geçmiş olsun sevgicim eylül o zaman bende bu ay odaların yerini değiştiriyorum :))
ben de dün sabah adet oldum arkadaşlarım malesef ilk başta moralim bozuldu ama sonra eşimle konuştuk istersen doktora gidelim dedi. bende geçen ay gitmiştim doktora smear için tam zamanında gitmişim takibe alalım bakalım demişti doktor. benim yumurtanın gelişmesi ve çatlamasında problem yok.
ben de eşime dedimki doktor bu ay olmazsa bide eşine bakalım dedi ama biz bir ay daha bekleyelim biraz dinlenmeye alalım kendimizi dedim. önceki mesajlarımdan bilirler bizim biraz gün tutturma problemimiz var bunu da paylaştım eşimle. kendisi o günlerde yumurtlama zamanım olduğunu söylesem de söylemesem de bir isteksizliğe giriyor. yani çöyle diyim bu bizim 5. denememizdi sadece bir tanesinde tamam bu ay iyi değerlendirdik diyebildim. halbuki ayın diğer zamanlrı herşey gayet iyi gün aşırı falan. yani tutturamıyor olma ihtimali yüksek bizde
sonuç olarak bu ay da olmazsa 6. ayımız dolcak artık o zaman bi doktora gitcez bi sorun varsa zaman kaybetmenin manası yok. bu ay da nasıl kafamı uzaklaştırırım bilmiyorum benim problemin öncesi ve sonrasında kafama takmıoyrum ama yumurtlama zamanı çıkmıyo aklımdan şimdi olması lazım bugün yapmamız lazım gibi geriliyorum
,bunu da nasıl yencem bilmiyorum bilmiyorumkismile
32-33 gunde bir oluyorum duzenlidir adetim.bugun 41.gun henuz bir belirti yok.doktorumu aradım pazartesiye kadar bekleyelim adetin gelmezse randevu alıp gel dedi kan testi yapalım ve ultrasonla bakalım dedi.inşallah kist yoktur yetrki sağlığım yerinde olsunda napalım elbet allah bizlerede verir bir gun bebeğimizi.
oooo tabi canım benim gördüğüm rüyalardan izmirden ankaraya yol olur :)
ama geçen ay bir iki kere gördüm demekki biraz başarmışım düşünmemeyi bu ay daha da umutluyum kendimden. rahatım huzurluyum saymıyorum da günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?