Bu erkekler niye boyle?

Bazı şahsiyetler ne sorarsan sor o tarz resim atıyorlar. Benimle alakası yok. Para kazanmakla hele hiç alakası yok

Bu sadece turkiyede degil tum dunyada olan birsey
Gercek hayatlarinda bir kizla konusmaya cesaret edemeyen ergenyuslar sosyal medyada klavye arkasina saklanip taciz ediyorlar akillari sira
Bu durumda yapacaginiz sey ya savciligia gidip sikayet edeceksiniz ya da gormezden geleceksiniz
Bu genelleme yapilacak bir konu degil , burda konu acmak da mantiksiz bana gore
Burda da var tonla erkek uye , hemen hemen hepimize mesaj atan oluyor , ben kibleyip geciyorum , ne kafama takarim boyle bir mevzuyu ne umurumda olur
Kafaya takiyorsaniz gidin savciliga sikayet edin

Ben de şu duyarımı bırakıp gideyim

Adam gibi bi konu açtım

Tacizden sonra özellikle kezban söylemine içerlemis görünüyorsunuz, onların söylediklerine bu kadar önem veriyorsanız kendi cinsiyetçi söylemlerinize de daha fazla dikkat edebilirsiniz.

Pislik çok boşver
Ben bir sitede bir grup erkeğin kadın düşmanlığı Yaptığını görmüştüm
Üstelik doktor olduğunu iddia ediyorlardı
Netteki kızlar Türk kızları paragöz ahkaksızmış vs vs
Kendileride aynı sitede
Siz ne yapıyorsunuz dediğimde hakaret küfür yedim
Şikayet edicem deyince ettt falan yaptılar bir bk yiyemezsin vs
Bu kadar terbiyesiz insanlardı
5 sene önce falandı
Ondan sonra net ortamına pek girmedim
Kimseye güvenmiyorum artık
İnstadan falan yazanlara asla dönmem mesela
Gizli kadın düşmanı bunlar
En acısı da eğitimli insanlar toplumda saygı gören meslekleri var
Gerçekten bu ülkede hiçbirşey olmaz

Konuyu okur okumaz ks aklıma geldi yorumda da yazmissiniz. Ks daki kızlar da anormal ben de gecen bir konuya denk gelmistim. Ev isi konusunda kizlarin hepsi kadinin görevi yazmış kizlar bile kizlara suc bulmus. Oradakilerin iq seviyesi yerlerde. Ben de burada spor topiği yaygin olmadigi icin kullanıyordum bir ara sonra bu kadar düsük seviyeli insanlarla uğrasamam deyip kapattım hesabimi tavsiye ederim. Hayatımda bu kadar boş ve salakça bir site görmedim. Burada bir şokayet vs.. olunca mune ve kazen hemen ilgileniyor. Orada o da yok moderatörlerin umuru değil. Ki oradaki moderatörler ufak tefek hediyeler ve gelir kazanıyormuş.

Valla ben normal bi şekilde takılıyorum Ama böyle terbiyesizler her yerde var. Mesela dün birisi erkek ismiyle kaydolup buradan sevgili olalım yazmış Hemen şikayet ettim kapandı hesabi
Emin misiniz kapandigina ? Ben ks da en az 50 hesabi sikayet etmisimdir ( ki benim dm kutumda kapalidir) hic sonuç alamadım.

Instagramda falan cok kavga ediyorum ben erkeğiyle de kadınıyla da neden haddini bildiremediniz ki? Kezban diyorlar demissiniz de onlara söylenecek cok sey var ben duramazdım yani. O siteyi de biliyorum cevabını verebilirdiniz hem de misliyle!

evet bi tane erkek öye bişey yapmış neden erkekler böyle. genellemeye bak.

Bütün hepsi öyle değil. Bunu yanlış yazdım haklısınız.

Donanimhaber foruma girin kadın düşmanlığı o kadar çok ki. Allah ıslah etsin.

Evet boş bir site ama orada da gerçekten yardım edenler var. Burada olduğu gibi. Burada da gereksizler var mesela.

Emin misiniz kapandigina ? Ben ks da en az 50 hesabi sikayet etmisimdir ( ki benim dm kutumda kapalidir) hic sonuç alamadım.

Bu siteden birinin hesabını kapattirdim. Erkek bi üye yazmış bana Muneye şikayet ettim.

Valla karşımdaki insan kalın kafalı olunca anlamıyor iste. Ben de yazdım bir seyler

Ya ks dan kk ne gelince bağcılar'dan bebek'e gelmis gibi olmustum bosverin burasi iyidir objektiftie en azindan orasi sinir bozar cahil insan sürüsü

Ya ks dan kk ne gelince bağcılar'dan bebek'e gelmis gibi olmustum bosverin burasi iyidir objektiftie en azindan orasi sinir bozar cahil insan sürüsü

Anonim soru sorma özelliği var sırf anonim olduğum için ozguvensiz diyorlar Hayır kardeşim sitenin özelliği bu ister kullanırım ister kullanmam sanane

Aslında şikayet etmek lazım bir daha kadın taciz edebiliyor mu görsün, burada böyle yapan güçsüz birini birebir taciz edecektir. Eğer aileniz böyle şeyleri anlayabilecek kapasitedeyse şikayet edin, yavaş yavaş öğretelim kadınların taciz edilemeyeceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…