- Konu Sahibi sevgizeynep
Biraz uzun olacak o yüzden şimdiden özür dilerim. Yaklaşık 3 yıldır iş arkadaşım olan bir insanla son bir yıldır hem sanaldan hem de normalde flört ediyorduk diyebilirim, bana herşeyini ailesini, kardeşlerini, yeğenlerini, ilkokul, ortaokul, üniversite anılarını, komik duruma düştüğü zamanları da üzüldüğü zamanları da hep anlatırdı, ayrıca benim hayatımla ilgili şeyleri de sorup merak ederdi, ama bu bir yıl zarfında hakkındaki dedikodular yüzünde bir kez fena halde bunu hayatımdan sildim, sanki başkası hayatımda varmış izlenimi verdim, ama böyle birşey yoktu, sonrasında bir şekilde barıştık ve bunların hepsinin farkında kendisi, en son 3 ay önce bir konuşmanın bir yerinde beni arkadaşı olarak gördüğünü ve hep öyle kalmamı söyledi ben de kaderime razı olup normal arkadaşlığımı sürdürdüm, son bir aydır bir kızla çıkıyorlar, bunu ona bir kız sana asılıyor galiba diye espriyle karışık sordum, o da o değil ben asılıyorum ben bekar biriyim gibi bir açıklama yaptı. Zaten bunu bekliyordum ondan iyice soğumak için yaptım belki de. Bu sırada ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla dışarıya çıktık, çok sıkıldıklarından yapacak birşey bulamadıklarından yakınıp duruyorlardı, iyi de bir aylık bir ilişkide bu sıkılma ne, daha sonra kendimle ilgili olmayan bazı durumlarla ilgili mesajlaşmak zorunda kaldık, bu mesajlaşmaların ardından kız arkadaşına göndermesi gereken mesajları bana gönderdi, ilkinde özür diledi bir daha dikkat ederim dedi ama bu yinelenince ben de telefonlarını rehberimden sildim ve selamı sabahı kestim, şimdi iş ortamında hiçbir şey yokmuş gibi davranıyoruz ama kimse yokken direk konuşmadan ayrılıyoruz, ama oldukça yıkık görünüyor, çoğu zaman saçı sakalı birbirine karışmış vaziyette görüyorum, öğleye kadar uyuyup sonra zorla geliyor, hafta sonu bur erkek arkadaşıyla birlikte başka şehire gezmeye gitmişler, sizce bir aylık bir kız arkadaşı olan biri başbaşa kalma fırsatını teper mi, son bir yıldır aklımı çok karıştırdı, öyle veya böyle son noktayı koymak istiyorum ama aynı ortamda olmak beni zorluyor, öneriniz nedir ne yapabilirim bu aşamadan sonra, şimdiden teşekkürler.