bu evlilik bitti .

Agla... Akıt zehrini dişari...
Bitmiyor . oyle kotuyum ki sanki hic tanimadigim bi adam var icerde ben suan hungur hungur aglarken o icerde sıladan bile bile hata yaptim sarkisini dinliyor . merhametsiz kopek . dilerim en sevdiginden cikar gozyaslarim . ozaman boyle kayitsiz kalabiliyor mu bakalim

Daha 6.ayi dolmadi bu evliligin . cektigimi bir ben bilirim bir rabbim. Ama artik buraya kadarmis :'(

İlk bir yıl içinde bitti dediklerimi saysam belki 400 olur :)

Eski konularına baktım. Ciddi bir sebep göremedim.
Aşılamayacak sorunun yok gibi.
Odaya kapanıp ağlayacağına etkili çözümler üret.
Eşinin rahatını boz..
Boşa bekleme öyle beklemeyle gelmez.

Kafasına vura vura anlatacaksın 2 yıl sonra nihayet anlamış diyorsun..:KK14:

peki sizi bu notaya getiren sebep ne anlatın rahatlarsınız belki
Bi onceki konumda kavganin cikis sebebi vardi eften puften seyler . esime trip attigimhalde annecigine attigimi sandi . buna misilleme olarak babama terbiyesizlik yapti . alsin artik kaynanam oglunu bitarafina ..... Konusmaya calistim insanca ama gozleri donmus resmen anneme trip yaptin diyor . baskada bisey demiyor. Ustume yurudu aciklayamiyorum bile seytana donmus gibi . halbuki ailesine cok iyi davranirim ama hayatimda gordugum en adi insan bu adam ! Affetmeyi dusunmuyorum ! Bitti ya bitti

İlk bir yıl içinde bitti dediklerimi saysam belki 400 olur :)

Eski konularına baktım. Ciddi bir sebep göremedim.
Aşılamayacak sorunun yok gibi.
Odaya kapanıp ağlayacağına etkili çözümler üret.
Eşinin rahatını boz..
Boşa bekleme öyle beklemeyle gelmez.

Kafasına vura vura anlatacaksın 2 yıl sonra nihayet anlamış diyorsun..:KK14:
Artik dedigi serefsizce laflari kaldiramiyorum . bana aileme . tek aile onda var benimkiler kopek sanki . gebersinler gozumun onunde yasasin acisini gostersin rabbim bana onun acili halini beni bu hale dusurdu bin beter olsun ins

Artik dedigi serefsizce laflari kaldiramiyorum . bana aileme . tek aile onda var benimkiler kopek sanki . gebersinler gozumun onunde yasasin acisini gostersin rabbim bana onun acili halini beni bu hale dusurdu bin beter olsun ins

Yadırgamıyorum ben de bu tarz beddualar etmiştim.
İnsan yaşadığı üzüntünün, hayal kırıklığının etkisiyle böyle düşünebiliyor.

Eşin annesinde yemek yiyordu devamlı. Sorun buydu.
Ne oldu da büyüdü anlamadım?

Dur arkadaşım beddua etme. Çok öfkelisin şu an belli ama beddua etme. Eşinizle normalde iletişiminiz nasıl?

sakinleş biraz. su iç, yüzünü yıka.
derdini söylemedin ama ilk sene de taşlar yerinden kaç kere oynar. kendini çok yıpratma. uyuyabiliyorsan uyu, yarın salim kafayla güzel güzel sinirlenirsin :KK66:

Yadırgamıyorum ben de bu tarz beddualar etmiştim.
İnsan yaşadığı üzüntünün, hayal kırıklığının etkisiyle böyle düşünebiliyor.

Eşin annesinde yemek yiyordu devamlı. Sorun buydu.
Ne oldu da büyüdü anlamadım?
Sorun surekli onun ailesinden kaynaklaniyordu tabi o adidede hatalar cok . en son bi kac gun once biseyler yasandi cok basit seyler ama annesine tavir yaptim sandi aradigi icin. Ama halbuki ben o adiye yapmistim tavrimi . babama terbiyesizlik yapmis niye yaptin ayip degilmi dedim ya gordun mu nasilmis dedi halbuki ben onun ailesine bisey yapmadim asla . annesine sarilirim annecim derim ama hersey haram zkkim olsun . annesinden kopartmaya calisiyorum diye dusunuyor sanirim . apartman ayaga kalkti az once . yapmadigi demedigi kalmadi . vurmaya kalkti kollarini kanattim. Daha bu evliikten bisey olmaz bize !

Back
X