• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmiş

Ayda sana her konunda düzelmez, kurtar kendini yazdık. Lütfen artık çekme, bunu neden kendine yapıyorsun ki? Benim içim parçalanıyor okurken, sen neden yaşıyorsun bunları? Daha genceciksin. Önüne baksan bir sürü güzel fırsatı olacak hayatın sana. Bu günler geçip gidecek. Ama sana defalarca hakaret etmiş, fiziksel, psikolojik her türlü şiddeti uygulamış, namusuna laf söylemiş, seni hırpalayan bir adama katlanıyorsun. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yapman gereken şey belli. Sevgi böyle bir şey değil. Lütfen bu konundan sonra da ortadan kaybolup on beş gün sonra yeni konuyla dönme. Çünkü korkuyorum böyle yapmandan. Düzelmeyecek. Çekme artık bunu.

Arkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.

Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.

Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.

Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.

Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.

Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.

Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..

Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?
Sırf düşünmek istiyorum dediğiniz içinmi şiddet, tecavüze yeltenme, asagilama ?
Eğer oyleyse sorunlu bu adam bundan bir yol olmaz

Düşünmeyin bence boşanmayı, uygulayın..
Olmaz diyorsanız da bir psikologa gitsin son olarak madem.
Dayak yemişsiniz yahu yok yere? Bir de yemeğinin geldiğini haber veriyorsunuz, zıkkım yesin.

Bu evliliğin sonu belli: "Mutsuzluk", hiç boşuna uğraşmayın böyle adamdan her sey beklenir can güvenliğiniz yok en önemlisi..

Kizlar tek tek cevaplayamiyorum. Dun o yemek olayindan sonra salonda uyudum. Sabah kalkmis ise gidicekti ah ayda ah nerdesin sen diye diye ustume orttu.
Sonra ben ise gidiyorum askim cicegim dedi. Bende ne cicegi ya ne aski dun yapmadigin kalmadi simdi bu hal ne dedim yattim geri. Kapiyi saak diye vurdu ise gitti.
Az oncede gunaydin gulum uyandin mi diye mesaj atmis.
Ya kizlar bu adamin derdi ne sizce ne pesinde deli eder insani bu. Gulum cicegim diyor hic bir sey olmamis gibi cildirdim.

Sırf düşünmek istiyorum dediğiniz içinmi şiddet, tecavüze yeltenme, asagilama ?
Eğer oyleyse sorunlu bu adam bundan bir yol olmaz

Ben dedim ki anlat isi orda napicam maasi primi dogal olarak sordum sonrada calismakistemiyorum ama dusunucem dedigimde hala konustu bende niye zorluyorsun dedim diye vay sen bana sordun isi ben sana anlattim diye cildirdi.

Ayda sana her konunda düzelmez, kurtar kendini yazdık. Lütfen artık çekme, bunu neden kendine yapıyorsun ki? Benim içim parçalanıyor okurken, sen neden yaşıyorsun bunları? Daha genceciksin. Önüne baksan bir sürü güzel fırsatı olacak hayatın sana. Bu günler geçip gidecek. Ama sana defalarca hakaret etmiş, fiziksel, psikolojik her türlü şiddeti uygulamış, namusuna laf söylemiş, seni hırpalayan bir adama katlanıyorsun. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yapman gereken şey belli. Sevgi böyle bir şey değil. Lütfen bu konundan sonra da ortadan kaybolup on beş gün sonra yeni konuyla dönme. Çünkü korkuyorum böyle yapmandan. Düzelmeyecek. Çekme artık bunu.

Hep oyle diyorum. Sonra bir hafta melek oluyor ama nasil anlatamam agliyor sizliyor. Pisman olmus gibi. Iki yuz veriyim gene boyle oluyor. Yok dava acicam yarin istanbula geciyorum. Bugun komsularla konustumda sabah onlar bile uzulmus bebek gibisin daha cok kucuksun kurtul kizim diyorlar. herkes farkinda esimi.

Ben dedim ki anlat isi orda napicam maasi primi dogal olarak sordum sonrada calismakistemiyorum ama dusunucem dedigimde hala konustu bende niye zorluyorsun dedim diye vay sen bana sordun isi ben sana anlattim diye cildirdi.
Mesleğinde varmış korkma vur kıçına tekmeyi terbiyesiz kocanın nereye kadar çekilir bu dert

Ben diyorum ki bir erkek bir kadina ne olursa olsun vurmamali. Her erkek cileden cikinca vuruyormus oyle siyor boyle bir sacmalik var mi siz esinizle tartissaniz size hic el kaldiriyormu

Hep oyle diyorum. Sonra bir hafta melek oluyor ama nasil anlatamam agliyor sizliyor. Pisman olmus gibi. Iki yuz veriyim gene boyle oluyor. Yok dava acicam yarin istanbula geciyorum. Bugun komsularla konustumda sabah onlar bile uzulmus bebek gibisin daha cok kucuksun kurtul kizim diyorlar. herkes farkinda esimi.

Canım benim gençliğinden, tecrübesizliğinden faydalanıyor senin. Anlattığın şeyler normal değil. Ruh sağlığının yerinde olduğunu sanmıyorum bu kişinin. Tekrar söylüyorum sevgi böyle bir şey değil. Öfke kontrol problemi var. Allah korusun bir gün daha da ileri gider. Canına kasteder, daha büyük bir zarar verir. Korkmuyor musun aynı evde? Annen ne diyor? Destek olacak mı sana? Annenin evdeki durumu da zor biliyorum ama sen kendi ayakları üstünde durabilecek bir kadınsın. Ömrünü böyle tüketmene değmez.

Ben diyorum ki bir erkek bir kadina ne olursa olsun vurmamali. Her erkek cileden cikinca vuruyormus oyle siyor boyle bir sacmalik var mi siz esinizle tartissaniz size hic el kaldiriyormu

Hayır tabi ki öyle bir şey yok. Suçunu örtbas etmek için söylüyor bunu. Ben eşimi 10 küsur senedir tanıyorum. Altı yıl birliktelik, üç aylık evliliğim var. Bir kez olsun böyle bir şeye yeltenmedi. Bir kez olsun bunun korkusunu duymadım bile. Acaba bana el kaldırır mı, acaba kötü bir şey yapar mı diye? Burada onlarca yıllık evliliği olan kadınlar var. Onlar da bununla ilgili tatmin edici cevaplar verecektir sana.

vicdanını sorgulama kaç git oldu ynlışlıkla vururken öldün sakat kaldın o hapise sen mezera dahamı iyi nafaka alırsn geçinirsn çok gençsn yeniden sever merhmtli briyle huzurlu yşarsn

Gercekten cok sasirdim bu olanlarin üstüne bide yemek hazir diye haber veriyorsun??? O halde p gögsünü gelem tokati hat etmissin ne diyeyimki. Agzim acik okudum vallah bu ne be yuuuhhh

Back
X