• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik kurtulur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılırsak bana diyecek ki yuvamızı ailen yıktı, Aynılarını yaşasınlar. Biliyorum çünkü çok söyledi bu cümleyi.
İnsan şu cümleyi kurmaya çekinir ya

Valla bu kiza disini geciremez oburu cok sessizdi, hos ben hep yaninda olmaya calistim ama annem veya abim tarafindan durduruldum
Simdikinde hic cekmiyorum lafimi direk lap diye soyluyorum
Nisan yuzuklerini esim almisti, abiminkindede erkek alsa nolur demisim diye, annem ve abim, iste ben kizin aklina dusuruyomusum elleme alsinmis yuzugu herseyde savunmayacakmisim....
Valla isinize gelirse ben dogru olanin yanindayim istemiyosaniz cok bi araya gelmeyiz oldu bitti dedim ama insallah insallah kiza kafayi yedirtmez
Valla yine boşanmış olur işin sonunda.
Düşman başına, çok zor bir ilişki şekli. Çok yakınımda biri de böyle biri. Ay susturamazsın, susmaz. On senenin olayını anlatır da anlatır. Fenalık gelir böyle. Hay o tarihte o hatayı yapan kafamı dersin. :olamaz:

Düşman başına, çok zor bir ilişki şekli. Çok yakınımda biri de böyle biri. Ay susturamazsın, susmaz. On senenin olayını anlatır da anlatır. Fenalık gelir böyle. Hay o tarihte o hatayı yapan kafamı dersin. :olamaz:
İşte ayyynıı bunu yaşıyorum ben de ayyyyyynnnıııı

Doğumda da annem üstüne yürümüş güya, abartıyor yürümedi. Annem eşimin tuhaf davranışlarına anlam veremiyor. Eşim dünyamda sadece kendisi olsun onu çok seveyim istiyor evet çok seviyorum ama onun istediği şekilde gösteremediğim için bana hep ne biçim ne kötü eşsin der...
Bu adam sevilir mi ya!!!

Yok ya ne değişecek. Nişandan beri değişti işte değişeceği kadar. Yani anlam veremiyorum anlıyor musunuz beni çocuk gibi azarlıyor ya inanın ki kavga olmasın tartışma bitsin diye haklısın diyorum susuyorum yok uzattıkça uzatıyor.
İşte... Düşünün tıpatıp aynısı bir adam ki bu da babam oluyor, 21 yıl boyunca çektim kendisini hayatın taa en başından küçücük çocuktum oysaki... Anneciğim de sapasağlam kadındı çeke çeke bütün her şeyi 30 yaş yaşlandı kadın, kalp hastası şimdi. Babam tedavi görüyormuş evlendi evleneli. 20 sene sonra şimdi daha iyi ama elden ne gelir tüm ailenin hayatının içinden geçti.. Anneciğimin boşanma gibi bir şansı da yokmuş asla, görücü usulü evlilik bir de. Yani size kendime çok yakın gördüm ablacığım fırsatınız varsa eğer bence kendinizi kurtarın.

İşte ayyynıı bunu yaşıyorum ben de ayyyyyynnnıııı
Valla hiç değişmiyorlar. Yatırıp kaldırıp başınıza kakarlar. 20 sene sonra annenizi nefretle anar bu adam, demedi demeyin.
Olumsuzluk abideleridir bunlar. Her şeyden ama her şeyden şikayetçilerdir. Dünyada bütün kötülükler bunları bulmuştur. Devamlı kötülüğü çağırırlar, hayra ağızlarını hiç açmazlar. En mükemmeli bunlardır, herkes bunları sabote ediyordur.
Ufff valla yazarken yoruldum. :olamaz:

Aynen oyle yani oturdugu yerde kime catsam diye ugrasan birisi
Evine buz dolap almis e zaten getirip takiyolar babami cagirmis destek olacakmis. Video yapmis kucuk kardesime kiziyi biseye yaramiyosun suraya gelmedin bi yardim etmedin diye
Yani milletin isi gucu yok onun bos isine kosacak kosmayan ise yaramaz, hos kosanda ise yaramazda neyse
Cok zor bi karakter ve hasta birisi

Aynen oyle yani oturdugu yerde kime catsam diye ugrasan birisi
Evine buz dolap almis e zaten getirip takiyolar babami cagirmis destek olacakmis. Video yapmis kucuk kardesime kiziyi biseye yaramiyosun suraya gelmedin bi yardim etmedin diye
Yani milletin isi gucu yok onun bos isine kosacak kosmayan ise yaramaz, hos kosanda ise yaramazda neyse
Cok zor bi karakter ve hasta birisi
Hele bir de en ufak bir hata yapmayagör. Ballandıra ballandıra senelerce anlatırlar ya. Ne aptallığın kalır, ne salaklığın.
Güya şaka yapar ama o bile iğneleyicidir, sırf kendi eğlenir, sizi sinir eder.

