2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
Yargılamıyoruz,sadece anlamaya çalışıyoruz.Benimki guya msntik evliligiydi daha once kotu tecrubelerim oldu askta. Yargilanmak icin yazmadim. Beni seven biriyle mutlu olurum sandim ama icimde kocamsn bir bosluk var
Ev arkadaşı gibi yaşarken o çocuk nasıl oldu o zaman derler sanaEv arkasi gibi yasamak dogrumu yani omur boyu nesi mantiksiz
Benimki guya msntik evliligiydi daha once kotu tecrubelerim oldu askta. Yargilanmak icin yazmadim. Beni seven biriyle mutlu olurum sandim ama icimde kocamsn bir bosluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?