- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Şikayetçi ol yaptığı suç. Tebligat gitsin bakalım adamım diyenler arkaasında duracak mıBir sitede takılıyorum. Adam gibi bi konu açtım. Bi tane erkek bana mesaj atmış tanımadığım. Attigi mesajda müstehcen bir resim vardı. Kan beynime sıçradı. Bunu nasıl şikayet edebilirim diye konu açtım. Açmaz olaydım bütün erkekler bana saldırdı. Yok kezbansin yok iyi yapmış adamım benim... Erkeklerden sogumustum gerçekten igrenme derecesine geldim artik. Böyle pisliklerin soyu ne zaman tükenecek?
Hangi sitede ne konusu açtınız ? Özel değilse..
Şikayetçi ol yaptığı suç. Tebligat gitsin bakalım adamım diyenler arkaasında duracak mı
Sen biz dururken başka yerlere yazarsan gönderirler böyle orasını burasınıKızlars... diye bi sitede. Para kazanmakla ilgiliydi
Google - “birinden nasıl şikayetçi olunur”- enterNasıl olacağım?
Sen biz dururken başka yerlere yazarsan gönderirler böyle orasını burasınışaka bir yana da şikayet et olmadı
Bu erkekler neden böyle kısmını geçip biz kadınlar neden sessiz kalıyoruz aşamasına geldiğinizde dünya çok güzel olacak.
Ses çıkarınca kezban oluyoruz maalesef
O sitede çok hırlı çokta hayirli şey çikmaz. Bence sil at. Kusura bakma ama hata senin.
Siteye dair bilgim var. Ve bence girenlerin de ne amaçla oldukları ortada. Karakterli insanlar beklenemez.
O sitede çok hırlı çokta hayirli şey çikmaz. Bence sil at. Kusura bakma ama hata senin.
O siteyi ciddiye mi alıyorsun? Boş beleş tayfa takılıyor orada.Kızlars... diye bi sitede. Para kazanmakla ilgiliydi
Herhangi bir sitede yazdı diye taciz edilmeyi hak etti yani. Korkunçsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?