- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
maleseff bilgim var ve bu daha kötü. birgün büyük bir kavga etti bunlar. kuzenimde ozamanda bu adamı çok seviyordu. o kavgadan sonra ayrılık kararı aldılar. kısmet işte bunlar ayrıldıktan 1 ay sonra eşi çıktı karşısına birazda görücü usulu oldu sayılır. kuzenim bu adamı unutmak için eski eşiyle evlndi eski eşi ile tanışmalar evlenmeleri sadece 2 ay sürdü. o aralar aşk acısı çekiyordu. tekrar barışmaya uğraşıyordu ama adam kabul etmiyordu. buda unutmak için evlendi. ben ozamanda çok dedim buna sen o adamı unutamazsın evlenme diye. ama dinlemedi. kuzenim eski eşi ile evlendikten 3 ay sonra sevgilisi bunu aramış sensiz yapamıyorum yeniden başlayalım diye. bunun evlendiğini duyunca şok olmuş. sinir krizleri geçirmiş. o zaman kuzenim kendime hakim olamzsam diye hattını falan değiştirdi. birdaha da görüşmediler. kuzenim boşanınca bunu bulmuş tekrar görüşmeye başlamışlar.geçmişte neden evlenememişler ki acaba? bilginiz var mı?
inşallah canım inşallah öyledir.Aynı fikirdeyim. Bu adam hiç çalışmamışsa ne yemiş ne içmiş o yaşa kadar? Hadi tatlı dilli diyelim kuzenine ben çalışmam sen bana bakacaksın dese kuzenin ay olur canım sen yat akşama kadar ben heba olurum mu diyecek? Hiç sanmıyorum. Kuzeninin o adamda bulduğu sadece aşk değil bence. Başka şeyler de vardır da siz bilmiyorsunuzdur belki? Ne bileyim belki ortak bir yer açacaklar yada adam iş kuracak? İnanın 30 yaşına gelmiş kadının gözü o kadar kör olmaz.
valla bende anlamıyorum bendemi var bir sıkıntı hep sorunlu insanlar beni buluyor. yada ne bileyim acaba benmi insanların derdine çok dertleniyorum.Önce bir komşunuz için konu açtınız kızına şöyle davranıyor ne yapabilirim diye sonuç yok
Sonra bir başka komşunuz için konu açtınız eşini aldatıyor bu yoldan nasıl çeviririm diye sonuç yok
Şimdi kuzeniniz için konu açtınız onun için ne yapabilirim diye bakalım ne olacak
Ya fazla iyi niyetliysiniz ya çevrenizdeki insanlar sorunlu ya da bilmiyorum
maleseff bilgim var ve bu daha kötü. birgün büyük bir kavga etti bunlar. kuzenimde ozamanda bu adamı çok seviyordu. o kavgadan sonra ayrılık kararı aldılar. kısmet işte bunlar ayrıldıktan 1 ay sonra eşi çıktı karşısına birazda görücü usulu oldu sayılır. kuzenim bu adamı unutmak için eski eşiyle evlndi eski eşi ile tanışmalar evlenmeleri sadece 2 ay sürdü. o aralar aşk acısı çekiyordu. tekrar barışmaya uğraşıyordu ama adam kabul etmiyordu. buda unutmak için evlendi. ben ozamanda çok dedim buna sen o adamı unutamazsın evlenme diye. ama dinlemedi. kuzenim eski eşi ile evlendikten 3 ay sonra sevgilisi bunu aramış sensiz yapamıyorum yeniden başlayalım diye. bunun evlendiğini duyunca şok olmuş. sinir krizleri geçirmiş. o zaman kuzenim kendime hakim olamzsam diye hattını falan değiştirdi. birdaha da görüşmediler. kuzenim boşanınca bunu bulmuş tekrar görüşmeye başlamışlar.
