- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi willedwoman
-
Aynı fikirdeyim. Bu adam hiç çalışmamışsa ne yemiş ne içmiş o yaşa kadar? Hadi tatlı dilli diyelim kuzenine ben çalışmam sen bana bakacaksın dese kuzenin ay olur canım sen yat akşama kadar ben heba olurum mu diyecek? Hiç sanmıyorum. Kuzeninin o adamda bulduğu sadece aşk değil bence. Başka şeyler de vardır da siz bilmiyorsunuzdur belki? Ne bileyim belki ortak bir yer açacaklar yada adam iş kuracak? İnanın 30 yaşına gelmiş kadının gözü o kadar kör olmaz.Evlenince calışır artık mecbur olur diye düşünüyorum.evliliğin yükünün farkındaysa tabi..hiç bir kadın çalışmayan adam istemez kuzenimin öyle dediğine bakma emin ol adama calış diyip duruyordur.Size yansıtmıyor.Yada adamın dışarıdan yaptığı bi işi yada bi kazancı vardır illaki hersey göründüğü gibi olmaz ...sizin müdahaleniz bi işe yaramaz.ikisi de gayet yetişkinler..yasamadan da bazı seyleri öngörebilecek kadar hemde..yaş 30 olmuş boru değil.o yüzden siz onlara bırakın
kızını gözden çıkaracak kadar alcalmissa,mantığına tüküreyim onun. Yazık çocuğa,çok yazık.şuan mantıklı düşünemiyor. ve tamamen duygusal yaklaşıyor.
Hakket haa valla iyi fikir yedir içir gerekirse profesyonel biri ama kuzenin sonra sana sicramasin. sana demesin sen sebep oldun diye hahoo o zaman gör curcunayi.Birini tut adamın aklını çelsin, kuzen hanım da görsün gerçek yüzünü.
Bildiğin ateşe atıyor kendini de çocuğunu da. Yazık, acıdım valla.
Yaanii sonra içip içip ağlar artikHerşeyi bildiği halde hala istiyorsa hiçbir şey yapamazsınız. Kendi kararlarının sonucuna katlanacak yaşta.
kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
bu mesajdan sonra diyecek bir sey kalmiyoradamı okadar seviyorki çocuğu evlenince babaannesine verecekmiş
kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
aynen öyle ben onu hiç unutamadım diyor.Akli,kalbi ve evlilik hayali seneler oncesinde bu adamda kalmis..
Hevesi var ,yasayamadigi hayalleri var..
Bu sekilde diretmesinin sebebi bu..
Pisman olmaktan korkmuyor gibi duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?