Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yine boşanmış olur işin sonunda.Valla bu kiza disini geciremez oburu cok sessizdi, hos ben hep yaninda olmaya calistim ama annem veya abim tarafindan durduruldum
Simdikinde hic cekmiyorum lafimi direk lap diye soyluyorum
Nisan yuzuklerini esim almisti, abiminkindede erkek alsa nolur demisim diye, annem ve abim, iste ben kizin aklina dusuruyomusum elleme alsinmis yuzugu herseyde savunmayacakmisim....
Valla isinize gelirse ben dogru olanin yanindayim istemiyosaniz cok bi araya gelmeyiz oldu bitti dedim ama insallah insallah kiza kafayi yedirtmez
İşte ayyynıı bunu yaşıyorum ben de ayyyyyynnnııııValla yine boşanmış olur işin sonunda.
Düşman başına, çok zor bir ilişki şekli. Çok yakınımda biri de böyle biri. Ay susturamazsın, susmaz. On senenin olayını anlatır da anlatır. Fenalık gelir böyle. Hay o tarihte o hatayı yapan kafamı dersin.![]()
Bu adam sevilir mi ya!!!Doğumda da annem üstüne yürümüş güya, abartıyor yürümedi. Annem eşimin tuhaf davranışlarına anlam veremiyor. Eşim dünyamda sadece kendisi olsun onu çok seveyim istiyor evet çok seviyorum ama onun istediği şekilde gösteremediğim için bana hep ne biçim ne kötü eşsin der...
İşte... Düşünün tıpatıp aynısı bir adam ki bu da babam oluyor, 21 yıl boyunca çektim kendisini hayatın taa en başından küçücük çocuktum oysaki... Anneciğim de sapasağlam kadındı çeke çeke bütün her şeyi 30 yaş yaşlandı kadın, kalp hastası şimdi. Babam tedavi görüyormuş evlendi evleneli. 20 sene sonra şimdi daha iyi ama elden ne gelir tüm ailenin hayatının içinden geçti.. Anneciğimin boşanma gibi bir şansı da yokmuş asla, görücü usulü evlilik bir de. Yani size kendime çok yakın gördüm ablacığım fırsatınız varsa eğer bence kendinizi kurtarın.Yok ya ne değişecek. Nişandan beri değişti işte değişeceği kadar. Yani anlam veremiyorum anlıyor musunuz beni çocuk gibi azarlıyor ya inanın ki kavga olmasın tartışma bitsin diye haklısın diyorum susuyorum yok uzattıkça uzatıyor.
Valla hiç değişmiyorlar. Yatırıp kaldırıp başınıza kakarlar. 20 sene sonra annenizi nefretle anar bu adam, demedi demeyin.İşte ayyynıı bunu yaşıyorum ben de ayyyyyynnnıııı
Aynen oyle yani oturdugu yerde kime catsam diye ugrasan birisiValla yine boşanmış olur işin sonunda.
Düşman başına, çok zor bir ilişki şekli. Çok yakınımda biri de böyle biri. Ay susturamazsın, susmaz. On senenin olayını anlatır da anlatır. Fenalık gelir böyle. Hay o tarihte o hatayı yapan kafamı dersin.![]()
Hele bir de en ufak bir hata yapmayagör. Ballandıra ballandıra senelerce anlatırlar ya. Ne aptallığın kalır, ne salaklığın.Aynen oyle yani oturdugu yerde kime catsam diye ugrasan birisi
Evine buz dolap almis e zaten getirip takiyolar babami cagirmis destek olacakmis. Video yapmis kucuk kardesime kiziyi biseye yaramiyosun suraya gelmedin bi yardim etmedin diye
Yani milletin isi gucu yok onun bos isine kosacak kosmayan ise yaramaz, hos kosanda ise yaramazda neyse
Cok zor bi karakter ve hasta birisi
Üzdün. Bundan bir yol olmaz.Mutluyken çok iyidir neşelidir ama gerginlik varsa bütttüüünn suçlu benim onun gözünde. Çift terapisine gittik sonuç alamadık. (terapistin halime acıması dışında tabi.)
