• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik bitmiş

Tatlim üzgunum ama senjn kocan bir ruh hastasi. Daha 19 yasi dasin yolun basindasin biran önce bosanmani öneriyorum inan ki bu adam asla duzelmycek ve evliliginiz ilerledikce daha kotuye gidecek sen dikkat ette bide pislik herife cocuk fln vermeyesin

Bu sadece kavga değil ki!
Adam vurmuş tokatlamış tartaklamış!
Hazmedilemeyecekler listesinde ilk sıralarda..

Arkadaslar esimle belki konularimi bilen bilir. Uzun suredir cok iyiydi aramiz, cok mutluyduk. Ne olduysa dun gece oldu.

Esim calistigi yerde calismami istiyormus herkes orda cift olarak calisiyormus hem evde tum gun sıkılıyorsun hemde yanyana oluruz birbirimize vakit ayiririz dedi.
Bende maasi primi nasil caliscagimi isi anlatmasini istedim anlatti.

Sonrada bilmiyorum hayatim dusunmem gerek 1-2 gun dedim. Sonra hala bak oraya girenler cok iyi kazaniyorlar cift olanlar paraya para demeyiz falan filan dedi.

Benim asil meslegim stilistim. Bende tamam dusunucem niye zorluyorsun beni dedim. Sonra agiza alinmicak kufurler etti gozume yuzume kafama tokat atti. Beni dovdu. Sonra agliyordum ayrilcam senden istemiyorum dedi. Bende tamam bitmeli bencede dedim. Bu sefer sen benimsin dedi bana saldirdi birlikte olmaya calisti. Ustumden attim. Bende onun tisortunu yirttim bende ona vurdum altta kalmadim.

Sonra ise gidicekti Allahima, kitabima, ana baci ne kufurler etti ise gitti.
Sonra bende cebimi kapadim o isten gelene kadar eve geldi regliydim sancim vardi. Birde annem rahatsizmis onu ogrendim. Zaten kotuydum kapidan girer girmez bir daha tisortumu yirtarsan senin tum kiyafetlerini keser, gonderirim seni dedi. Muhatap olmadim.

Sonra direk yatti uyudu bende yemek siparis vermisti o geldi yanina gittim yemek siparis geldi dedim gogsume vurdu git uyuyorum dedi.

Suan odamdayim. Dusunuyorum kizlar cok yoruldum. Bence en guzeli bosanmak. Bu adam degismicek. Daha dun kavgadan once sana asigim prensesim ben hic sevmemisim beni asla birakma kucuk kiyameti bana yasatma diyordu..

Bir niye zorluyorsun lafindan bu kadar kavga cikar mi?
Dayak yemişsiniz ve hala o evdesiniz ve hala yemek geldi mi diyorsunuz????
Eşim bana off dese gücüme gidiyor
Yapmayın böyle yaaaaa

Boşanmak kolay değil mi açtığıniz konuları okuyun yazık ediyorsunuZ kendinize, bir ara boşanacaktiniz hatta eşinizi bile ihbar edecektiniz bence o zaman gelmemeliydiniz... sizi dövüyor, yanlış hatırlamıyorsam zorla anal iliskiye giriyor, üzerine saldirip resmen tecavüze yelteniyor, kaçakçılık yapiyor sizce boşanmak kolay değil mi?
Nerede zorla anal ilişki mi ? Iğrenç berbat bir durum bu

:KK45:aynen yazıp yazıp barışıyor millet boşa konuşuyor alışmış şiddetli aşka
"Cok konusma" diyen esime karsi buz gibi soguyorum. Dayak yiyip hala cok seviyorum diyorlar. Dayak cennetten cikma mi acaba hakkaten :D
Bir de evliligimiz mukemmeldi, sevgi doluydu, beni kafasinda tasirdi ama aldatti diyenler var.
Yani sevgi dolu bi evlilik icin aldatilmak ya da dayak lazim galiba. Biz bu kadar sevgi dolamiyoruz :27:

Nerede zorla anal ilişki mi ? Iğrenç berbat bir durum bu
Ya ben bu konu sahibin yazdığına emindim ama şimdi bulamadim, hatta annesine demis oda istemediği şeyleri yapma vs demişti normalde belki hangi üye hatirlamam ama annesiyle ilgili bir konu acmsiti ondan bir süre sonra acmisti o yüzden aklimda kaldi ama şuanda acaba diye düşündüm konularinda yok anlamadım yanlis bir hatırlama varsa özür dilerim

Back
X