bu evlilik duzelirmi, degisirmi?

seni çok iyi anlıyorum şu teknolojı hayatımıza girdiğinden beri insan ilişkileri soğudu

Aman yok yok yok boyle lanet erkekler degismez bacim ben 4 senedir cekiyorum ama seninkinin biraz yumusatilmis halini sadece ailesine para vermez versede borcaisin tuhaf tarafi anaci degildi evlenince anaci oldu hödük...degismiyolar degismiyolar ya alismaya bakicaksin yada.......
hergunun zindan olucak dusunmekten...

saflik mi diyeyim aptallik mi , ayrilmak istemedim bitirmek istemedim kendi haklarimida diretmedim kabul ettim soylediklerini. baya ciddi sekilde konustuk aslinda, bastan bunlari soyledi bana, o haksiz degil tabiki.
esimin aksam gec geldigide oluyor 9-10 mesaiye kaliyor o zaman zaten bisey yapacak halde zamanda kalmiyo, onun disinda klasik aksamimiz yemek tv/ bilgisayar veya cay sohbeti, ve yatiyoruz. bu arada esimin elinde hep telefon var ya is emailine bakiyo ya instagram yada oyun. ona gore cok normal bu yasanti.
bense aksam yemek yiyelim masayi birlikte toplayalim sonra oturup iki sohbet edelim telefona bakmadan dizi izleyelim film izleyelim diyorum. (ev iside bende cunku)

gercekten oyle cogunlugu, eve gelip herkes kendi kosesine cekiliyor, fakat bu hale gelmesi icin 2-3 sene cok az bir sure degilmi? cocugumuzda yok daha yeni evli sayilmazmiyiz :)
ve evet istekleri cok fazla bencede. sanirim bende erken evlenmisim..

ilk bastan beri kabul ettigim icin simdi karsisina gecip ben bunlari yaparim dedim ama yapamiyorum demek bosanma istegi gibi geliyor bana ? bunu soylemeye hazir degilim.. ama o asamaya gelicem gibi cunku tam yapamiyorum bunu...

Cocuk olunca bosanmak zor olur sadece, veya onada ayni seyleri yaptiracak benimde o sekilde egitmemi isticek, yani kiyafeti vs. disari cikmasi. hele kiz olursa..
evet aynen o şekilde.üzgünüm karakter meselesi değişmezler,değiştirirler..

seni çok iyi anlıyorum şu teknolojı hayatımıza girdiğinden beri insan ilişkileri soğudu

ozellikle bazi erkekler isi cok abartiyor cocuk gibi ellerinde oyun haber, iki kelime konusup sosyallesmiyorlar. Allahtan bizde play station yok esim basindan kalkmazdi.
Bazen bisey anlatiyorum esim dinliyo ama ayni zamanda telefonunda bisey bakiyo banada "dinliyorum ben anlat" diyo anlatiyorum tepki vermesi gereken yerde vermiyo falan, bu durumda ne tepki verebilirimki, soylenirsem dirdir yapiyosun bi huzur ver yorgunum diyo falan.

aynı ben :) günlük hayatın koşuşturmacasında oyun telefon falan dınlendrıyor ama bazen insanı. belki de ilgisini çekecek şeyler anlatmıyorsunuz.

aynı ben :) günlük hayatın koşuşturmacasında oyun telefon falan dınlendrıyor ama bazen insanı. belki de ilgisini çekecek şeyler anlatmıyorsunuz.

yani genellikle gunumu anlatiyorum, oda bazen telefonu elinde dinliyo beni ama anlamiyo dediklerimi. anlatmayip sussammi :) belki dikkatini ceker.

Biz hayatta yapamayız o telefona bakmadan işini. İkimiz de oyun falan oynuyoruz Hatta ben oynadığım oyuna kızmıştım geçen, bana tam olarak hangi kısımlarından dolayı bıraktığımı sordu, söyledim. Şimdi canım benim bana benzerini güzelleştirerek yazıyor :) Daha biz sevgiliyken bile benim oynadığım oyunlara eklentiler yazardı. Oyunum kolaylaşsın falan diye. Bazı online oyunları beraber oynarız, beraber gruplar kurarız. Yarışırız kendi aramızda. Telefon olmasa ne yaparız bilmiyorum. Tabi kitap da çok okuyoruz. Bazen bir arada okuruz ama çoğu zaman ayrı. Hobileriniz ortak olursa hangi makinenin başında olduğunuzun çok önemi kalmaz.
Zorla oturup biriyle sohbet etmeye çalışarak ama söyleyecek yeni bir şey bulamayarak akşamı geçirmeye çalışmak da çok zor. Televizyonda da güzel bir şey yok. Arada film izleriz birlikte ama onda da zevkimiz uyuşmuyorsa ayrı ayrı odalarda başka şeyler izleriz hiç gocunmayız. Zorlamayla olmuyor o işler.

