- 15 Haziran 2022
- 949
- 816
- 53
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Ben zaten giderken söyledim yoldan yemek alalım gidelim diye ama almadı önce eve gidelim dedi.Evlilik bitmiş mi onu bilemem ama saygı bitmiş. Yeni ev heyecanınızı anladım ama adam işten geliyor, belki yorgun, belki aç yani apar topar hadi kırılacak eşyaları götürelim ben evi görmek istiyorum denmemeli. Yemek yapmadıysanız bile hadi yemek sipariş edelim ya da gidip yemek yiyelim belki oradan eve geçeriz deseniz daha doğru olmaz mıydı?
Adam gelmiş yatmış belli ki yorgun, niye kızıyorsunuz? Bu kızılacak bir şey mi?
Adama durduk yere ağzın kokuyor demişsiniz, aç çünkü ondan olabilir mi?
Ha bütün suç sizin mi? Hayır. Eşinizin de aşağı kalır tarafı yok. Kırılmış olabilir ama bağırıp çağırmalar, hakaretler, karşılıklı küfürler, arabadan atmalar.
Arabadan korkma olayını da anlamadım, nasıl arabadan korkuyorsunuz? Yeni eve giderken neyle gittiniz?
Her gün işten gelince uyumak istiyor ben de akşama kadar ev taşınacak diye eşya topluyorum ve o arada çocuğumuza bakıyorum ve yakında işe de başlayacağım ücretsiz izindeyim. Akşam gelince o zaman ben de uyuyacam dersem çocuğumuza kim bakacak
Zaten korkuyorum trafikte ve sinirlenince arabayı hızlı sürüp ani hareketler yaptı