Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah boxulmaz böyle fdevam eferBizde durum sizden farklı
Biz aynı anda mutfağa gireriz iş çıkısı
Masa birlikte toplanır
Bulaşık makinası dolu ise eşim illa bosaltır
Masayı da birlikte toplarız
Yemekten sonraki çay meyve getir götür hep eşim yapar
Ev işini de haftasonları birlikte yaparız
Eşim evi süpürür ben evlendiğimden beri hiç ev süpürmedim
Banyoları o temizler
Balkonu siler
Misafir gelince de onun içinden gelir ikramları eşim yapar
Ütü işi , yemek yapma ,yer silme işi bendedir mesela
Ama bu benim zorumla değil eşimin kendi isteği ile olur
karsıma alıp konustum bu hafta sonu 45 yaşıma geldim yapmak istemiyorum ev hanımı gibi evde iş dedi en son. Yetişemiyorum ne yapalım o halde dedim bilmiyorum olmadı 15 güne temizlik için kadın gelsin dedi. Ne yapsam ki bunu kabul edersem bütün günlük işler bana kalıcak 2 hafta da gelen bi ev temizliği yapan bayan bana ne kadar yardımcı olabilir ki? Bi de üstüne kadın tuttuk hala söyleniyosun der bu şimdi....
karsıma alıp konustum bu hafta sonu 45 yaşıma geldim yapmak istemiyorum ev hanımı gibi evde iş dedi en son. Yetişemiyorum ne yapalım o halde dedim bilmiyorum olmadı 15 güne temizlik için kadın gelsin dedi. Ne yapsam ki bunu kabul edersem bütün günlük işler bana kalıcak 2 hafta da gelen bi ev temizliği yapan bayan bana ne kadar yardımcı olabilir ki? Bi de üstüne kadın tuttuk hala söyleniyosun der bu şimdi....
İşte bende burda birkac cumleden sonra acaba dedim ama karakter olarak yardimsever anlayisli biri zaten rica ettigim seyi yapar ondan eminimcanım sevgililik ile evlilik çok farklı hatta çocuk olduktan sonra herşey çok farklı. Benim eşimin elinden her iş gelir yeterki canı istesin ama evlenmeden önce aaa olur mu hiç elbette ev işlerinde sorumluluğu paylasacaguz hayat müşterek diyen adam evlendik çocuk oldu madem ev hanımı gibi iş yapacam niye evlendim ben demeye başladı....
Geneli böyle bence de çok nadirdir evde eşine yardım eden kocahanımlar sizin eşleriniz de benimki gibi mi? Sürekli huysuz mızmız hep kendi istekleri ön planda. Mesela bu gün çocugu okuldan aldık birlikte eve geldik yemek hazırlanacak çocuk ilgi bekliyor çorba koyacağım ocağa ya çocuğa ya ocağa bakar mısın diyorum sinirlenmeler bağırıp çağırmalar gerçekten boğazıma kadar geldi. Evlenmeden önce bak ikimizde çalışıyoruz yeri gelir çocugumuza bakarsın yeri gelir ev işlerinde yardımcı olursun diye konusurken aaa ne demek hayat elbette müşterek ikimizde eve gelir getiriyorsak evdeki sorumluluklar neden sadece senin olsun diyen adam evlendikten sonra istiyorki geçsin köşeye otursun her şeyi ben yapıyım E bende insanım işten geldik aynı anda çocuga bak yemek hazırla hepsini birden nasıl yapabilirim? Sizlerde nasıl durumlar çalışan hanımlardan yorum bekliyorum
masallah! esimde simdilik aynen boyle yazdiginiz gibi, sadece son dediginiz bizim icin gecerli degil. yani kayinvalidem kayinpederim elbette sagolsunlar, sevgi dolu yetistirmisler ogullarini, ama cokta simartmaya calismislar, erkek evlat diye yuceltmisler. esime islememis o ama hamdolsun.25 yıllık evliyiz.
Eşim hep böyleydi.
Kişilik olarak da merhametli ve insana,
kadına değer veren biri.
Bencillik eşime hiç uğramamış.
Sağolsun kayınvaldem ve kayınpederim güzel evlatlar yetiştirmişler.
benim ki de evde aslan dışarda kuzuEvliligin getirdigi tum gerekli gereksiz sorumluluklari paylasmis durumdayiz. Ortalama bir kocam var ustun ozellikleri yok3,5 senedir calismiyorum 5 senedir evliyiz,simdi gunduz evde oldugumdan hafta ici yemekleri ben yapiyorum. Esim hafta sonu dahil calisir ama gece uykusu kacsa kalkar yemek yapar,wc banyo temizler. Camasirlari ayirir,makine bosaltir doldurur vs. Kimse kimsenin ascisi kahyasi degil ki. Cocuk da ikimizin cocugu,aksamlari esim ilgilenir,gunduz ben ilgilenirim.
Oyle cay corba icin bagirip cagiran bir insan degil,genel olarak sinirli bir yapisi vardir ama bagirmaz.
umarım öyle olur...İşte bende burda birkac cumleden sonra acaba dedim ama karakter olarak yardimsever anlayisli biri zaten rica ettigim seyi yapar ondan eminim![]()
aynen canım olmuyo zorlayınca ya da ne biliyim sırf gürültü çıkmasın diye yapınca da kinleniyoev hanımı gibi ne ya
işte kafadaki algı bu ondan yapmıyorlar. düzeltemezsiniz bu saatten sonra. yaparsa da kinlenir. erkek milleti.
aynen öyle canım ben neden evlendim o zaman hem dışarda onun kadar çalış eve gelir getir hemde evde her işi yap. Dediğin gibi hem kadın ona baksın evi çekip çevirsin hemde dışarda çalısıp evi de geçindirsin erkek de yan gelip yatsın e oldu ne rahat hayat. Anlıyorum bu devirde tek maaş ile geçinmek zor hayat pahalı biz bayanlar çalısıp evin geçimine katkı sağlıyorsak erkeklerde ev işlerini yapmalı kadına bu kadar yüklenilmemeliNeden eşiniz aman kavga olmasın elimi bir şeylere atayım demiyor. Siz de problem çıkarın o zaman. Evde iş yapacaksam niye evlendim dediği an ben neden evlendim. Koca adamı bir çocuğu evi bakıp bir de çalışacaksam ben neden evlendim deyin. Acaba sordunuz mu evlenmeden önce size neden vaadler vermiş. Sizi kandırmış mi yani? Temizlikçi gelsin diğer işleri bölüşün. Yapmıyorsa siz de yapmayın. Konuşsun dursun dinlemeyin. Ne biçim adamlar var ya. Hem kendini baktırıp hem eşinin parasını yemek için evlenmişler sanki
temizlikçiyi kabul edip geri kalan işleri paylaşmayı önereceğim sanırım. Kabul etmese de en azından genel temizlikten yana yardım olmus olur kadından.Bence eğer size yardım etmiyecekse versin parasını yarım gün için kadın gelsin eve. 2 haftada birde dip köşe temizlik için gelsin. Valla söyleyin bunu. Kabul ettirin.
temizlikçiyi kabul edip geri kalan işleri paylaşmayı önereceğim sanırım. Kabul etmese de en azından genel temizlikten yana yardım olmus olur kadından.