"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

ben de ayın 10unda gidiyorum cnm smear için, rutin kontrol.nerdeyse 1 senedir doktora gitmiyordum zaten şimdi y.dışındayım doktorum da doğal olarak değişiyor :1closedeyes: gene de doktora bir soracağım.
yumurta takibini nasıl yapıyorlar? ultrason ile mi?
biz de bu ay iyi değerlendirmedik zaten. gün aşırı ilişki pek mümkün olmuyor, genelde gece müsait olunuyorbilmiyorumkismileben de kafamdan takvimi atmaya çalışıyorum cnm, yumurtlama zamanı diye düşünmek istemiyorum sdc düzenli olmasına bakıcam.
benim planım kendimi iyice işe vermek cnm, en iyisi bu.

32-33 gunde bir oluyorum duzenlidir adetim.bugun 41.gun henuz bir belirti yok.doktorumu aradım pazartesiye kadar bekleyelim adetin gelmezse randevu alıp gel dedi kan testi yapalım ve ultrasonla bakalım dedi.inşallah kist yoktur yetrki sağlığım yerinde olsunda napalım elbet allah bizlerede verir bir gun bebeğimizi.

Çok doğru söylüyorsun önce sağlık :hulya:

evetcanım en azından içindekini dök öyle hamilelik belirtileri topiclerinde de dolanma fazla insan yaratıo sonra

bekleyen derviş muradına ermiş .
ben bugun ruya gördüm çok korktum hayır olsun diim önce. hamilemişim doktota gidiomuş ama alınması gerekiomuş :'(

oooo tabi canım benim gördüğüm rüyalardan izmirden ankaraya yol olur :)
ama geçen ay bir iki kere gördüm demekki biraz başarmışım düşünmemeyi bu ay daha da umutluyum kendimden. rahatım huzurluyum saymıyorum da günleri

kızlar merhaba ...opuyorumnanaktan

ben bu ay kafamdan çıkaramadığım halde çok mutlu ve huzurluymkaydirigubbakcemile5 çünkü çok gayret gösteriyoruz bu da beni mutlu ediyor..belki de ilk kez bu ay bu kadar azimle çalışıyoruzkaydirigubbakcemile5 bebeğim için didinmek iyi geldi bana... şu an kafamdan çıkarmak istemiyorum çünkü bebeğimi haketmek için çok çalışmak elimden ne geliyorsa yapmak istiyorumopuyorumnanaktan çünkü çok bbekledim çok oluruna bıraktım, olursa olur olmazsa olmaz dedim hep ama artık takıntısız üzüntüsüz gayret göstermeye karar verdim.. sadece takıntı halinden çıkarabilmek bile çok iyi geliyor emin olun... çok şükür takıntı halinden kurtuldum.. aslında kendime meşgul olacak şeyler de bulsam daha güzel olacak ama bu kış ortamında çok ta mümkün olmuyor malesef yapılabilecekler sınırlı))

neyse kardeşler Allah hepimizin gönlüne göre versin inş... keşke aynı anda topiğe girsek de güzel muhabbet etsekopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tubacım benimde aynen dediğin gibi. stres olmadım ama aklımdaydı tabi.
birde şu yumurtlama dönemindeki stresimden kurtulabilsem. onu da eşimle konuştuk artık daha çok çaba gösterir o da inşallah o zaman ben de bu kadar stres olmam o dönemde
aslında her daim gün aşırı ilişki olsa hiç yumurtlamayı takip etmek de gerekmez ama insanın canı da öyle saat gibi istemiyoki hele bu kış günlerinde. o yüzden de mecbur kalıyoruz birazda o günleri kaçırmamak için :kedi:

canlar biraz sabırlı olun gun aşırı yani iki gunde bir ilişki yaşadık(bazen 3 gunde bir) 12.gunden adet tarihime kadar ve gecikmem oldu bu ay bakalım hayırlısı.taki benim saçlarım çoktur ve belime gelmesede ona yakın uzundur ve her banyo sonrası ya fonlerim ya jolelerim.:).sabrettim uşenmedik banyodan felan.çalışıyorum hemde sabah erken kalk eve git yemek yap ama yinede sabırlı davrandık bu ay.

Son düzenleme:
gültüncüm inşallah işe yaramıştır tatlım emekleriniz boşa gitmez.
bende gün saymamak için bu ay biraz daha sıkı çalışıp gün aşırıya uğraşcam. gün aşırı olunca elbet denk gelir o günler

aaa benim 10 unda korkuom 8 inde doktora gidip kan testi yaptırsammı ateşim aynı seyirde gidio hep 36

ben de hiçbir belirti olmadığı için test yaptırmayı düşünmedim ama belirtilerin varsa yaptır, beklemek zor ama reglinin geçmesini beklersen en kesin sonucu alırsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…