Mutluyken çok iyidir neşelidir ama gerginlik varsa bütttüüünn suçlu benim onun gözünde. Çift terapisine gittik sonuç alamadık. (terapistin halime acıması dışında tabi.)
Üzdün. Bundan bir yol olmaz.

Valla hiç değişmiyorlar. Yatırıp kaldırıp başınıza kakarlar. 20 sene sonra annenizi nefretle anar bu adam, demedi demeyin.
Olumsuzluk abideleridir bunlar. Her şeyden ama her şeyden şikayetçilerdir. Dünyada bütün kötülükler bunları bulmuştur. Devamlı kötülüğü çağırırlar, hayra ağızlarını hiç açmazlar. En mükemmeli bunlardır, herkes bunları sabote ediyordur.
Nasıl da insan sarrafısınız, tam bu tarife uyuyor sevgili eşim. Neden bu kadar nobran, hayatla kavgalı bir anlasam...

Hele bir de en ufak bir hata yapmayagör. Ballandıra ballandıra senelerce anlatırlar ya. Ne aptallığın kalır, ne salaklığın.
Güya şaka yapar ama o bile iğneleyicidir, sırf kendi eğlenir, sizi sinir eder.
Ben artik onu hasta kategorisine koyuyorum
Kendisini kardesim oldugu icin cok seviyorum o baska ama bir araya gelemiyorum uzun sure
Bununda boyle olmasinin %90annemin payi %5 cevre %5 babamin payi var benim gozumde

Kendisini kardesim oldugu icin cok seviyorum o baska ama bir araya gelemiyorum uzun sure
Bununda boyle olmasinin %90annemin payi %5 cevre %5 babamin payi var benim gozumde
Görümcem misiniz acaba 🤔🙈

Yok yok haklısınız. Biraz genetik diyorum ben, sorunlu genler. Biraz da ebeveyn yapıyor böyle. Yetiştirmenin de büyük payı var. Ama düzelmezler yani, tam bir umutsuz vaka. Çünkü adamlar kendilerinde bir sorun görmüyorlar ki. Mükemmellik timsali, insanlığın son sürümü sanıyor kendini. :olamaz:

Yok yok haklısınız. Biraz genetik diyorum ben, sorunlu genler. Biraz da ebeveyn yapıyor böyle. Yetiştirmenin de büyük payı var. Ama düzelmezler yani, tam bir umutsuz vaka. Çünkü adamlar kendilerinde bir sorun görmüyorlar ki. Mükemmellik timsali, insanlığın son sürümü sanıyor kendini. :olamaz:
Babası yüzünden mükemmelliyetçi ama anne sevgisini de yeteri kadar almadığı için ben körkütük aşık olsam da yetmiyor.

Babası yüzünden mükemmelliyetçi ama anne sevgisini de yeteri kadar almadığı için ben körkütük aşık olsam da yetmiyor.
Yani sen kendini eve kapatsan da fark etmez. O yine bir şey bulur seni azarlamak için. Erkek sinek falan bulur atarlanmak için.

Şu anda çalışmıyorum 2020 haziranda çalıştığım kolejden ayrıldım bebeğim olacak diye. Ama kolej yalvardı gitme her türlü imkanı sağlarız dedi ama çıktım. Kapıları hep açık sağolsunlar.
kpss denemek çok uzun bir süreç gözüm yemiyor yüksek lisans istiyorum ama istediğim okul bu ilde, aynı ilde kalmak ne kadar mantıklı?
Memlekete dönsem kira derdim yok bebişi annem ananemle büyütürüz ama memlekete dönmeyi istemiyorum. Ailemizde toksik çok kişi var.

Kpss en mantıklısı galiba.

Aynisi kayinbiraderim asfgaaa😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X