Ve ne yazikki suda var 6 yil onceki sevgilim bana ulasti gecenlerde onu cok sevmistim cok heyecanlandim ve dusundumki aslnda biraz olsun heyecan olmasi gerek insanda surdurebilmek adina. Ha su anlasilmasin o insnla o an kestm gorusmuyorum yani esimiboyle biseyle asla uzmem
Ve ne yazikki suda var 6 yil onceki sevgilim bana ulasti gecenlerde onu cok sevmistim cok heyecanlandim ve dusundumki aslnda biraz olsun heyecan olmasi gerek insanda surdurebilmek adina. Ha su anlasilmasin o insnla o an kestm gorusmuyorum yani esimiboyle biseyle asla uzmem
Sizin gibi insanlar hayatta mutlu olamaz..
Tek bir erkek sinyalinde kafanız uçup gidiyor.
Kesin zaten sevmeyerek evlenmişsiniz, kesin çocuğu da sevmeyerek yapmışsınızdır..
Bi erkek size ulaşmış aldatma potansiyeline girmişsiniz. Sizden pek hayır gelmez bu evliliğe, boşanın.
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
Aldatma potnsiyeline falan girmedim girmem. Sadece eski duygularimin yogunlugunu anlatmaya calistim onceki mesajda okursan anlarsin belki . Anlamadanbana ahkam kesmeyin
O kadar zorki bu karar aslinda haklisiniz sanirim. Esim beni seviyor ve bende sevdim sandim sanirim. Dua ediyorum onu sevmek icin insanlar yargiliyorlar ama ben ayrilma delisi degilim ama insan bu duyguyla karsisindakinede yazik eder sanki surdurse bile. Sonucta oda genc bi erkek ona asik bi kadinla cok daha mutlu olacak belkide bilmiyorum iyice karisti kafamNiye evlendin niye çocuk yaptin demeyecegim çünkü insan bazen sevildiği zaman sevdiğini de dusunebiliyor. Bunu şuan farkettiyseniz ya herşeye rağmen ayrilacaksiniz ya da boyle devam edeceksiniz.
KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.
su akilli telefonlarin marifeti yoksa benim kendisiyle yillardir baglantim yok suanda yok zatenEski sevgiliniz size ulaşmayı nasıl sağladı ki evli biriyle ilgileniyor yani birde anne olan biriyle :26:
su akilli telefonlarin marifeti yoksa benim kendisiyle yillardir baglantim yok suanda yok zaten
sanirim eski mail adresimle tango denen program sayesindeAkıllı telefonların böyle bir özelliğimi var o nasıl oluyor deşmek değil amacım ama merak ettim yani etrafımızda herkeste var akıllı telefonlardan
sanirim eski mail adresimle tango denen program sayesinde
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
inan bilgim yok tangodan mesaj atti bana cep telefonumu bilmesine imkan yok sadece mail adresim eskiOradan telefon numarası ya da sanal site adresine falan mı ulaşılıyor neler öğreneceğim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?