yani genellikle gunumu anlatiyorum, oda bazen telefonu elinde dinliyo beni ama anlamiyo dediklerimi. anlatmayip sussammi :) belki dikkatini ceker.
bence olduğun gıbı devam et gunluk hayat içinde yasadığın seyler genelde pek ılgısını çekmıyor demek ki :) ama dediğim yolu mutlaka dene 2-3 gun hafta sonu tatılı vs bak çok iyi gelecek demedi deme

Bunlar evlilikte olan seyler ama siz kendinizi geri çekin onun her dediğini yaparsanız kendiniz olmaktan çıkarsınız onun kölesi olursunuz. Yani diyecegim giydiklerinize dikkat edin ama pantolonun üstünede uzun bisey giymeyin. Sizi kıskansın. Kıskanmak sevgiyi arttırır. O akşam sizle sohpet etmiyorsa sizde üstüne zorla varmayın sizde konuşmayın ama tavır yaparmış gibi degil hersey bormalmiş gibi sorun yokmus gibi sizde onla ilgilenmeme oyunu oynayın emin olun işe yarayacak.

gercekten oyle cogunlugu, eve gelip herkes kendi kosesine cekiliyor, fakat bu hale gelmesi icin 2-3 sene cok az bir sure degilmi? cocugumuzda yok daha yeni evli sayilmazmiyiz :)
ve evet istekleri cok fazla bencede. sanirim bende erken evlenmisim..

Sen burdaki evliliklere bakma canim. Cogu kadin mutsuz ve bunu normal saniyorlar. Kendilerini teselli etmek icin "tipik erkek iste" diyorlar. Ki cidden her erkek öyle degildir.

Ben anladim senin ne söylemek istedigini. Bak bizde is sonrasi cogu zaman kösemize cekiliriz, ancak bu her zaman degil. Bazen cok güzel sohbet ederiz, beraber kahkaha atariz. Yada aksam bir yerlere gideriz. Özelikle hafta sonlari monoton hayatimizi biraz daha kirabiliyoruz.

Ki senin derdin sadece gezmek degil. Esin ile bir bagin yok. Gercek bir paylasim yok. Evlilikte ilk basta es en yakin dost olmali. Beraber paylasim olmali, hayata bakis, mizah anlayisi,.. Bunlarin hicbirini sen esin ile paylasamiyorsun.

Ben böyle bir evliligi yürütemezdim sanirim. Sende sanirim öyle bir anlik heves ile asil sevgi ve paylasimin tam ne oldugunu bilmeden bu kisi ile evlenmissin. Evlilik cekilcek bir cile degil. Aksine mutluluguna, mutluluk katmali. Mutsuz isen bosanmak en iyisi. Bi hayata sadece 1 defa geliyoruz sonucta.

Cok iyi anlamissin ne demek istedigimi, aynen bu iste sorun. En iyi arkadasim degil , hatta bazen hakli oldugum birseyi soylemeye bile cekiniyorum yine beni suclar, ezer veya kizar diye kavga cikmasin diye paylasmadigim seyler oluyo.
Gercek bir paylasimimiz yok, ya bana zamani yok ya cok derin paylasima /sohbete gerek duymuyo veya beni dinlemiyo telefonuyla oynamayi tercih ediyo vs bu genel olarak boyle beni cok iyi tanidigini bile dusunmuyorum. ve evet tam olarak anlamadan evli buldum kendimi..
ya boyle kabul edip kendi hayatima bakip kendimi mutlu edicem yada ayrilicam.. ikisinide yapmak zor, iliskide kalmakta ayrilmakta..

Ben sana ayril diyebilirim ancak bu karari kendin alman lazim. Yani hangi karari alirsanda, önemli olan pisman olmamak ve o kararin yüzde yüz arkasinda durmak.

Ancak sunuda söylemek isterim, bir evliligi sirf "ilerde daha iyisini bulamam" diyerek sürdürmek iyi degil. Mantiklida degil. Gelecegi bilmiyorsun diye cile cekmeye degmez. Her zaman derim, önemli olan mutluluk ve huzur. Ona göre kararini ver canim.

Baştan kabul etmişsiniz şimdi ben istemiyorum böyle bişey demek saçma bence

aslında flört dönemi bu tip şeyleri öğrenmek için var. siz flört derken 1 sene boyunca hiç mi gözlem yapmadınız?

daha iyisini bulamam diye surdurmem ama evliligi bitirmem gereken sebeplermi onu dusunuyorum..
onemli olan mutluluk ve huzur, bu iliskide bunu nasil saglarim , kendi beklentilerimi azaltmam lazim o zaman veya arkadaslarimla daha cok vakit gecirip beni mutlu edecek birseyler yapmam.. belki o zaman esimlede mutlu oluruz..

aslında flört dönemi bu tip şeyleri öğrenmek için var. siz flört derken 1 sene boyunca hiç mi gözlem yapmadınız?

yaptim aslinda esim o zamanda ayni gibiydi sadece ben kiyafetimi degistirebilirim diye dusundum veya denize girmesemde olur falan o anda sorun cikmasini istemedim cokta sevdigim icin gozum kor oldu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…