Bu erkekleri anlayan var mı?

Çok dediğim dedik...
Ve komiktirde
Bende mesela Meraklı olduğum için merak ettirmeyi çok severim .
İstediğimi er/geç elde ederim

Bencil, hatasını hiç kabul etmeyen, sürekli yönetmek isteyen bir otoriter.. Akrepten sonra en zor erkek tipi🙄 meraklı yapısını kullanmak lazım onların..

Ya ben hiç anlamam burçlardan ama ayıldığım erkek arkadaşım akrepti ve neler çektim :kızgın:
Saydıklarınızın hepsi var bu arkadaşta hatta ilk tanıştığımızda şiddetli bir kavga ettik bu yüzden. Meraklı konusunda o zaman doğru yoldayım. Bu akşam hep çevrim içiydim whatsappta ve çevrim içi oldu durdu en sonunda bana hesap sordu işte neden bana yazmıyorsun hiç diye.

Konu sahibi bu adamın sana ilgisi olduğuna ve senden hoşlandığına yemin edebilirim ama ispatlayamam

Çok dediğim dedik...
Ve komiktirde
Bende mesela Meraklı olduğum için merak ettirmeyi çok severim .
İstediğimi er/geç elde ederim

Bugün ben hep çevrim içiydim whatsappta ve o da çevrim içi oldu durdu en sonunda gece yazdı işte neden bana yazmıyorsun hiç hep ben yazıyorum diye. Bu merak ordan o zaman.

Ya ben hiç anlamam burçlardan ama ayıldığım erkek arkadaşım akrepti ve neler çektim :kızgın:
Saydıklarınızın hepsi var bu arkadaşta hatta ilk tanıştığımızda şiddetli bir kavga ettik bu yüzden. Meraklı konusunda o zaman doğru yoldayım. Bu akşam hep çevrim içiydim whatsappta ve çevrim içi oldu durdu en sonunda bana hesap sordu işte neden bana yazmıyorsun hiç diye.
Ben hala bir akreple evliyim tebrik ediyorum kendimi o zaman😂😂😂

Peki ne yapayım şimdi? En son bana küstü gitti ne vasıfla her gün konuşacağız dedim diye. O rest çekince bende çektim. Ne yapmalıyım? Bende mi kanka ayağına yatıp gönlünü alsam:cool:

Biraz kaçma kovalamaca oynayın böyle çok dik değil ama istemem yan cebime gibi gibi..

Hayır sen kanka ayağına yatma yani kanka deme ama arkadaş gibi konuş yani çokta öyle arkadaş gibi de değil nasıl anlatsam böyle bilemedim

Sende ne vasıfla konuşacağız diye hemen tarafını belli etmişsin gizemlinolmsm lazımdı .:)

Hayır sen kanka ayağına yatma yani kanka deme ama arkadaş gibi konuş yani çokta öyle arkadaş gibi de değil nasıl anlatsam böyle bilemedim

Tamam anladım her zaman yaptığını yap diyorsunuz yani:dondurma: Aslında ben uzaklaşalım diye konuşmayacaktım ama aklım karıştı şimdi.:cool:

Sürekli çevrmcsn yazısına
Ne oldu ki? Gibi

Aslında aynen böyle yaptım bana tripli bir emoji attı ben anladım aslında çevrim içi olduğum ve yazmadığım için yapmıştı hemen ne oldu yazdım güldüm anlamamış gibi :cool: sonrasında yok bir şey falan dedi sonra sonra döküldü

Back
X