"Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll

üzülme cnm inşllh olur. allahın izniyle. vakti gelmemiş demekki napalım bekleyeceğiz. bende kafama takmıyordum hatta düşünmüyordum taki bir boş gebelik geçrip kürtaj olana kdr sonrada olmucakmı korkusuyla denemeye krr verdik.

hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

teşekkür ederim canım desteğin için öpüyorum yaz arada fikirlerini böyle okuyup geçme kaydirigubbakcemile5
canım hoşgeldin aramıza tamamen atmak pek mümkün değil bence sadece o stresi yenmek önemli olan. yani olcakmı olmucakmı bu strese takılırsak zaten çok mümkün değil bence olması. bu topiği de o yüzden açtım. aklının bir köşesinde durduğu halde takıntı yapmaktan çıkaraıp da hamile kalan arkadaşlar yardım etsin istedim bizlere. sağolsunlar paylaştı onlarda .
yani tamamen silmek mümkün değil gibi geliyo bana ama biz istediğimiz kadar debelenelim bununla kafayı bozalım Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman gelcek. önce bunu kabullenmek lazım. hayatta en başta doğum ve ölüm Allahtan. biz ne yaparsak yapalım gene aynı zamanda en doğru zamanda olcak bu iş. o yüzden içini ferah tut canım bu takıntı sadece bize ve eşlerimize zarar veriyor bize kazandırdığı birşey yokopuyorumnanaktan

tatlım bizim de 5. ayımız bu. hiç bu kadar rahat olmamıştım. bend e diğer gebelik topiclerini çok takip etmiyorum ama burdaki arkadaşlarla burda paylaşıyoruz kendimizi nasıl rahatlatacağımızı. öyle yoktan belirtilerden falan bahsetmiyoruz. tavsiyeler veriyoruz birbirimize nasıl daha relax oluruz diye. benim de 2 gün geçti adetim önceki aylarda olsa 8 tane test yapmıştım bu vakte kadar. ama bu ay yapmadım daha bikaç gün geçmeden de niyetim yok. adetim gelirse o da kabulüm hamileyim diye heves yapmıyorum hiç. çünkü o hevesin kırılması daha acı. gelirse adetim daha zamanı var demekki napalım

chabliss, hemşerim (ben de izmirliyim, istanbulda oturuyordum şimdi daha da uzaklaştım ) mesajın için teşekkür ederim.birbirinize yardımcı oluyorsanız ne güzel, gerçekten insanın tavsiyelere ihtiyacı oluyor bu zamanlarda, her zaman insan kendini rahatlatamıyor.
ne güzel, gerçekten ne olursa kabulüm demek lazım, ama umuyorum ki, hayırlı haberlerini alırız.gerçekten de biz ne denersek deneyelim, olacağı zaman oluyor.bazen öyle mesajlar okuyorum ki forumlarda, hiç aklıma gelmeyen bir ayda hamile kaldım diye, onun sürprizi de bir başka olmalı.hepimiz için hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

canım yurtdışındasın galiba. allah kolaylık versin. gerçekten bunu tam anlamıyla içten bir şekilde kabullenince birazda kendsini oyalamayı bilince zaman daha kolya geçiyor. inşallah içinden geçen doğrudur canım inşallah hayırlı haberler veririm size. hepimize nasip etsin allah bu topicte yazmayı. bende aklımdan şöle çıkardım da böle hamile kaldım diye zemuszemus

chabliss çok doğru söylüyorsun. çok teşekkür ederim. yeni katıldım foruma ben gelişmeleri bildireceğim. banada yardımcı olun

Son düzenleme:
tabi canım kendimize bi hayrımız dokunduysa sana da yardımcı oluruz neden olmasın. sen önce topicteki mesajları oku baştan sonrada anlat bakalım kendi hikayeni

evet cnm y.dışındayım.burada yalnız olunca daha çok kafaya takıyorsun.bakalım ne olacakfisfisfis

tabi canım kendimize bi hayrımız dokunduysa sana da yardımcı oluruz neden olmasın. sen önce topicteki mesajları oku baştan sonrada anlat bakalım kendi hikayeni

ah ah sorma neyse anlatayim geçen yıl martta hamile oldumu öğrendim
doktora gittik boş gebelikmiş o ana kdr bebek düşünmüyordum. kürtaj oldum kese alındı. ve ağustosa kdr bekledik ve ağustostan beri çalışıoz olmuo

kızlar ben her ay yumurtlama günlerine göre önceki ve sonraki günleri boş geçirmezdim, hep dikkat ederdim. en son adetim 20 gün gecikip hamile olmadığımı öğrenince herhalde kist var dedim ve o ay yumurtlama zamanına hiç dikkat etmedim ve o ay çok boş geçti. ama ben o ay hamile kaldım, inanamıyorum.

