümünde filan yapar herhalde.

Bunu biraz heer gün beraber olmamıza bağlıyorum. Aynı okuldayız sürekli beraberiz belkide bu yüzden monotonlaştı, yok mudur bir çözümü?

Monotonlaşmış olabilirsiniz
İlişkide özlem bazen cidden aşkı ayakta tutuyor :KK51:
Ama erkekler odun değil bence biz fazla duygusalız. .

Monotonlaşmış olabilirsiniz
İlişkide özlem bazen cidden aşkı ayakta tutuyor :KK51:
Ama erkekler odun değil bence biz fazla duygusalız. .

Biz fazla duygusalsak Onlar da ona göre davransın o zaman demek istiyorum:KK49:ama yani bunun evlenmesi de var o zaman kimse kimseyi özlemeyince ne oluyor

üniversitede sevgilim oldu, çalışırken de flörtlerim oldu, evlendim barklandım, bir gün de neden bana çiçek getirmiyorlar, sürpriz yapmıyorlar demedim. Halbuki hediyeleşen, gezen tozan, standartlaşmayan da bir çiftiz kocamla.
Bu yeni jenerasyonun ilişki dinamiği çok başka zannımca. İnsan, sevgilim nedenbana sürpriz yapmıyor diye bir dert edinir mi yahu? Monotonlaşma sebepleri sürpriz yapılmaması değil, birbirinizin huyundan, suyundan, özelliklerinden sıkılmış olmanızdır.

bazı şeyler tükenir. ilişkinizden sadece bi çiçek eksildi diye "monotonlaştık" demeyin. her gün her gün birbirinize sürpriz yapamazsınız ki. çok doğal.

bazı şeyler tükenir. ilişkinizden sadece bi çiçek eksildi diye "monotonlaştık" demeyin. her gün her gün birbirinize sürpriz yapamazsınız ki. çok doğal.
Aslında her gün her gün beklemiyorum tabiki ama. belkide haklısınız.. beklentileri düşürmek lazım

Amaaan cok mu onemli iki dal getirmesi.neden bu kadar arabesk oluyoruz biz.Oyle mutlu olunsa hadi olalim da olunmuyo iste.Cok da seapmamak lazim bunlari. :KK49:

Back
X