bu evlilik mantıklımı yürürmü ???

Aynı fikirdeyim. Bu adam hiç çalışmamışsa ne yemiş ne içmiş o yaşa kadar? Hadi tatlı dilli diyelim kuzenine ben çalışmam sen bana bakacaksın dese kuzenin ay olur canım sen yat akşama kadar ben heba olurum mu diyecek? Hiç sanmıyorum. Kuzeninin o adamda bulduğu sadece aşk değil bence. Başka şeyler de vardır da siz bilmiyorsunuzdur belki? Ne bileyim belki ortak bir yer açacaklar yada adam iş kuracak? İnanın 30 yaşına gelmiş kadının gözü o kadar kör olmaz.

Birini tut adamın aklını çelsin, kuzen hanım da görsün gerçek yüzünü.
Bildiğin ateşe atıyor kendini de çocuğunu da. Yazık, acıdım valla.
Hakket haa valla iyi fikir yedir içir gerekirse profesyonel biri ama kuzenin sonra sana sicramasin. sana demesin sen sebep oldun diye hahoo o zaman gör curcunayi.

Sizin kuzen hayattan hiç ders almamış
Koca kadın gittiği yeri göremiyorsa inanın siz gösteremezsiniz, bir kez daha yanıp anlayacak maalesef

Önce bir komşunuz için konu açtınız kızına şöyle davranıyor ne yapabilirim diye sonuç yok

Sonra bir başka komşunuz için konu açtınız eşini aldatıyor bu yoldan nasıl çeviririm diye sonuç yok

Şimdi kuzeniniz için konu açtınız onun için ne yapabilirim diye bakalım ne olacak

Ya fazla iyi niyetliysiniz ya çevrenizdeki insanlar sorunlu ya da bilmiyorum

Maddiyat çok önemli ya insanlar nasıl bu kadar hayatı toz pembe görüyo anlamıyorum.çalışmaya gönlü olmayan bi adamla evlenmek ben çalışır ona bakarım demek nasıl bi mantık.evlensinde bikaç aya nasıl gözüne batacak o adamın işsizliği.

Kuzeniniz tipik arabesk sevdalardan birine tutulmuş. Evlenirse gelecekte 2 olasılık var: Ya kafasında yarattığı mükemmel adamı karşısında duran sorumsuz herife kılıf giydirmenin bedelini acı çekerek ödeyip, evliliği "Boşa kürek çekilen zamandı." diyerek serzenişe boğacaktır. (O vakit adamı çekecek ya da gidecektir.).Ya da dediği gibi adam 36 yıllık huyundan suyundan kuzeniniz adına vazgeçip eli erzaklı, ayağı iş tavaflı, ağzı sevgi pıtırcıklı "iyi aile çocuklarından" olacaktır.
Her iki ihtimalde de kuzeniniz kumar masasına oturacaktır. Özellikle çocuğunu düşünmeden kendi ulvi duygularını (!) bu kumara teslim etmenin bedelini umalım ki kötü ödemesin. Sizin yapacağınız pek birşey yok aslında. Böyle arabesk sevdaya tutulmuş kişiler genelde "acı" ya bağımlılık hissediyorlar. Yani mantıklı davranmak yerine bile bile acının dizi dibinde oturmayı seçiyorlar. illaki yaşayıp görecekler. İllaki yoğurdu üflemeden yiyecekler.
Ha kuzeninizin üzülmesinden mütevellit içiniz çok rahatsızsa bu duruma o halde sakın ona adam şöyle böyle demeyin. Kadının kafasında ki adamı ne yapsanız karalayamazsınız. Ona sadece bu kişiyle evlenmeyi zamana bırakmasını hemen evlenmemesini bi süre onun davranışlarını izlemesini söyleyin. Çocuğu öne sürün.Kuzen bu söylediklerinize rağmen;
acele davranıp evlenmekte diretiyorsa, lütfen köşeye çekilin ...
Söylediğiniz mantıklı gelip adamı izlemeye koyulduysa ve yine olumsuzluk görmesine rağmen evleneceğim diye aşk ateşiyle tutuşmuşsa yine köşeye çekilin ...

Bu olayda sizin yapmanız lazım gelen uyandıramıyorsanız köşeye çekilmektir.

Şayet kuzen kişisi çocuğu babaanneye postalayacak kadar sevdalıysa yukarıda yazdığım bir dileği geri alıyorum. Umarım kuzeniniz bu duygu macerasına atılmanın bedelini kötü öder! Çocuğundan bir adam uğruna vazgeçecek kadar gözünü aşk ve şehvet bürümüş biri anneliği haketmez benim nezdimde. Size gerçek bir örnek vereyim: Anne kişisi baba şizofren hastası diye 3 çocuğunu terkedip başka adamla evlendi. Çocuklara 6 sene baba sahip çıktı ancak vefat etti, şimdi yaşlı babaannedeler. Çocuklar öz anneye karşı nefret besliyor. Çocuklardan biri 12 yaşında sigara içiyor. Sürekli kız sevgili peşinde serseri takılıyor. Diğeri anne baba başlarında olmadığından okulda çete kurmuş ondan bundan haraç topluyor, kavga ediyor. En küçüklerinin ise akıbeti bunlardan farksız maalesef. Çocukların annelerine olan nefreti öylesine büyükki okul arkadaşlarıyla kavgaları, sevgi açlıkları, 1 gün olsun dinmiyor. Kin bürümüş içlerini. En yakınları en uzak çünkü onlara. Hayattan beklentileri yok. Sürekli sorun çıkarıyorlar. Rehberlik servisinden çıkmıyor zavallı çocuklar. Elimizden gelen gayreti göstermemize rağmen anne kişisi yavrularını sormuyor, telefonla 1 gün ulaştığımızda "ben başka hayat kurdum kendime aramayın rahatsız etmeyin" diye bizlere çemkirdi! Kendine yeni hayat kurmuş, çocukları olmuş, hayat bu hatuna güzel. Bu 2 öğrencim ise toplum yarası... Yaşlı babaanne ölünce bu çocuklara ne olacak ne dersiniz ? Tahmin etmek zor olmasa gerek.

Siz kuzeninizin bu evladımı bırakırım lafından sonra bir kadın olarak ona üzüleceğinize o çocuğa üzülün hanımefendi, ona kaygılanın sadece.

Yazık bile bile lades bir insan kendini nasil bukadar küçültür birde kimseye muhtac olmayan bir kadın ayakları ustunde duruyor cocuguyla mis gibi bir hayat kurabilir insallah hatasini anlarda döner

Bu adamı bir işlettin bakın ne ayak ! Allah akıl fikir versin

Kuzeniniz saglikli dusunecek psikolojide degil.

30 yasinda kadin. Dun bosanmis olsa 22 yasinda evlenmis demektir. Madem bu kadar kör kütük aşıktı 22 de evlenmek ne oluyor? Biraz daha cabalasaydi neden olmuyorsa ustune gitseydi...

Ayy bikaç kere sevişsin geçer ama illa evlenecek. Evlensin de görsün gününü ne diyelim. Size önerim bi süre bunlardan uzak durmanız çünkü para yetişmez bunlara, gelir sizden borç para ister yarın bi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…