bu evlilik duzelirmi, degisirmi?

Belki de bir karar vermek için erkendir. Bekleyin orta yolu bulmaya çalışın bakalım ne olacak. Muhtemelen ilgisizliği "ben bu adam için mi kısıtlıyorum kendimi" düşüncesini beraberinde getiriyor.
Kesin karar vermeden bebek yapmayın. Sonra daha zor olur.
Hayrlısı olsun.

Yasayamazsin. Simdiden hissettigin bu bıkkınlık 2 sene sonra dahada artacak. Kar topu gibi surekli artacak. Ya eşinle konusup anlasacaksin yada hayatına onsuz devam edeceksin.

Sizde biraz hata var. Ama ben kurtarilmayacak bir evlilik gormuyorum. Sizin icin onemli olan seyleri esinize olan sevginiz ile bir tartın. Mesela denize girmek mi agir basiyor? Yoksa esinizi kirmamak mi? İcki icmek mi agir basiyor? Esinizi kendinizden sogutmamak mi?

Siz bastan degisimi kabul etmissiniz ve su saatten sonra esinizin degil kendinizin bazi seyleri kabullenmesi gerekir. Biz de esimle cok farkli kulturdeniz. Benim esim de ayni giyim, icki, deniz vs... konularinda ayni esiniz gibi ve bende ayni sizin gibiyim. Ama esimle taa sevgililik zamanlarimizda hicbir seyime karistirtmadim. Evlilikte de karistirtmiyorum. Yaptigim sey ne biliyor musunuz? Dusundum, hangisi benim icin daha degerli. Esimin degeri her zaman üste cikti ve ben hic degistim imaji cizmedim. Ama bazi seylerden fedakarlik yaptim. Mesela evlendim evleneli agzima icki surmedim fakat bu beni hicbir zaman uzmedi ve yahut dusundurmedi. Neden esim icin sevdigim bir seyden vazgeciyorum ki? Diye. Cunku esimi bir kadehten daha cok seviyorum. Konusu gecince veya oyle bir ortama girdigimizde canim istemiyor dedim. Giyim konusunda artik oyle kiyafetleri sevmiyorum dedim oysa ki gogus dekoltesi hala en sevdigim Seydir. Ama neden giyip huzursuzluk cikartiyim ki evimde giyiniyorum o yetiyor.

Siz bastan onun icin degistiginizi belirtmissiniz, benim yaptigim kendim icin degismekti mesela. Siz de kendiniz icin degismeye cabalayin.

Gos sohbet muhabbete gelince de bazen iki kisinin gercekten konusacak bir seyi kalmiyor. Bu konuya takilmayin derim.

Evet kesinlikle oyle, arkadaslarimla ailemle herkesle mutluyum, esimlede mutluyum ama hayata baska yerlerden bakiyor gibiyiz. onun cok kurallari kisitlamalari var, belli bir duzende buyumus, ben cok rahatim ve acigim konusmaya paylasmaya gezmeye..

Siz evlenmeden önce sizin bu halinizi bilmiyor muydu eşiniz?
Zamanında sizden ödün vermenizi istediği huylarınız olduysa ve siz de gönüllü olarak ödün verdiyseniz, bu düzen böyle gidecektir.
Benim en karşı olduğum şeylerden biridir bu.
Neyseniz O'sunuz. Kimsenin sizi değiştirmesine en başında izin vermemeliydiniz.
Aksi halde zamanla insan kimliğini kaybediyor.

Kendini çekmekle de anlamaz direkt beklentilerini dile getir bence
Eşimden biliyorum tavşan daga küsmüş oluyor resmen :)
Veya sen organize et

Esınız hata yapmış...madem aynı düşüncede yaşantıda değilsin ona gore birini bul ve evlen..kımse biri için değişmez..yıllar otesınde kaldı onlar.hele su cagda .kım kımın ıcın değişir.halada akıllanmıyoruz..sevgi su bu ..gecelim .geçinebileceğin huyu huyuna tarzı tarzına yakın biriyle evlensin evlenenler...evlendikten sonra pışman olanlarla dolu artık hayat.

kocanın sana söylediği şeyler çok güzel şeyler. keşke her kadın o konulara dikkat edebilse. sadece gezme konusu eksik. o da çok çalıştığından dolayı.
bir koca hem çalışsın hem de karısına iyiyi güzeli tavsiye etsin insan daha ne ister.
keşke benim kocam da beni sabah namazına kaldırsa, kalkmadığımda küsse.
ben böyle şeyleri çok önemsiyorum. emin ol senin için seni uyarıyor, kendi için değil. işte bu yüzden boşandığın zaman daha iyisini bulamayacağını bile düşünüyorum.

ayrıca eşin seni o kadar çok sevmiş ki sıkıntı yaşayacağını ve seni sürekli uyarmak zorunda kalacağını bile bile evlenmiş. hani bazı kadınlar da içki içen bir erkeğe aşık olup sonra değişir yaaa diye düşünerek evlenir ya. aynen onun gibi. sizi çok seviyor.

Ben kimse icin degismek istemiyomusum aslinda, bende esimi cok sevdigim icin evlenmeyi kabul ettim ve bazi seylerden vazgecmeyi kabul ettim, ama simdi gozume batmaya basliyo daha dogrusu caresiz ve kararsiz hissediyorum nasil bir omur bunlari yapabilirim, tamamiyle o insana nasil donusebilirim..

bugun pantolonun uzerine kisa (kalcami kapatmayan sadece gobegi acik degil :) ) birsey giydim. oda gittikce aciliyormusun nilay ustundeki uzun degil gibi biraz soylendi neyse abartma askim dedim konuyu kapadim. boyle boyle bazi haklarimi geri alirsam daha rahat ederim belki..

Icki icmek cok batmiyo diyebilirim, ama bazen arkadaslarimin ortaminda veya sirket yemegi oluyo orada icmeyi isterdim, esimle zaten o ortamlara girmedigimiz icin ozlemiyorum onunlayken.
kiyafet konusu batiyo acikcasi ozluyorum eski kiyafetlerimi ki ben cok acik giyinen biri olmadim hic, ama suanda askili, dizin ustunde, veya kalcami acikta birakacak seyler giymemi istemiyo esim ve bunu yapabilirim sandim, 3 senedir yapiyorumda bir omur nasil yapicam bilemiyorum.
aslinda aramiz iyi oldukca esim benimle ilgilendikce umursadikca kibar oldukca bunlari gormezden gelebiliyorum bi sekilde, ama kavga ettigimizde veya beni ihmal ettiginde birsey yapmadigimizda cok yogun oldugunda falan aklima ilk bunlar geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…