Arkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.
Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.
Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.
Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.
Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.
Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.
Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..
Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?