• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

Sevgilim olmadigi icin kankama sordum rus kizlarida nerden cikti ben sapikmiyim dedi :1: oda tutmus arkadasina sormus arkadasida rus kizlarinin guzel oldugunu ve sex konusunda daha basarili olduklarini soylemis :53: rus kizlari filan palavra bu tip erkeklerin dusundugu tek sey fantazi ! rus kizlarininda onlardan asagi kalir yonleri yok !

Son düzenleme:
Benim bildiğimde erkekleri ayık gezmiyor bol,bol votka içiyorlar soğuk iklim ancak öyle içlerini ısıtıyor sonra bizim adamlara sarıyorlar
Tatlının hasını bulamıyorlar ondan olacak :27:
Ama ekşiyi hakkıyla yiyorlar demek ki fazla fazla :27:

lazer epilasyonla herkes tüysüz kuzum:1::1::1::1:
hani nerde herkes ben hala tüylüyüm:27: ben gibi lazer epilasyondan nasibini alamayanlara lafım :)

ama bu tüysüz ruslar doğuştan öyleler bi arkadasım yurt dısında yasıyo ordan bi rus kız bulmuş aman yarabbimmm kız basıma dibim düştü yemin ederim. facebooka girip girip fotograflarına bakıyorum düşün :)) kız bi de evlenmiş boşanmıs cocugu var 6 yasında ama 18lik çıtır yeminle. erkek olsam her türlü kabulümdü:1:

beni de 2 kez rus kızlarına benzettiler -simsiyah saçımla nasıl olduysa artık kafaları güzeldi herhalde - ama hayatımda aldığım en güzel iltifattı :37:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir marketteyim 2 rus geldi yanıma. Ama taş bebekler are you rusia dediler kafamı kaldırdım ters ters bakacakken bunların güzelliğini görünce dibim düştü ellerinde bir peynir var birşeyler anlatıyorlar. Sizin kurban falan diyorlar çok cebelleştik sonra anladım hatun kişiler inek peyniri değil koyun peyniri istiyorlarmış ama hiç ingilizce bilmiyorlar çok uğraştım peynirlerle en son kendime ellerimle boynuz yapıp no möö mööö yes me me me diye marketin ortasında böğürdüm herkes bana bakıyordu. Kızlarda anladılar ama gülüyordu zilliler sonra kendime geldim hani normalde güzel olan hemcinslerime karşı tepkili ve soğumdur bunlara karşı niye böyle oldum anlamadım kendimi toparlayıp marketten çıktım hem çok korktumda kendimden. Çok şükür bir erkekle evliyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir marketteyim 2 rus geldi yanıma. Ama taş bebekler are you rusia dediler kafamı kaldırdım ters ters bakacakken bunların güzelliğini görünce dibim düştü ellerinde bir peynir var birşeyler anlatıyorlar. Sizin kurban falan diyorlar çok cebelleştik sonra anladım hatun kişiler inek peyniri değil koyun peyniri istiyorlarmış ama hiç ingilizce bilmiyorlar çok uğraştım peynirlerle en son kendime ellerimle boynuz yapıp no möö mööö yes me me me diye marketin ortasında böğürdüm herkes bana bakıyordu. Kızlarda anladılar ama gülüyordu zilliler sonra kendime geldim hani normalde güzel olan hemcinslerime karşı tepkili ve soğumdur bunlara karşı niye böyle oldum anlamadım kendimi toparlayıp marketten çıktım hem çok korktumda kendimden. Çok şükür bir erkekle evliyim.

Eheheh buna cok guldum cok iyiymis :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

hani nerde herkes ben hala tüylüyüm:27: ben gibi lazer epilasyondan nasibini alamayanlara lafım :)

ama bu tüysüz ruslar doğuştan öyleler bi arkadasım yurt dısında yasıyo ordan bi rus kız bulmuş aman yarabbimmm kız basıma dibim düştü yemin ederim. facebooka girip girip fotograflarına bakıyorum düşün :)) kız bi de evlenmiş boşanmıs cocugu var 6 yasında ama 18lik çıtır yeminle. erkek olsam her türlü kabulümdü:1:

beni de 2 kez rus kızlarına benzettiler -simsiyah saçımla nasıl olduysa artık kafaları güzeldi herhalde - ama hayatımda aldığım en güzel iltifattı :37:

demekki güzelsin sende tatlımmm :D

:60: :60: işte bunlara çok güldüm

valla siz gelip burda alman erkegi soyle sadik ingiliz erkegi boyle iyi italyan erkegi soyle romantik diye methiyeler duzup kadinlarini karaliyorsaniz, turk erkekleri de rus kizlarini begenip sizi karalayabilir. :27:

Var tabii ki sebebi de güzellikten başka bir şey değil. Fiziksel olarak türk kızlarından güzeller, bakımlılar.
"trip atmıyor, cana yakın, kültürlü alçak gönüllü vs." bunlar hikaye.
Cinselliğin onlar için tabu olmaması da çok büyük bir etken.

Valla ben dikkat ettim erkekler artık sarışın renkli gözlü kızlara bakmıyorlar.Tatillerde vs. falan.Kendim bile hayret ettim.:KK53:
Bizim ülke evet ruslara meraklı.Bizim kızlarda onlara benzemeye çalışıyor.Çok saçma ve yanlış.:KK20:
Bakıyorum esmerler bile saçlarını sarıya boyuyor.Mavi lens takıyor.Ne kadar yapay.
Bir de şöyle bir gerçek var,bir kızın yüzü ne kadar güzel olursa olsun,erkek fiziğe bakar,kız kiloluysa bakmaz.Biz türk kızları kısayız ve kilo almaya çok yatkınız.
Ama ruslar sadece burada revaçta:KK48:Yabancı ülkelerde (almanya,amerika,ingiltere vs.) türkler,italyanlar,koyu saçlı esmer balık etli kişiler inanılmaz revaçta.Yabancı erkekler özellikle türklerin kaş göz yapısını ve yüzünü çok seviyormuş.
Bir akraba vardı anlatıyordu.2 arkadaşı amerikaya gitmiş.Biri sarışın mavi gözlü,uzun boylu Türkiye de çok dikkat çeken bir tip.Diğeri esmer ,klasik kahve saç göz,biraz balık etli kısa boylu bir kız.Orta güzellikte.Amerika'da bir kişi bile dönüp o sarışın kıza bakmamış.Esmer kıza teklifler havada uçuşmuş.:KK48:
Bir de Ruslar gerçekten paraya bakıyor,bir akrabamız da evlendi,geri gönderdiler.Mavi gözlüydü,sarışın değildi .Ama çok aşırı harcıyordu,görmemiş gibi yemek yiyordu ve çok aşırı pismiş maalesef.Görsen giyinir,saçlarını yapar,makyajını yapar ama ayda 1 kere anca banyo yapıyormuş.Tabi genelini kıyaslayamam ama durum bu.:KK45:

İnternette haykiriyorlar surekli ne kadar sevdiklerini :KK9:

Asil merak ettigim, esinizde veya sevgilinizde boyle bi merak var mi?
şimdi olaya şöyle bakabiliriz. rus kızlar uzun boylu ince fizikli oluyorlar şayet erkeklerde öyle zun boylu ve yakışıklı oluyorlar:KK53::cool:

Ruslar güzel sarışın zayıf ,bunun yanısıra masrafsuz ve dertsizler.
Türk kizlari evlilik için herturu şey isterken ,ruslar bırakın eşya ,nisan kına, gelinlik bile istemiyor.Erkeklere de daha cazip geliyor.Benim gördüklerim bunlar.

Back
X