Bu erkekleri anlayan var mı?

Yani ben iliklerine kadar bir Koç olarak böyle düşünüyorum
Yaptıkları hiç yabancı gelmedi ..:)

Hiç takılma boşver .Aynen ıyı yapmışın.

umarım mutlu olursun Yanlış yönlendirmek asla istemem üzülmeni de tabi ki..
Bak ben çok bencilim aslında ama hiç üzülürüm diye olmasını istediğim bşyi yaşamaktan vazgeçmedim kestirip atmadım istiyorsam yaşamak isterim hüznünüde sevincinide...

Bu yüzden seni anlamıyor olabilirim benim düşüncelerime göre hareket edip üzülmeni cidden istemem ..eğer çok üzülürüm diyorsan istediğin gibi davran

Çok teşekkür ederim inşallah sizde mutlu olursunuz Dilerim bu cesareti bir gün bulurum kendimde.

Çok teşekkür ederim inşallah sizde mutlu olursunuz Dilerim bu cesareti bir gün bulurum kendimde.
Teşekkür ederim canım
Hangi konuda mutluluk dedin bilmiyorum ama eğer aşksa mevzuu Ben evliyim ve mutluyum güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim

Haha yaaa tesadüf mü bu Uyumunuz nasıl? Gerçi evlenmişsiniz allah mutlu etsin ama ilişkiniz nasıl?
Mükemmel
O lider
Ben lider
Çatıştığımız zaman oluyor ama yükselen ve ay burcu ile alakalı konumlarda etkili olduğu için mutlu son
Genelde benim dediğim olur..

Ama ben daha şifreli olduğum için beni anlamakta güçlük çekiyor eşim mesela ona kırıldığımda vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…