Nasıl da insan sarrafısınız, tam bu tarife uyuyor sevgili eşim. Neden bu kadar nobran, hayatla kavgalı bir anlasam...Valla hiç değişmiyorlar. Yatırıp kaldırıp başınıza kakarlar. 20 sene sonra annenizi nefretle anar bu adam, demedi demeyin.
Olumsuzluk abideleridir bunlar. Her şeyden ama her şeyden şikayetçilerdir. Dünyada bütün kötülükler bunları bulmuştur. Devamlı kötülüğü çağırırlar, hayra ağızlarını hiç açmazlar. En mükemmeli bunlardır, herkes bunları sabote ediyordur.
Ufff valla yazarken yoruldum.![]()
Ben artik onu hasta kategorisine koyuyorumHele bir de en ufak bir hata yapmayagör. Ballandıra ballandıra senelerce anlatırlar ya. Ne aptallığın kalır, ne salaklığın.
Güya şaka yapar ama o bile iğneleyicidir, sırf kendi eğlenir, sizi sinir eder.
Görümcem misiniz acabaBen artik onu hasta kategorisine koyuyorum
Kendisini kardesim oldugu icin cok seviyorum o baska ama bir araya gelemiyorum uzun sure
Bununda boyle olmasinin %90annemin payi %5 cevre %5 babamin payi var benim gozumde
Yok yok haklısınız. Biraz genetik diyorum ben, sorunlu genler. Biraz da ebeveyn yapıyor böyle. Yetiştirmenin de büyük payı var. Ama düzelmezler yani, tam bir umutsuz vaka. Çünkü adamlar kendilerinde bir sorun görmüyorlar ki. Mükemmellik timsali, insanlığın son sürümü sanıyor kendini.Ben artik onu hasta kategorisine koyuyorum
Kendisini kardesim oldugu icin cok seviyorum o baska ama bir araya gelemiyorum uzun sure
Bununda boyle olmasinin %90annemin payi %5 cevre %5 babamin payi var benim gozumde
Yok sanmam bizimkisi bosandiGörümcem misiniz acaba![]()
Oluşu böyle tatlım, bir şey yapamazsın. Bu saate kadar değişmeyen daha da değişmez.Nasıl da insan sarrafısınız, tam bu tarife uyuyor sevgili eşim. Neden bu kadar nobran, hayatla kavgalı bir anlasam...
Babası yüzünden mükemmelliyetçi ama anne sevgisini de yeteri kadar almadığı için ben körkütük aşık olsam da yetmiyor.Yok yok haklısınız. Biraz genetik diyorum ben, sorunlu genler. Biraz da ebeveyn yapıyor böyle. Yetiştirmenin de büyük payı var. Ama düzelmezler yani, tam bir umutsuz vaka. Çünkü adamlar kendilerinde bir sorun görmüyorlar ki. Mükemmellik timsali, insanlığın son sürümü sanıyor kendini.![]()
Yani sen kendini eve kapatsan da fark etmez. O yine bir şey bulur seni azarlamak için. Erkek sinek falan bulur atarlanmak için.Babası yüzünden mükemmelliyetçi ama anne sevgisini de yeteri kadar almadığı için ben körkütük aşık olsam da yetmiyor.
Ozguvensiz ve ezik cunkuİlk yılımızda ben hep tlc izlediğim için kanalı silmişti, kanalı kıskandı yani.
Aynisi kayinbiraderim asfgaaaValla hiç değişmiyorlar. Yatırıp kaldırıp başınıza kakarlar. 20 sene sonra annenizi nefretle anar bu adam, demedi demeyin.
Olumsuzluk abideleridir bunlar. Her şeyden ama her şeyden şikayetçilerdir. Dünyada bütün kötülükler bunları bulmuştur. Devamlı kötülüğü çağırırlar, hayra ağızlarını hiç açmazlar. En mükemmeli bunlardır, herkes bunları sabote ediyordur.
Ufff valla yazarken yoruldum.![]()