"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

canım 1 yıla kadar bekleyin genelde diyorlar ama şart da değil tabi.yaşın kaç bu arada? ben de ayın 10unda doktora gidicem normal check up için ama ben de denediğimi söyleyeceğim en azından yumurtluyor muyum ona baksın.ne bileyim.benim 3 ay oldu.

Ah evet canım hatırladım geçmiş olsun demiştim hatta.Uff Allah bir an önce hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza versin :Saruboceq:

Kızlar ben 14 aydır çocuk bekliyordum, doktora sadece bir kere gitmiştim. hormon testi yapmışları ve doktor yumurtlama var demişti. sonra nasılsa yumurtlama varmış diye bir daha gitmedim. geçen ay nihayet Allah hamile kalmayı nasip etti. ınşallah isteyen herkes hayırlısıyla çocuk sahibi olur.

sen iyi sabırlımışın

evet, birazda doktordan korktum. teyze kızımda gitmişti çocuk için doktora. sonra yumurta iğnesi falan derken kist oluştu sonrada onunla uğraştı. tabi her zaman öyle olcak diye bişey yok ama bazende kolay çözülecek sorunları da büyütebiliyorlar. Allah doktorunda hayırlısını versin.

amin cnm. allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizim için. ama arkadaşlarım doğurdukça üzülüom

merhaba arkadaşlar
fırsat buldukça sizi takip ediyorum ama yazamadım fazla Allah'ım ne çok yürekten istiyoruz anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
chablis mrb canım bende öyle yapıyordum gün saymamak için günaşırı ilişkiye giriyorduk taki geçen aya kadar günaşırı ilişki sperm kalitesini bozuyormuş sadece yumurtlama günlerinde ilişkiye girin dedi doktor gerçi biliyorum sende pco vardı ama yinede 2 günde bir en iyisi sanırsam olumunekankayizsmile

1 yıla kadar beklemeyin canım bencede en azından kontrol olun bende öyle diyordum eşimin yüksek ısrarı üzerine doktora gittim rahimağzında yara tespit edildi gerçi doktor bu engel değil dedi ama yinede tedavi olmak gerekli

amin ne güzel hepimize nasip etsin inş. sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

rivercım hoşgeldin tatlım bende pco vardı ama soğan kürü yaptıktan sonra doktor pco yu göremedi bi daha zemuszemus bu ay 6. denememiz olcak benim yumurtlamam iyiydi geçen ay doktor takip ettiğinde gelişiyor ve çatlıyordu. bu ay da olmazsa eşimle beraber gidicez. 1 sene beklemek iyi değil bence çok basit bir problem yüzünden 1 sene kaybetmeye gerek yok bana kalırsa

bir pco ney ikincisi yumurtaları doktor nasıl görüo :) bende beklemicem gitçem doktorada

canım pco polikistik over denilen bir hastalık da değil bir durum. yumurtlama oluyor ama küçük küçük bir sürü kistciklere dönüşüyor gelişmeden. pcolular genelde kilo tüylenme sivilce problemleri falan yaşıyorlar. hormonal bir bozukluk aynı zamanda ve en önemlisi çok düzensiz adetler.
ben haziranda öğrendim olduğunu ama bende bu belirtilerin hiçbiri yoktu sadece öğrendiğim zamanda adet gecikmesi yaşamıştım. sonra 4 ay sonra soğan suyu yaptım ve son gittiğimde ultrasonda gözükmedi pco falan.
yumurtaları da vajinal ultrasonla görüyor. belli bir tarihte mesela 28 günse adetin 10. gün gel diyor 2-3 gün arayla devamlı takip ediyor gelişiyor mu çatlıyor mu diye
bence de git canım en azındanyumurtlamaya baksın

kilo sorunum yok, tüylenmede yok adet gecikmeside yok ama sivilce problemim var. ben bi boş gebelik geçirdim. ama pco sonradanda olabiliyormu acaba. vajinal ultrasondan korkuom ben

sonradan olabiliyor sanırım bende bu hazirana kadar böyle bir şey duymamıştım hayatımda. vajinal ultrasondan korkcak hiçbişey yok. hiç canın yanmaz. o ultrason aleti çok ince zaten bir de kayganlaştırıcı jel sürüyorlar sadece soğuk oluyor ilk anda ama acı asla olmuyor.

ben beklemicem bir yıl gitçem
a.s

oooh çok sevindim pco nun geçmesine inş. en kısa zamanda olur bebiğin :Saruboceq: Ben bu aydan çok umutluyum ama inş. hüsranla sonuçlanmaz 31 aralıkta en son adet oldum şuana kadar hala gelen giden yok 1-2 gün daha gelmezse kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum

ay inşllh hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…