Bu erkekleri anlayan var mı?

Yani ben iliklerine kadar bir Koç olarak böyle düşünüyorum
Yaptıkları hiç yabancı gelmedi ..:)

Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?
Hiç takılma boşver .Aynen ıyı yapmışın.

umarım mutlu olursun 🙏🏼 Yanlış yönlendirmek asla istemem üzülmeni de tabi ki..
Bak ben çok bencilim aslında ama hiç üzülürüm diye olmasını istediğim bşyi yaşamaktan vazgeçmedim kestirip atmadım istiyorsam yaşamak isterim hüznünüde sevincinide...

Bu yüzden seni anlamıyor olabilirim benim düşüncelerime göre hareket edip üzülmeni cidden istemem ..eğer çok üzülürüm diyorsan istediğin gibi davran

umarım mutlu olursun 🙏🏼 Yanlış yönlendirmek asla istemem üzülmeni de tabi ki..
Bak ben çok bencilim aslında ama hiç üzülürüm diye olmasını istediğim bşyi kestirip atmadım istiyorsam yaşamak isterim hüznünüde sevincinide...

Çok teşekkür ederim inşallah sizde mutlu olursunuz:KK200: Dilerim bu cesareti bir gün bulurum kendimde.

Çok teşekkür ederim inşallah sizde mutlu olursunuz:KK200: Dilerim bu cesareti bir gün bulurum kendimde.
Teşekkür ederim canım 💞
Hangi konuda mutluluk dedin bilmiyorum ama eğer aşksa mevzuu Ben evliyim ve mutluyum 🙏🏼🙏🏼 güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim

Ama ben daha şifreli olduğum için beni anlamakta güçlük çekiyor eşim mesela ona kırıldığımda vs

Back
X