- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Allah yardimciniz olsun, ne yazikki bazi hatalarin bedeli agir oluyor, yinede bu kadar umutsuzluga düsmeyin,
ailenizle aranizi düzeltmeye bakin, mesleginiz yoksa tekrar baslayin biseyler yapmaya, daha gencsiniz de
bence bir babanin oglunu 4 gün görmek istemesinde sorun yok, bazilari isteyken bile özlüyor, bu garipsenecek
bisey degil benim gözümde, esiniz kac yasinda
evlenemez diye bir şey yok kesinlikle fakat evlenmemiş sizi anlayacak adamların suyu mu çıkmıştı da boşanmış bir adamla evlendiniz..o adam zamanında alması gereken heveslerin hepsini aldı size enkazı kaldı ..hayalleriniz varsa unutun gitsin..siz seçmişsiniz iyisi ile kötüsü ile siz çekiyosunuz...bu durumda ya ayrılır sizi anlayacak bir adamla hayatınızı birleştirirsiniz ya da bu odunla bir ömür böyle ağlayarak geçirirsiniz..geçmişler olur inşaallah:26:
Sutu cikmamisti hatta bende benim gibi olan kızlara kiziyrm esim oyle bi sardiki etrafımı cevremi göremedim attığım adımı kontrol ediyodu..sürekli dibimdeydi..galiba korkuyordu kendisi boşanmış ben bekar bi genç kızım etrafımda bir sürü insan var..onlardan biri aklımı çeker diye aklı cikiyordu sanırım...ben artık hayallerimden vazgecmeye başladım sanırım...
al işte hayatını tapulamış madem öyle bundan sonra sende ona göre davran umursamamayı öğren çocuğa titrediğini biliyorum ama bir süre çocuğa da bakma babası ilgilensin seni sana ait bir evlattan mahrum bırakıyosa kesinlikle boşanmalısın...çünkü annelik senin en doğal hakkın hatta bi nevi varlık sebebin
Bir ara düşündum aldığımda ilgilenmemeyi tüm sorumlulugu bırakmayı o zamnda bana imalı konuşuyor..hele bi ara al çocuğu diyordu eve de işleri oluyodu bldisarda geç geliyordu ben kızdığımda napiyim calisiyrm diyor bi gün kızdım çocuk bizdeykrn erkn gelmeye çalış bana verdiği chp napabilirim oslerim oluyo o bizde olsun ben uyurken gorsemde yeter dedi
o zaman sıkacaksın dişini çocuk benim değil senin işlerin beni bağlamaz geliyosa bu eve gelip başında duracaksın ilgilenemem diyeceksin.biliyorum zor karakterine ters ama demelisin.laf etsin bırak sallama bile...ne demek canım..evine hizmertçi çocuğuna bakıcı olarak almış seni karakterini bildiğinden peşini bırakmamış imzayı attırmış.çok kızdım kocana çook Allah ıslah etsin umarım dengeyi bulabilir yoksa seninde hayatını yakmış olacak ,yakıyo zaten.
çok gençsiniz. evlilk için bile erken bir yaş 22. siz boşanmış, çocuklu bir adamla evlenmişsiniz ve bu size ağır gelmiş. normal şartlarda bile evlilik zor zanaat zaten. özellikle çocuktan sonra işler zorlaşıyor. sorununuzun kaynağı bu. ama bu saatten yapacak bir şey yok.hayatınızı kendinize ve onlara ziyan etmeyin.
4 yaşında bi melek var evinizde. o da anne ve babasının olduğu bir evde yaşamak isterdi. onun hiç sucu yok. eşyalarınızdan bahsederken aslında cocuğu suçluyorsunuz. onu eğitebilirsiniz. güzelce evin kurallarını anlaatbilirsiniz. olduğu kadar artık. daha çok küçük. bu arada benim eşimde sürekli kırsın döksün kızımdan önemli mi eşyalar diyo sesimi yükseltsem bana kızıyo. bazı erkekler böyle. sizin ikinizin öz çocuğu olsada bu adam böyle davranır.
siz bu hayatı seçmişsiniz.ister devam edin ister bitirin.ama cocuğun psikolojisini düşünün onu üzmeyin.
Sizin ilk evliliğinizmi peki...inanın acayip bunaldim her yandan sorunlarim var
evt cnm ilk evliliğim ilk hamileliğim ama eşimin değil.
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
canım iç bir yorumu okumadan direk yazına cvp veriyorum...
eşinin ikinci evliliği peki ya senin??
seninde ikinci dahi olsa biliyosundur eşinin çocuğuna bakacağını kocan sürpriz olarak çıkartmadıysa şayet bu çocuğa bakıcan diye yani kabul edip geldin öyle değilmi??
bu arada elin çocuğu ele ağır gelir bakmazsı bu bir gerçek yaptığı en ufak şey batar insana bu konuda kimse seni yargılayamaz haklısın evliliğini yaşamak eşine doymak istiyosun ama dediğim gibi bile bile gldiysen buda senin hatan ölçüp biçip öyle karar verilmeli butür durumlarda..
eşin asla geçemez çocuğundan hatta senden geçer ondan geçmez
Benim ilk evliliğim canım...yo süpriz olmadı çocuğu biliyordum ama eşimin böyle olacağını bilmiyordum eşimin bu tavırlari süpriz oldu
Seni cok iyi anliyorum cnm bu çocuğu sevip sevmemeyle alakali degil hic kimse birinin cocuguna bakmak zorunda degil sende biraz eşinden deger ilgi bekliyorsun olmayinca da boyle uzuluyorsun ve etrafina da hissettiriyorun sen hata yapmissin cok fazla sorumluluk almişsin küçük yaşta hemde Allah yardimcin olsun ne diyelim zor bi durum. Burda esin cok haksiz çocuğu tmm kimse kapıya koy demiyir ama bu istediğini yapar anlaminada gelmez
Birak kirsin diyeceği yerde oturup konussun uyarsin
canım biraz okudumda şimdi yani çocuk istemişsin eşin hayır demiş
ya geleceğinizi göremediği için hayır diyo,yada şuanki çocuğu kendisine ayrı bir yük onu büyütmek istiyo öncelik olarak..
senin işin çook zor kimbilir neleri göze alarak evlendin ailen eminimki karşı çıkmıştır hiç evlenmemeiş bekar kızlarını dul çocuklu bir adama veriyolar nihayetinde..
peki senin düşüncelerin neler ne yapmayı planlıyosun şuandan sonra?
Peki eşinizin var mi çocuğu canm
12 yaşında bir kızı var ayda bir geliyor bize bir gün kalıyor sonra gidiyor.
12 yaşında bir kızı var ayda bir geliyor bize bir gün kalıyor sonra gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?