gelecek ay ben de öyle yapacağım ya.yumurtluyorum yumurtlamıyorum diye uğraşıyorsun işe yaramayabiliyor.
sadece istediğim zaman yapacağım.opuyorumnanaktan

ben gerçekten bilmiyorum boş gebelik diğer gebelik gibi aynı belirtileri mi veriyor

ne kadar komik gelirdi ,tatile gittim attım kafamdan herşeyi o ay hamile kaldım ,yok efendim bıraktım bütün ilaçları işe başladım hamile kaldım ,ay deli oluyordum ,nasıl oluyordu da kafadan atınca kalınabiliyordu ,bi bu kalmıştı denenmedik :)) parayla değil ya bi deneyeyim dedim ,o ay yine yumurtlama ilaçlarımı kullandım ,oyalanacak şeyler buldum ,kursa gittim ,ama gerçekten hiç ümidim yoktu ,hatta adetim 4 gün geçmiş olduğu halde evde oyalanmak için dehşet bir temizliğe giriştim ,yani odaların yerlerini değiştirmeye varana kadar ,3 gün sürdü ,3 gün hiç düşünmedim ama, neden adet olmadım diye ,yine düzensizlik dedim kesin ,ama o ay hamileydim ,ve bu yöntemin gerçekliğine inandım .kafadan atınca geliyo gerçekten ,denemeye değer ..

geçmiş olsun sevgicim eylül o zaman bende bu ay odaların yerini değiştiriyorum :))
ben de dün sabah adet oldum arkadaşlarım malesef ilk başta moralim bozuldu ama sonra eşimle konuştuk istersen doktora gidelim dedi. bende geçen ay gitmiştim doktora smear için tam zamanında gitmişim takibe alalım bakalım demişti doktor. benim yumurtanın gelişmesi ve çatlamasında problem yok.
ben de eşime dedimki doktor bu ay olmazsa bide eşine bakalım dedi ama biz bir ay daha bekleyelim biraz dinlenmeye alalım kendimizi dedim. önceki mesajlarımdan bilirler bizim biraz gün tutturma problemimiz var bunu da paylaştım eşimle. kendisi o günlerde yumurtlama zamanım olduğunu söylesem de söylemesem de bir isteksizliğe giriyor. yani çöyle diyim bu bizim 5. denememizdi sadece bir tanesinde tamam bu ay iyi değerlendirdik diyebildim. halbuki ayın diğer zamanlrı herşey gayet iyi gün aşırı falan. yani tutturamıyor olma ihtimali yüksek bizde
sonuç olarak bu ay da olmazsa 6. ayımız dolcak artık o zaman bi doktora gitcez bi sorun varsa zaman kaybetmenin manası yok. bu ay da nasıl kafamı uzaklaştırırım bilmiyorum benim problemin öncesi ve sonrasında kafama takmıoyrum ama yumurtlama zamanı çıkmıyo aklımdan şimdi olması lazım bugün yapmamız lazım gibi geriliyorum
,bunu da nasıl yencem bilmiyorum bilmiyorumkismile

kızlar slm ben geldim.bu ay hala adet olmadım bugun 40.gunum 34.gun test yaptım negatifti yani hamile değilim ama neden geciktiyse bu kadar akşam ve yarın sabaha kadar adetim gelmezse test yapıp doktorumu arayacağım .haftasonu istbla gittim gezmeye ve çok iyi geldi moralim için.gezdik eğlendik kafamdan çıkarabildim birazda olsa.imkanınız varsa gezin eğlenmenize bakın.çalıştığım için sadece haftasonu kalabildik ama oda yetti .zaten sizler ve topik sayesinde oncede dediğim gibi bu ay daha rahattım.Allah hepimiz için hayırlısını versin

canım keşke kan testi yaptırsaydın baya geçmiş adetin. ama kist de olabilir tabi hemen heveslenmemek gerek. sen ovulasyon testi yapıodun sanki yanlış mı hatırlıorum çift çizgi çıkmamıştı bitürlü galiba öyle olduysa çatlamayıp kist olmuş olabilir ay ama işallah hamilesindir hala bi hamiş çıkartamadık topicimizden işallah sen ilk olursun canım

simgeciğim regl olmuşsun ama zaten bekliyordun değil mi tatlım.... ben de ovulasyon testi aldım bu ay deniyorum bakalım hayırlısı inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…