- 23 Aralık 2012
- 7.824
- 52.166
- 748
Bu sorumun cevabı mühim misterım şöyle ki ,hemcinsine ilgi duyan erkeklerin kadınlarla uzun soluklu öpüşemediğni midesi bulandığnı okumuştum.Yaaa gızımmm gadın bıkmış usanmış sen öpüşüyonuz mu diyon Allah gahretmesin seni yaa
Hahaha vay canınaİçebiliyo istediğimde bana da getirebiliyo hatta djdks
Yok öyle bir durumu yokBu sorumun cevabı mühim misterım şöyle ki ,hemcinsine ilgi duyan erkeklerin kadınlarla uzun soluklu öpüşemediğni midesi bulandığnı okumuştum.
Yeni bir bilgi yüklendi tişikkirlir sapyocumBu sorumun cevabı mühim misterım şöyle ki ,hemcinsine ilgi duyan erkeklerin kadınlarla uzun soluklu öpüşemediğni midesi bulandığnı okumuştum.
Uyuşuk insan sevmem bu kişi kocam olsaydı ;" ağğğyyyyy uetişin komşular yangın var "diye g.tü açık meydana koşardımBazen cok yükseliyorum ağlıyorum tesellisi bile o kadar uyuşukki sktrgt diyesim geliyo ya
Çocuk kendi kendini erteliyor zaten adam 1 aydır fısUyuşuk insan sevmem bu kişi kocam olsaydı ;" ağğğyyyyy uetişin komşular yangın var "diye g.tü açık meydana koşardımsen çocuk işini ertele bence bu panda biraz daha yuvarlansın duruma göre şekil al.
Bezle de çişe gitmesin ay bu ne allasen,vakit geçmeden boşa bence.aynı problemler sende olsaydı emin ol ya aldatır ya da boşardı.Çocuk kendi kendini erteliyor zaten adam 1 aydır fıs
Çocuk kendi kendini erteliyor zaten adam 1 aydır fıs
Ensesinden tutup sürüklemelikYolda nasıl yürüyor yaa tın tın mı uyuşukmuş ya o yüzden…. Öyle insanlarda en tahammül edemediğim şey de
Yolda nasıl yürüyor yaa tın tın mı uyuşukmuş ya o yüzden…. insanlarda en tahammül edemediğim şey de
Djjsjdjsk güldüm yaa açayım ama gerçektenn
Bu şarkıyı aç evde. ( gül diye espiri yapıyorum yoksa yanlış anlama)
Üffff evet yaaa baygınlık geçiriyorum resmenEnsesinden tutup sürüklemelik
Değişir umudu işte. Birde çevrede sakin uyumlu mutlu görünüyoruz aileler arkadaşlar sorduğunda açıklayamazsın da hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek cünkü mutluyduk vs vsNefret ederim uyuşuk, ağır insandan ama burada konu daha vahim. 2 yıldır nereye nasıl dokunacağını bile bilmeyen, isteksiz, sevişmeyen adamla ne yapacaksınız? Orgasmın kıyısından bile geçmiyorum demişsiniz, bitirmek için yeterli değil mi?
Boşayın, evde otursun dursun
Kimin ne dediğinin ne önemi var ki,hayat akıp gidiyor zor bela hamile falan kalırsınız işte o zaman olay kabusa dönüşür.Değişir umudu işte. Birde çevrede sakin uyumlu mutlu görünüyoruz aileler arkadaşlar sorduğunda açıklayamazsın da hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek cünkü mutluyduk vs vs
Evet malesef hicbir erillik hissetmiyorum onda ve benim dişiliğimi de düşürüyorBu tarz erkekler gerçekten aşırı sinir bozucu oluyor. Açıkçası erkek diyesim bile gelmiyor. Zaten sahip oldukları bi meziyet var iste onu da kullanamayinca evlerden ırakeşinizle konuşun çözüm bulsun, bunun hapi var macunu var şusu busu bi suru çözümü var. Eger israrla çözüme yanasmiyorsa ömrünüzu curutmeyin bu adamla
Millete açıklama yapmak zorunda mısınız ki? Kimseye mantıklı sebep sunma borcunuz yok. Bu sorunların hiçbiri de olmayabilirdi, her şey harika gidiyor olabilirdi ama artık evli kalmak istemiyor olabilirdiniz. Kimseyi ilgilendirmez.Değişir umudu işte. Birde çevrede sakin uyumlu mutlu görünüyoruz aileler arkadaşlar sorduğunda açıklayamazsın da hiçbir sebep onlara yeterli gelmeyecek cünkü mutluyduk vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?