ben 3 aydır deniyorum, forumlardan ovulasyon testi ile takip edin önerisi vardı, takvim yönteminde de ovulasyon testinde de yumurtlamam döneminde pozitfi görüyorum ama henüz başarıya ulaşamadım.kafama takmıyorum hatta buradaki forumlara bile bakmıyorum ama adet dönemime 4 gün kaldı, gene olacağımı biliyorum.böyle olmadan birkaç gün önce öyle bir sinyal gönderiyor ki, en azından boşuna umutlanmamı ve boş yere test yapmamı önlüyor.:kedi:
teşekkür ederim canım desteğin için öpüyorum yaz arada fikirlerini böyle okuyup geçme kaydirigubbakcemile5katılıyorum canım sana...okumuştum ben de o yazıyı..herkesin görüşü ve tavsiyeleri farklı olur elbette..dinimiz açısından neyin günah olduğunu biliyoruz..ilişkiye girilmemesi gereken özel günler de var mesela...biçokları için de bunlar kıstas olmayabilir..
ben de özel günlerde alkol alıyorum..ha ben alkollü günlerde girilen ilişkiden sonra bebeğimin olmamasından yanayım da hadi oldu desek ne olacak??hayırsız evlat mı olacak yani???
dediğin gibi chablisss herkes tavsiyesini söylesin uyar uymaz o kişinin karar vereceği bir durumdur...
sevgiler herkese...opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin aramıza tamamen atmak pek mümkün değil bence sadece o stresi yenmek önemli olan. yani olcakmı olmucakmı bu strese takılırsak zaten çok mümkün değil bence olması. bu topiği de o yüzden açtım. aklının bir köşesinde durduğu halde takıntı yapmaktan çıkaraıp da hamile kalan arkadaşlar yardım etsin istedim bizlere. sağolsunlar paylaştı onlarda .slm ben yeni üyeyim bende 5 aydır deniyorum bu 6. denememiz. ovulasyon testi aldım media smartın. ilk denemedede almıştım çift çizgiyi gördük. kesin olcak dioduk olmadı. 6 aydır beynimden çıkmıo nasıl atıcazki kafadan kolay değil. etraftan soranlarda sağolsunlar çıkarsakta geri sokuyorlar beynimize.
ben 3 aydır deniyorum, forumlardan ovulasyon testi ile takip edin önerisi vardı, takvim yönteminde de ovulasyon testinde de yumurtlamam döneminde pozitfi görüyorum ama henüz başarıya ulaşamadım.kafama takmıyorum hatta buradaki forumlara bile bakmıyorum ama adet dönemime 4 gün kaldı, gene olacağımı biliyorum.böyle olmadan birkaç gün önce öyle bir sinyal gönderiyor ki, en azından boşuna umutlanmamı ve boş yere test yapmamı önlüyor.:kedi:
tatlım bizim de 5. ayımız bu. hiç bu kadar rahat olmamıştım. bend e diğer gebelik topiclerini çok takip etmiyorum ama burdaki arkadaşlarla burda paylaşıyoruz kendimizi nasıl rahatlatacağımızı. öyle yoktan belirtilerden falan bahsetmiyoruz. tavsiyeler veriyoruz birbirimize nasıl daha relax oluruz diye. benim de 2 gün geçti adetim önceki aylarda olsa 8 tane test yapmıştım bu vakte kadar. ama bu ay yapmadım daha bikaç gün geçmeden de niyetim yok. adetim gelirse o da kabulüm hamileyim diye heves yapmıyorum hiç. çünkü o hevesin kırılması daha acı. gelirse adetim daha zamanı var demekki napalım
canım yurtdışındasın galiba. allah kolaylık versin. gerçekten bunu tam anlamıyla içten bir şekilde kabullenince birazda kendsini oyalamayı bilince zaman daha kolya geçiyor. inşallah içinden geçen doğrudur canım inşallah hayırlı haberler veririm size. hepimize nasip etsin allah bu topicte yazmayı. bende aklımdan şöle çıkardım da böle hamile kaldım diye zemuszemus
tabi canım kendimize bi hayrımız dokunduysa sana da yardımcı oluruz neden olmasın. sen önce topicteki mesajları oku baştan sonrada anlat bakalım kendi hikayeni
kızlar ben her ay yumurtlama günlerine göre önceki ve sonraki günleri boş geçirmezdim, hep dikkat ederdim. en son adetim 20 gün gecikip hamile olmadığımı öğrenince herhalde kist var dedim ve o ay yumurtlama zamanına hiç dikkat etmedim ve o ay çok boş geçti. ama ben o ay hamile kaldım, inanamıyorum.
ah ah sormaneyse anlatayim geçen yıl martta hamile oldumu öğrendim
doktora gittik boş gebelikmiş o ana kdr bebek düşünmüyordum. kürtaj oldum kese alındı. ve ağustosa kdr bekledik ve ağustostan beri çalışıoz olmuo
ben gerçekten bilmiyorum boş gebelik diğer gebelik gibi aynı belirtileri mi veriyor
evet tıpkı hamile gibisin kese büyüyor mide bulantıları fln hepsi aynı ama bebek yok
:1shok: çok geçmiş olsun diyeyim sevgi, umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?