- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bekara hanim bosama kolay derler..bekar degilim.. ustelik anneyim.. bosanmanin ne sor birsey oldugunu tahmin edebilirim.. fakat sanirim simdiki durumunuzdan daha mutsuz olmazsiniz.. aylardir mutsuzum diye konus acmis ve durumunuza neredeyse Isyan eder haldesiniz..rabbim feraha kavustursun..
aile buyukleriniz duruma el atmazlar mi aile toplantisi yapilsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaşıtız canım ve içinde bulunduğun durum çok zor evliliğin ilk senesi zaten zor geçer yetmezmiş gibi 4 yaşında yaramaz bi çocukta var. Tatil konusunda onu seneye götürelim seninle başbaşa kalmak kafa dinlemek istiyorum dersin, anlayışlı olursa artık..
Sony Xperia Z
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
Eğer kendinizi böyle hissedip dolduruşa getirirseniz zaten bu evlilik biter. O çocuğu kendi evladınızmış gibi sahiplenemez misiniz? Allah muhafaza sizde eşinizden bir çocuk yapıp ayrılsaydınız ve çocuk böyle ortada kalsaydı ne yapardınız? Haklısınız eşinizin sizi özel hissettirmesi lazım. Çok fazla fedakarlık yapıyorsunuz. Bence eşinizle konuşup bir orta yol bulmaya çalışın. Empati kurarsanız belki o çocuğun yaptıkları sizi bu kadar rahatsız etmez. Eşiniz de adamsa bu fedakarlığınızı size aşkını fazlasıyla sunarak öderse bir problem kalmaz inşallah.
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
canım hiçbir yorumu okumadım, sorun aslında kocan değil kocanın davranışları gayet normal sorun çocuğun senin öz evladın olmaması.Çocuklu bir adamla evlenirken bunu hesap etmen gerekirdi,adamın çocuğundan vazgeçeceğini mi düşündün?Malesef evlenip boşanmış ve çocuğu olan biri ile evlilikler hep böyle sorunlu oluyor. Keşke çocuksuz biriyle evlenseydiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kusura bakmayın ama bile bile evlenmişsiniz
ne bekliyordunuz çocugunu bırakıp sadece size ilgi gösterecğinimi?
Sorun sen de filan değil arkadaşım.
Sorun eşin.
Sorun; çocuğunu öz annesi yerine sana baktıran eşin de.
Sen daha 22 yaşındasın.
Evet çocuğu olduğunu bilerek evlendin
Ama ayda 10 gün ona bakacağını bilerek evlenmedin.
Öz çocuğun olsa böyle yapmazsın diyen arkadaşlar olmuş.
Evet öz çocuğu olsa böyle yapmaz, çünkü öz çocuğunu kendi kanını canını dünyaya getirmeden önce plan program yapar. Önce evliliğini oturtur öyle doğurur.
Annelik, bi çocuk doğurmak değil ona bakmaktor.
Herkes sana yükleniyor ama kimse de demiyor öz annesi niye bakmıyor diye... Eşin de dahil.
1 yıllık evli bir kadının görevi yada misyonu ayda 10 gün eşinin ilk evliliğinden olan çocuğuna bakmak değildir; hele ki bu durum emirvaki olarak yapıldıysa...
Allah razı olsun canım..aynen hatta ayda 16 20 gün falan bizde kalıyor...kimse beni düşünmüyor esimde dahil olmak üzere herşeyi bisverdim zaten evide eşimide bıktım bıktım cunku
Herkes sana yükleniyor neredeyse...
Ya evlendin eyvallah da niye bilmeden mi evlendin, bakacaksın elbette vs tarzında yorumlar yazılıyor; ben ona kızıyorum.
Canım, güçlü olmaya çalış.
Kendi hayatına bak.
Çocuğun annesi düşünmüyor, eşin düşünmüyor olan da saba oluyor.
Hemen iş kurs vs bak.
Kendini geliştir derim ben.
En azından kendin için bir şeyler yap lütfen.
Essegim ben zaten bide nelerden vazgeçtim kocamla evlenicem diye...yok canım ben kırma dökme olayına kizmiyrm ama bilinçli yaptığında kiziyrm fakat eşime kalırsa bırak kirsin bagirma diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?