Bu erkekler niye boyle?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Bir sitede takılıyorum. Adam gibi bi konu açtım. Bi tane erkek bana mesaj atmış tanımadığım. Attigi mesajda müstehcen bir resim vardı. Kan beynime sıçradı. Bunu nasıl şikayet edebilirim diye konu açtım. Açmaz olaydım bütün erkekler bana saldırdı. Yok kezbansin yok iyi yapmış adamım benim... Erkeklerden sogumustum gerçekten igrenme derecesine geldim artik. Böyle pisliklerin soyu ne zaman tükenecek?

Şikayetçi ol yaptığı suç. Tebligat gitsin bakalım adamım diyenler arkaasında duracak mı

Sen biz dururken başka yerlere yazarsan gönderirler böyle orasını burasını şaka bir yana da şikayet et olmadı

Valla ben normal bi şekilde takılıyorum Ama böyle terbiyesizler her yerde var. Mesela dün birisi erkek ismiyle kaydolup buradan sevgili olalım yazmış Hemen şikayet ettim kapandı hesabi

Ses çıkarınca kezban oluyoruz maalesef

Çünkü yanlış mecrada ses çıkarıyorsunuz daha doğrusu çıkardığınızı sanıyorsunuz. Sesinizin çıkacağı yer bir forum yada ona benzer bir yer değil savcılık olmalı. Yaptığınız şeyin bir yaptırımı yok.

Siteye dair bilgim var. Ve bence girenlerin de ne amaçla oldukları ortada. Karakterli insanlar beklenemez.

Eee bu sitede de karaktersizler var o zaman buraya da mı girmeyelim? İstediğim siteye özgürce girerim. Bu suç falan da değil. Daha dün bu siteye üye olan bi erkek bana mesaj attı hemen şikayet ettim. Hesabı kapandı. Şimdi o erkek mesaj atti diye burayı mi kapatalım? Komiksiniz

Bunun erkek ya da kadınla alakası yok. Siz orada o mesajı atan herife haddini bildirememişseniz, onu savunan sünger beyinlileri susturamadıysanız bu erkeklerin karaktersizliğinden değil sizin pasifliğinizden. Çünkü bu tarz erkekte kadında çok. Ve maalesef siz ''Ama bana kezban dediler'' deyip burada ağlarsanız böylelerine daha çooookkk ezilirsiniz benden demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…