kızlar merhaba,
teyzemin kızı 30 yaşında bu taa üniverste yıllarından birini çok sevdi. ama olmadı evlenemediler. kuzenim başkasıyla evlendi ama onunlada mutluluğu yakalayamadı ve 8 yıllık evlilikten sonra ayrıldılar. bir kızı var 6 yaşında. kuzenim bu eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış ve hatta evlenmeye karar vermişler. adam hiç evlenmemiş 36 yaşında. çalışmıyor işi yok. sabahtan akşama evde yatan biri. kuzenim çalışıyor iyi bir geliri var. kuzenim o kadar seviyorki bu adamı hiçbir eksileri gözüne görünmüyor. adamda biraz hovardalıkta var. yani ara sıra canı isterse çalışıyo kazandığını günlük yiyor. bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değil. kuzenime adam hovarda diyorum evlenince düzelir diyor. işi yok ve çalışmaya gönlüde yok diyorum. olsun ben çalışıyorum yeter diyor. yeterki yanımda olsun maaş kartımı veririrm ben ona diyor. sizce bu evlilik mantıklımı kuzenim ikinci bir yıkım yaşasın istemiyorum. kuzenimi çok sevdiğim için üzülsün istemiyorum. sizce birşeyler yapabilirmiyim.
kuzenimin ailesi çokta onaylamıyor aslında ama karşıda çıkamıyorlar sonuçta koskoca insan karşılarındaki. sade bir nikah yapacaklarmış adam öyle istemiş şata fata gerek yok demiş. sanırım çok sürmez bir aya kalmaz nikah kıyarlar.ne kadar büyük hatalar yapılmış. kuzeniniz oldukça deli dolu bir insan belli.
aşk acısı çekerken ilk bulduğunla evlenmek korkunç bir hata olmuş.
ama 8 yıl evli kalmış sonuçta. kendine hakim olmayı da bilmiş. evliliğinde mutlu olsaydı bu adam tarihe gömülürdü. mutsuz olunca yine depreşmiş duyguları.
yarım kalmış mevzular maalesef unutulamıyor. ve kişiler ne olursa olsun onu tamamlamak istiyor.
ayrılık sebeplerini ikisi de birbirini sevmiş diye gözlem yapma amaçlı sormuştum. sevmişler bence. adam da sevmiş. ama adamın çalışmaması sorun. kızını gerçekten babaanneye bırakacaksa bu da büyük sorun. yazık ona.
yapacak bir şey yok. kararını vermiş artık. evlilik ne zaman? aileler de kabul ediyor mu?
aslında kuzenimin tüm yaşadıkları sizin bu iki cümleniz.evliliğinde mutlu olsaydı bu adam tarihe gömülürdü. mutsuz olunca yine depreşmiş duyguları.
hiç çalışmamış değil aslında çalışmış ama 1-2 ay çalışmış kazandığını yemiş. sonra 3-4 ay çalışmış onu yemiş. yani düzenli bir iş hayatı olmamış şimdide 5 aydır yatıyormuş işsizmiş.Bir şey diyemezsiniz kendi kararı ayrıca 36 yaşına kadar nasıl bir iş bulamamış enteresan bu insanda üniversite okumamış mı sonuçta. Bence artık yorum yapmayın herkesin kendi hayatı kendi yaşayıp görecek yapacak bir şey yok
İnsanların gözü bu kadar kör olsun,hayret yani!
yani bir çok kadınla görüşmüş kuzenimden sonra ama evliliğe vardıramamış onun için söyledim.Hovarda derken capkin manasinda mi dediniz sorumsuz manasinda mi?
söyleyeceklerini söylemişsin suzi fazla müdahale etme sen kötü olma derimkendi zamanla anlar pişman olur ama ben hata yapmadan dönsün istiyorum.
söyleyeceklerini söylemişsin suzi fazla müdahale etme sen kötü olma derimkendi zamanla anlar pişman olur ama ben hata yapmadan dönsün istiyorum.
ailesi biliyor canım çokta onaylamıyorlar ama karışamıyorlardasöyleyeceklerini söylemişsin suzi fazla müdahale etme sen kötü olma derim
kuzeninin anne babası biliyor mu bu adamı istemeye geldiğinde ne diyecekmiş ne iş yaptıklarını sorduğunda
o zaman boşverailesi biliyor canım çokta onaylamıyorlar ama karışamıyorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?